Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
Üdv.
Tegnap végre rászántam magam hogy lecserélem a megkopott berúgótengelyemet,szerencsére apósom felajánlotta hogy megcsinálja nekem.
20-30 perc alatt meg is történt a szakszerű csere,de amikor rugnám befelé a motort,a berúgókar nem jött vissza,utána észre vettük hogy a váltókar is szorul mint állat.
K.b.4-5 óra kókányolás után sikerült tökéletesen megcsinálni hogy minden jó legyen rajta.

Ez az utángyártott tengely távolrol sem volt méretpontos,a hossza 2mm-el volt nagyobb,az 5mm-es lekerekítés a végén csak 2mm volt,és középen az a bordás bemarás is hosszabb volt 3mm-el,és a zégelygyűrű helye is majdcsak 2mm-el volt kintebb mint kellett volna.
Siralmas ez az alkatrész utánpótlás,komolyan mondom ha ez is elkopik inkább ráhegesztem a tengelyre a kart!!!
Ráadásul 2 fajta tengely volt a boltba,és direkt a drágábbikat vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Varia Aku Mini barista mérleg
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest