Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
perge666
üzenetére
Csak addig állítgattam, csavargattam míg mostmár indul majdcsak rendesen.
Karbi tömítést cseréltem parafára és bezsíroztam, benzinszint a szintjelző alatt van 2-3mm-el.
Gyertyahézagot úgy összeütöttem hogy éppenhogy össze nem ér, ettől indul könnyebben.
Alapjárat hol van hol ingadozik.
Mentem vele 10-15km-t,megy rendesen, de ha menet közben visszaveszem a gázt, majd elkezdem húzni akkor kicsit megtorpan először.
A váltó valami miatt nem akar visszahúzni rendesen váltáskor, ezt nem értem mitől lehet, ma csak úgy magától ilyen lett, 3-ba elég nehezen tudom rakni, 1-2-be meg csúsztatva, mintha nem lenne meghúzva a csavar, vagy bele lenne csúszva a nútba, pedig nem!
Ennek már örülök hogy beindul meg tudok vele menni, remélem lesz még jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest