Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemdan
senior tag
válasz
daveoff
üzenetére
Az attól függ kinek mi a timelapse.
Arra ott van a CaptureMode 3,5,10,20 mp-s időzítésekkel, majd az elkészült képeket videóvá összefűzve kapod a végeredményt. A videolapse funkció tulajdonképpen ugyanez, annyi különbséggel, hogy itt kamerán belül történik és azonnal .mov formátumban megkapod a videót. De itt viszont csak a fullHD (vagy 720p) felbontás elérhető, 1,2,5,10,30, illetve 60 mp-s időzítésekkel.bartal996: Nem rossz, bár én a zenét kihagytam volna alóla, illetve kicsit lefelé néz szerintem a kamera. Mellesleg nekem is 125R van.

-
Real_Necro
veterán
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
daveoff
üzenetére
Ha már ennyi tűzöltó összejött itt, lehetne egy lánglovagok.hu 2-t csinálni kifejezetten SJ4000-es first person videókkal
1-2 izgalmasabb anyag lazán index-címlapra menne a blog.hu-n, az meg alsó hangon 10-15 ezer néző fél-egy nap alatt.Videóötlet: autós tartóval a tűzoltóautó szélvédőjére rögzítve, délutáni csúcsforgalomban vonuláskor.
(pesti mentősök már csináltak ilyet)
-
mm89
őstag
válasz
daveoff
üzenetére
Nahát, üdv neked is! 
Nem akartam ezért ragasztani rá tapadós tartót, úgyhogy egy ilyen fejpánttal raktam fel a sisakra. A legnagyobb méretre állítottam, és kicsit ferdén, de fel tudtam rakni. A kamerát meg ugye egyenesbe hoztam a kiegészítő tartókkal. Sajnos képet nem csináltam róla
-
hevizms
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
Ez így igaz.Tökéletesen egyetértünk.Mindenki eldönti neki mi a jobb.Igazából csak a pontositás végett reagáltam az egészre,nem másért.
Nálam ez úgy működik hogy van egy max határ ami felett már én is az itthoni vásárlást preferálom a gari miatt.De ez a kamera nem éri el a határt.
Na meg számit az is hogy mennyire sürgős.
Ez is olyan dolog amit sokan nem birnak kivárni.Azoknak nem ajánlott ez a sport.
Az utóbbi időben már szinte csak kinából rendelek,sokszor párszázas dolgot,de én tudom mire számithatok időben és türelemmel kivárom. -
dbala
tag
válasz
daveoff
üzenetére
27k az a 30. Meg a kiegészítők sem annyik kintről. Természetesen mindenki maga dönti el honnan rendel. Nekem megéri, hogy 10k-val olcsóbb, mert 2 ilyen terméknél a 3. már ingyen lesz ha nem itthon veszem.
Szokták ajánlani itt is a magyar webshopokat, pl. azt is ahonnan te vetted, az is egy opció. Nekem akkor is szimpatikusabb a külföldi rendelés.Nem erre vonatkozóan, pl. hazai licitálós oldalon se szeretem azokat az eladókat akik ugyanúgy megveszik Kínából a terméket és adják többért a gyanútlan vásárlónak. A legrosszabb amikor még készletet sem tart csak megrendeli Kínából és a vevőhöz postáztatja.
-
Slibzinger
csendes tag
válasz
daveoff
üzenetére
Ár-érték arányban úgy tűnik igen,az.Egyébként nagyon sok kütyüket gyártó cég (sonytól kezdve Canonon át a jó ég tudja meddig),nyomázza ki az akció kamerákat,nekünk drágán,és megnézve a felvételeiket nem csinálnak valami szép képet.
Egyenlőre tesztelem ezt a kamerát.
SJ4000-es eredetit 30k-ért nem vennék,mert ahogy írta maj-viktor is,már ki jött az SJ5000 és 6000 is.A 6000-est már 20Mpix-re írják,de egy optikai hozzáértő azt mondta (és aki szokott különféle gépekkel fényképezni az is tapasztalta),,hogy "az ilyen picike gépek max 14Mpix-re képesek.Ezek a kis gépek csak közeli képekre alkalmasak.Persze a több 10-100 méterre lévő hegyet is le lehet velük fotózni,de észre veszel ott egy embert?Látod ki ő?Na mindegy, elkalandoztam. -
dbala
tag
válasz
daveoff
üzenetére
===$10 OFF for SJ4000 in UK warehouse coupon
Gdeal===
Így lesz 27k.
Igen a gariztatás kicsit rosszabb így, de az ár is jobb.Ő az ajánlott webshopok között van. Eredetit a termék, számla is van, gari is.
Ezt neked kell eldönteni, hogy olcsón kell vagy kicsit drágábban de gyorsan és valamilyen szintű biztonság érzettel. -
dbala
tag
válasz
daveoff
üzenetére
Engem meggyőztek a videók és tesztek. Ilyen tudás ilyen áron nem hiszem, hogy van még.
Nekem Banggood-ról 27400 Ft UK raktárból, így nem lesz rá vám se és kevesebbet kell rá várni mint Kínából. Akinek nem egyik napról a másikra kell és tud várni ~2 hetet annak szerintem megéri kintről rendelni és nem valakinek fizetne 5-10ezret, mert ő is megtette ugyanezt.
Természetesen vannak korrektebb webshopok is ahol akár számlát is kapsz, az is lehet egy opció de ott is fizeted pluszba az áfát, meg a boltosnak a nyereséget. -
dbala
tag
-
Real_Necro
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Windows 11
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Suzuki topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Arra ott van a CaptureMode 3,5,10,20 mp-s időzítésekkel, majd az elkészült képeket videóvá összefűzve kapod a végeredményt. A videolapse funkció tulajdonképpen ugyanez, annyi különbséggel, hogy itt kamerán belül történik és azonnal .mov formátumban megkapod a videót. De itt viszont csak a fullHD (vagy 720p) felbontás elérhető, 1,2,5,10,30, illetve 60 mp-s időzítésekkel.

Minden viccnek a fele igaz.

), akkor minket földi halandókat világosíts már fel...
én is így szeretném majd, ha eljutok odáig, hogy állandóra rakhatok egy tappancsot