Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
NIBI
csendes tag
válasz
Rapido251
üzenetére
Hidd el nekem, hogy nem elég.
Tehetség/ráérzés nélkül hiába van full csúcsprofi felszerelésed, attól még egy sima 180 fokos kormánnyal, 17"-os monitorral is elverhetnek... Viszont feelingben brutális a különbség. 
Mindkettőt átéltem, tudom miről beszélek.
A gtr-masters-en is az emberek 80%-ának G25-e van, mégis csak páran tudják velem tartani a lépést. És még nálam is vannak sokkal gyorsabbak...
Nagyobb szinten meg már ez a mindenkinek más fekszik dolog nem igazán állja meg a helyét, mert akik vérprofik azok mindennel gyorsak... Legyen az autó vagy hardver...Ma elmaradt, de majd fel akarok dobni egy kormány beállítós ötletelős témát, mert SRW fórumon láttam egy brutál idióta beállítást... Ha azt a képet valaki látta és nem elég rutinos akkor az tuti úgy állítja be és nem érti miért nem tud jól menni... Na majd a napokban részletezem, kivi vagyok ki mit ír rá.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tehetség/ráérzés nélkül hiába van full csúcsprofi felszerelésed, attól még egy sima 180 fokos kormánnyal, 17"-os monitorral is elverhetnek... Viszont feelingben brutális a különbség.