- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vil59
tag
válasz kmarco05 #17521 üzenetére
Szia kmarco!
Igen, ez feltétlenül így van. Érdemes inkább sűrűbben cserélni a motorolajat, valóban, ezekbe a típusokba nem kell prémium minőségű olajat erőltetni, mert a motor szerkezete ezt nem kívánja meg. Laza illesztésü motorok ezek,a közepes, de azért valamilyen szinten nem a legalsó kategóriás olajakkal,bőven rendben érzi magát.
Szerintem is,a kutya ott van elásva, hogy ha az előírt olajcserét a meghatározott intervallum elött cseréljük, akkor evvel nagyban meg lehet hosszabbítani a motor élettartamát. Ez különösen igaz a tisztán minerál -ásványi- alapúakra,mivel ezeknél a használati idő és a terhelés nagysága nagyban előrehaladtatja a szénlánca széttöredezését. Ilyenkor romlik le az olaj kenőképessége.
Szintetikus jobban bírja a kiképzést, mert annak másképp néz ki a felépítése.
Én Total 15w-40-est használok, kb. tíz havonta cserélem szűrővel együtt. Annak ellenére, hogy vannak olyan évek, - pl. a múlt év is-, mikor csak háromezret mentem, azt is inkább nyáron..
Ez az olaj 5 literes flakonban van és 6700 Ft.
Mindig azt lesem, hogy mikor van akcióban (4000) és ilyenkor veszek belőle kettőt,plusz ami belekerül. Szeretek bespejzolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Segway ninebot Kickscooter Max G2 roller