- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeusHun
őstag
Ott a pont. Ez dühít engem is. A gyöpösöket védendő kitalálnak mindent, ezért van az új exchange ami kiírja, hogy a srác akivel tárgyalsz nem guildtárs, nincs barátlistán és még azt is közli, hogy nézd meg, hogy tényleg bepakolt-e mindent amit ígért. Tök jó, meg minden, de aki hülye az haljon éhen, nekem nem ez kell. 3 éves a regisztrációm, a jelszót ugyan annó megjegyeztem, de a titkos választ nem és ezért nem tudok jelszót váltani. 3 éves accon, csessze meg! Írtam a supportnak, hogy mit lehet tenni, erre a válasz az volt, hogy "ők nem tudják módosítani, ők nem tudják olvasni, ők nem küldik ki e-mail-ben, úgyhogy próbáljak meg emlékezni rá". Aha, miért nem írja le röviden, hogy semmit nem tudok tenni? Ez nem támogatás a játékra, amit a JM csinál az támogatás a hülyéknek.
A többire összefogóan pedig: ha már fizetem a prémiumot. Ha már fizetem az állatkát, amit 28 naponta élesztenem kell, mert "legyünk zsidók és fizessen a hülye játékos havonta érte", akkor szeretném, ha nem csak arra a napi 1 órára lenne ez nekem befektetés (holott 28 napot teljes egészében kifizetek, nem napi 1 órát) amikor a gép előtt tudok ülni és játszani. Innentől? Bot. A botterekkel pedig szerintem nincs gond. Mindaddig, amíg valaki nem loggol be 15 karaktert egymaga, merthogy kell az arany. Akkor loggolja be a staller karaktert (1 fő + 1 staller = 2 (!!) karakter a játékban) és áruljon. Több pénzt szed össze mint a 14 goldbottal. Nem mindenki teheti meg, hogy napi 18 órát üljön a gép előtt (mint a törökök).
A játékot magát pedig én nem tudom szidni. Szerintem színvonalban, kialakításban és élményben kimagaslóan a legjobb. Tegnap mentünk le medúzához és csak ültem a gép előtt, hogy ez de szép. Meg az de szép. Nagyon jóra meg van csinálva, nem kevés fantázia van benne. Csak valahogy az a támogatás... az a segítségnyújtás amivel a JM van a játékosok felé... az nem jó. Amit persze részben megértek, hiszen a sok kis hülye első dolga, hogy írjon egy "fuck joymax fuck you mother fuck you sister scammer gaymax joymax suck in hell and hi man plvl man, taxi ong man" levelet. Ezeket én is csak blokkolnám. De nem minden játékos ilyen és ha valaki egy összeszedett levelet ír nekik szép angolsággal (amire nem írom le egyébként milyen válasz jött, mondjuk úgy, hogy az angol alapfokút nem üti meg a szint) akkor arra tessenek már egy normális reakciót adni. Egy secret answer változtatót létrehozni. Nem hiszem el, hogy nehezebb lenne mint egy új exchange-rendszert kidolgozni a sok hülye megvédésére.
-
-
Folze
aktív tag
Elég gyors a level up: 2 szint / óra
Lassan az első 500 Purification Seed is meglesz, ami ugye plusz 2500 SP
Aki nem tudná, miről is van szó, annak mondanám:Ha Premium Gold tekerccsel játszol, fel lehet venni a herbalistáktól, amolyan Cursed Heart-os móka módjára ezt a premium questet. Összesen 3 alkalommal. 5 féle "türelmi" szint van: 100, 200, 300, 400, 500. Célszerű 500-ig menni, mert akkor kapsz plusz 2500 SP-t, 3x2500 pedig bizony 7500 SP, a szörnyeket meg amúgy is gyilkolászni kell. Értelemszerűen ha kevesebb "magocskát" adsz le, kevesebb SP-t is kapsz. Kb. minden 20. szörny dob ilyen kis csodabogyót. Ugyanolyan kékeslilás kis szütyőben van, mint a többi gyűjtögetni való, szóval semmi extra-drop
-
Folze
aktív tag
Meg, aztán jöhet az uncsi szörnydara megint
Ennek viszont örülök, hogy sikerült meglepetést okoznom. Pedig már fel voltam készülve egy "láttam már ilyet, csak az..."-jellegű hsz-re.
Ezen felbuzdulva, ha valaha elérem a 80-at (decembertől 90-et?), akkor amolyan buddhista-homoksepregetős módra megint nekiugrok botokat gyilkolászni. -
Folze
aktív tag
Visszatérve a botterekre egy gondolat erejéig:
Toleráns embernek tartom magam, nem teszek olyat, ami nekem is rosszul esne.
Szóval jelen esetben elkezdesz játszani a silkroaddal, és mit látsz, hogy tele van bottal az egész kínai rész - európai szerencsére MÉG nincs. Engem nem érdekel, hogy ki mire un rá, a lényeg, hogy eléred a határpontot, ahol döntened kell. Vagy abbahagyod, mert rájöttél az egész hiábavalóságára, vagy pedig nyitsz egy kis rést. Lehet hogy maguk a készítők generálták a botokat, de nem is ez a lényeg, hanem hogy a TÖMEG (ez a tudatlan söpredék) megint csak gyengének bizonyult az igazsággal szemben.Bocsi ezzel nem akarok senkit sem sértegetni, csak általánosságban beszélek.
Könnyű megadni magad, annál nehezebb kitartani az igazad mellett. Biztos közhelyes okosságokat írogatok, de nagyon tele van a t*k*m ezzel a sok idióta emberrel, akiket nap mint nap látok sodródni az árral, és persze még nekik áll feljebb, ha az ÉRTELEMről pampogok.
Unokaöcsémet legalább "fejleszthetem", látva mi az, amire fogékony, és mi az amire nem. Vele legalább meg tudom találni azt a kis pontot, ami egy elképzelhetetlen egyenes aranymetszetén húzodna.
-
Folze
aktív tag
Remélem a Conan nem fog erre a sorsra jutni.
Egyébként 2 tekerccsel napi 3-4 óra játék mellett, csak a legszükségesebb skilleket húzva vígan elég a gap 0 is. A legjobb kerülni a questeket, semmi értelmük, kivéve az inventory bővítést. Ki kell választani egy jól spawnoló szörnytípust, lehetőleg passzívat, és mehet a "klikk-harc", dettó mint ahogy a botok operálnak.
Persze ennek az egésznek semmi értelme, de hát az életnek sincs...
Az én karim a 3 éves unokaöcsém. Vele egyébként ugyanez a helyzet, mindig ugyanazt csináljuk egy ideig, aztán váltunk, mint a botok...
-
LOTR
addikt
kíváncsi leszek, hogy mikor unod meg a farmolást, tekercs nélkül a 20ezredik sp után elég unalmas tud lenni, akkor mondjuk tekerccsel 40-50ezer
glaci
elég sok ilyen van, csak amikor már lv 5x-en 20+ millió xp kell a szintlépéshez, akkor elgondolkozik az ember, hogy akar e tovább fejlődni, nem is ismerek olyat aki tekercs nélkül érte volna el a 60as szintet
amíg 70 volt a lvcap, addig én is high lv-nek mondtam az 7degreet, most már csak a 8degree a high lv - legalábbis nálam -
glacious
addikt
XP farmolás mint olyan nincsen, mert csak az SP-t lehet farmolni, amire te gondolsz az a powerlevel. Ujigi tényleg jó, mert nem agresszív, de nagyon nagyot tudnak sebezni, és általában sok a mujigi körülöttük.
Meg mire karakoramba kell menni írtani, szeretnék összeszedni, egy szett fagyállót, amihez nagyon sok wind 3 kell. -
LOTR
addikt
ismét beszéltem hackelgetésről
kezdek azon a véleményen lenni, hogy nincs is exchange hack
tehát attól még, hogy exchangeltél nem az miatt fognak feltörni, hanem az miatt amik lejönnek a netről, tehát ha úgy és olyan oldalakra kattintasz (ez eddig is trivi volt)
tehát ahhoz, hogy feltörjék exchange közben a karidat, ahhoz előtte fel kéne törniük sro szerverét is, amit azért kétlek, mert a gépedből oda mennek az adatok, csak utána kapja meg a másik gép
mondjuk ezektől eltekintve lehet, hogy mégis van ''exchange hack'' de már annyira nem hiszek benne
persze jobb óvatosnak lenni -
LOTR
addikt
az a durva, hogy stall alatt amikor még módosítod, akkor is kaphatsz egy hacket -legalábbis sokan ezt mondják
nem fogják megmondani a titkos kódodat, írhatsz amenynit akarsz, sőt a hivatalos sro fórumot is fel tudják törni állítólag, úgyhogy oda is úgy kell írogatni, mostanában ha egy magasabb szintűvel üzletelek megkérem csináljon stallt, de sokan az én exchange felajánlásom sem fogadják el, inkább stallt kérnek
sajnos ha nem tudod megváltoztatni jelszódat, akkor az szívás, én sem tudom, mert nem tudom a biztonsági szót -vagyis lehet hogy tudom, de ahhoz próbálgatnom kéne azt meg nem tudom lehet e
én csinálnék egy új karaktert a helyedben, mert sokkal rosszabb lesz ha később meglopnak -
LOTR
addikt
szólsz a guildvezérnek, hogy be szeretnél lépni, ha beleegyezik, akkor felvesz, ha nem, akkor ki sem lépsz a másikból, ha meg annak ellenére sem vesz fel tagnak, hogy megígérte, akkor örülj neki, hogy nem kerültél be, rengeteg a magyar klán, nem para az
a jó társaság azért sokkal kevesebb sajnos
tegnap este játszott valaki?
unique szörgy bug volt
troyon isi kb másfél órán keresztül miután megölték egyből spawnolt
az utolsó 20 percben tg is
uru csak 2x egymás után, de az után vége is lett ennek a bugnak
volt olyan szerver ahol mindhárom unique mob folyamatosan respawnolt
én személy szerint tgre rontottam, mert isi kicsit erős még nekem, többen voltak banditáknál, mint dw-ben, ahogy tg meghalt az egyik spawn helyen, minenki futott a következőre, nagyon kemény volt- hát még a lag
a baj csak az, hogy tgre is a 70esek mentek, így kb 5 másodpercig élt, nekem csak az egyik giantját sikerült leölnöm egy nukeval, arról nem beszélve, hogy nagyobb lag volt, mint hotanban -
LOTR
addikt
elixirezés:
ha nem sikerül akkor leveszi az összes pluszt
+4 után lehet használni astralt, ez arra jó, hogy ha nem sikerülne felrakni, akkor +4re állítja vissza, tehát ha van egy +4/+5/+6/+7/+8as fegyvered, és nem sikerül rárakni az elixirt, akkor +4es lesz
eltörni, durabilityje csökkenni, csak +5 után tud, azt nem tudom, hogy ha nem sikerül, akkor egyből bekövetkezik, vagy csak ha nincs szerencséd
astralhoz kell használni immortalt, a steady kő meg erősen ajánlott
ui:
ovass kicsit vissza, nekem ~45 elixirembe van, hogy +4ig vittem kardom, persze +5ös már, mert +4nél ha nem sikerül, akkor nincs gond, csak a pénzem megy el, mert ugye vagy +5ös lesz, vagy +4es marad, ha nagyon sok pénzed van, akkor +3nál állj meg, olyan alacsony szinten felesleges a sos, meg az alkímiázás, hiszen túl gyorsan fejlődsz
van egy 28as sos szoknyám meg egy 35ös sos koronám, mindkettőt felvittem +3ra, így szoknyát majd csak 39en cserélem le, már megvan a 39+4es szoknya
ja igen, a sos nyakláncot a napokban cseréltem le, 20as volt +3at raktam rá, és 7,7/7,7 az elnyelése, most cseréltem le egy 36osra (ez volt a következő nyaklánc dropom) kb 9,5/10,4 -es
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
kb 10 órát bírja hgp töltés nélkül - ahogy mondod - hgpje nem töltődik, csak ha fejlődik, kb 30as szinttől kell neki hgp töltő (erre már pontosan nem emlékszem), mert ekkor már nem fejlődik olyan gyorsan
