Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• perge666

veterán

válasz Anulu79 #247 üzenetére

N51S-em van.
    3 liter a fogyasztása +-2-3 deci.

Az utánam hozzá szólónak van némi igazsága,de az ő írásából hallatszik az hogy az ő motorja rossz,és szerinte a másiké sem lehet jó!!! :U

A mi városkánkban elég sokan járkálnak Simsonnal,és jópárat ismerek is,de nem sok panaszkodik vele hogy ilyen meg olyan sz.r,meg mindig szereli. :N
    Akkor az én városomban van az az 5% akiknek jó a motorja,és a többi 95% szétszóródott a városban akinek sz.r?? :)) :)) :DD

Én tényleg úgy használom hogy reggel 1-et rárúgok,és megyek vele dolgozni,hazafelé szintén 1 rúgásra indul,és 100-ból ha 1x kell rárúgni 2-őt. :K
    Igaz hidegindításnál az alapjárat kicsit magasabb a kelleténél,de ez 1-2 perc vagy 4-500 méter,olyan mintha automata szivatós lenne. :DDD

A tankolást én úgy oldom meg,hogy 5 literes kannába tankolok,és töltök hozzá olajat,nem nagy ördöngősség,de nálunk a kúton meg is tankolják,bekeverik ha igényt tartok rá,szerintem máshol is.....

Az utángyártott alkatrészek tényleg nem a legjobb minőségűek,de lehet beszerezni jobbat is,és ha nem öli az ember nagyon sokáig jó,mint minden más is.

Karburátort is csak akkor kell takarítani,ha a tömítés nem jó........... :U

A te döntésed hogy mit veszel,simsont vagy akár robogót,de a robogónál is meg vannak ugyan ezek a hibalehetőségek,csak abba vannak sokkal újabbak,megbízhatóbbak is,de azoknak már ára van.

Új hozzászólás Aktív témák