- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boom21
tag
válasz
maj-viktor #474 üzenetére
100 dolláros értéknél vagy alatta csak 27% áfa van, nincs vám... nemrég jött meg egy órám amiból ami 109 dodó volt... 25ezerből már lehet ilyen kamerát rendelni áfástul
pár hozzászólással feljebb linkelték is 89dollár értékben (kuponnal) ingyenes szállítással... nem durván hanem pontosabban számolva az ebay át is számítja neked forintra a dollárt, egy kicsi paypal költség ha azzal fizetsz, persze ha plusz 10ezret megér neked hogy hamarabb nálad van akkor meg kell venni... azért azt meg kell nézni hogy tényleg új legyen (ne kegyen kicsomagolva) és minden kiegészítő pl. a vízálló tok is benne legyen...
-
oszy
veterán
válasz
maj-viktor #474 üzenetére
Köszönöm kimerítő válaszod!
Itthon találtam 35.000 Ft-ért. Az ebay-en láttam olcsóbban. Gondoltam rákérdezek, de akkor ezek tudatában (főleg a várakozási idő, ami most számít) az "jó" vételnek mondható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest