Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
NIBI
csendes tag
válasz
Rapido251
üzenetére
Hidd el nekem, hogy nem elég.
Tehetség/ráérzés nélkül hiába van full csúcsprofi felszerelésed, attól még egy sima 180 fokos kormánnyal, 17"-os monitorral is elverhetnek... Viszont feelingben brutális a különbség. 
Mindkettőt átéltem, tudom miről beszélek.
A gtr-masters-en is az emberek 80%-ának G25-e van, mégis csak páran tudják velem tartani a lépést. És még nálam is vannak sokkal gyorsabbak...
Nagyobb szinten meg már ez a mindenkinek más fekszik dolog nem igazán állja meg a helyét, mert akik vérprofik azok mindennel gyorsak... Legyen az autó vagy hardver...Ma elmaradt, de majd fel akarok dobni egy kormány beállítós ötletelős témát, mert SRW fórumon láttam egy brutál idióta beállítást... Ha azt a képet valaki látta és nem elég rutinos akkor az tuti úgy állítja be és nem érti miért nem tud jól menni... Na majd a napokban részletezem, kivi vagyok ki mit ír rá.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 eladó, független, garanciális (ses.hu, 2028 júniusig)
- Asus TUF F16 FX607JU 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - HUN - mw0w3mg/a - 3 Ciklus 2+ év gari
- Vivo V50 Lite 8/256 5G Black Dual SIM + 90W charger - Új, bontatlan, független - 3 év garancia!
- EliteBook 8 G1i 14 AI 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tehetség/ráérzés nélkül hiába van full csúcsprofi felszerelésed, attól még egy sima 180 fokos kormánnyal, 17"-os monitorral is elverhetnek... Viszont feelingben brutális a különbség.