- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
Topikgazda
válasz peti_s #18476 üzenetére
Nekem volt elektromos problémám nem rég ami teljesen más volt de a megoldás ugyan az. Mindenképpen kell egy 5 ezer Ft multiméter ami 0.5% os pontosság, vagyis a legolcsóbb. Mivel van világítás ezért a rellé tökéletes és a gondok utána vannak. Az hogy a műszerfal mit világít azt most ne nézd mert avval bárhova el tudsz menni nem oszt nem szoroz. Tehát a rellé után ahol még van áram ott kétféle ágazik a szufla. Két biztosíték van a tompított és kettő a reflektor számára. Mivel az évszázadok alatt a rugóbronz érintkező amibe a biztosíték van oxidálódott és a biztosíték szintén, az áramot vagy vezeti vagy sem. Ezért a karosszéria megcsiszolt felületén a test, és mérni kell terhelés mellett hogy hol mennyi feszültség van. Ezt a lámpánál is így kell csinálni. Azért terhelés mellett mert ha átmeneti ellenállás van a rendszerben azt csak labor műszer méri ki viszont ha 8 A áram folyik keresztül rajta akkor nagy lesz a feszültség esés és olcsó műszert is kimutatja. Azonkívül én minden stekkert széthúztam befújtam kontakt spray segítségével és összenyomtam majd ismét széthuztam és vissza.
BENEFON DELTA--------N8
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Viccrovat
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Digitális Állampolgárság Program
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Segway ninebot Kickscooter Max G2 roller
- Eureka Mignon Specialita 17NX