nem kell hgpt tölteni, csak 30% alatt, mert akkor legyengül -mondjuk ekkor sem kell, nekem volt már, hogy 4-5% hgpnél fejlődött, túl messze volt dw, és pont úgy jött ki, hogy addigra fejlődik, de ha dw-ben vagy akkor feltöltöd 90% fölé, nem nagy összeg az a 2ezer gold, kb 10-15 mob 2x-es szinten
viszont az élete nagyon gyorsan töltődik, tehát csak akkor kell neki tölteni ha harc közben fogy
ha 22-24es szintű vagy akkor viheted, az alatt nem nagyon jó devil bugok közé menni, mert ha sok rádmegy meghalsz, vigyél pet élettöltőt is mindenképpen
igazából dw 25-26os szint alatt veszélyes, mert earth ghostok gyorsak/erősek -
LOTR
addikt
szerintem nem jó használt farkast venni, mert az is mekkora poén, hogy te fejleszted ki
én pl most fogom venni a 2. farkasom, mert az első már utolért, lassan leelőz %-ban, de a szintje nem haladhatja meg a karaktered szintjét - és ne vesszen már kárba a pet experience
a hgp-je (éhség) 9999-ről indul, 1et csökken kb 3-4másodperc alatt, tehát nem vészes, a 10%hgp feltöltő 2000 gold, a caravan pet élet feltöltő is jó neki - ez sajnos nincs beleírva a leírásában, ezért én nem is próbáltam ki, meg is halt ravineban vagy 10-15x
40es szintkor fog memgnőni, addig kicsi
fehér farkas = szürke farkas, különbség, hogy fehéret csak silkért veheted, és nem tudod átadni másik playernek, ellenben npc-nek be lehet adni 1 goldért, és akinek feltörik a karakterét, ezt előszeretettel alkalmazzák
farkast nagyon megéri venni, mert nagyon sokat sebez, és nagyon nagy az élete, és nagyon jól alkalmazható, az egy szinttel nagyobb mobokat is le tudja győzni, úgy hogy nem is kell neki élettőltő (vagy csak a biztonság kedvéért)
meg ha úgy nézzük tökéletes tank karakternek
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
pl 32es sostar kard ~= 32+5=37es szintű sima kard
és az azért elég jó, hogy 32es szinten 37es erejű fegyvered legyen
azért nem látsz extrákat a fegyvereken, mert még csak 16os vagy, 30as szintig nem igazán van értelme extrákat használni - farmolást ne nézzük most -, mert olyan gyorsan válogatod a cumókat, igazából 40es szint fölött szoktak igazán rágyúrni a tuningra
64es szinten 64+9 sos fegyver 100% blocking + 100% critical + 100% int/str, + 100%durability + 100% attack rating - na ez egy álomfegyver, hát még ha sosun lenne
de van ilyen - legalábbis hasonló
alacsony szinten farmhoz szoktak jobb cuccokat használni, azt meg klánon belül szokták, hogy kölcsönadogatják egymásnak a tárgyakat, lehet, hogy így kapok 18+3as blocking ratios pajzsot-nem mintha nem lenne rá pénzem, de legalább nem kell keresgélnem
a szerverhegesztésről meg:
kíváncsi leszek, hogy mi lesz holnap hajnalban, mert ugye akkor jön a heti frissítés, lehet elmarad? -
LOTR
addikt
lvl 10es sosun fülbevaló max 2-300k -de ha árulni akarod sztem kezd 500knál aztán ha nem viszik el, minden nap csökentsd 20-50kval az árt (ezt csak az fogja megvenni, akinek már sokadik karaktere, de igazából még az sem, ha csak nem pofátlanul olcsó, mert pár százezer pénz nem sokat számít), az a baj, hogy fél nap játékkal 15-17es szint simán megvan, így az alacsony szintű sos cuccok nem sokat érnek
nekem eddig össz egy sos dropom volt egy chakji workertől (ezekből rengeteget öltem questen kívül is, itt húztam fel a kutyámat), na tehát egy 20as sostar nyaklánc, aztán raktam rá 3 elixirt (7,1-ről 7,7-re felment tőle), így 37es szinten is azt használom még
a 36os nyakláncok olyan 9-10es elnyelésűek, csak nem akarok rá költeni-meg nem találok jót
38as sos kardot még nem láttam, nekem olyan kéne (igazából 35öst sem, de olyan már nem kell), lehet, hogy sos csak minden degree elején van? -tehát ezért van csak 32es sos
erről még nem olvastam konkrétumot, valaki? -
glacious
addikt
Az úgy műkszik szerintem, ha nem átverés, hogy fizetsz és amikor legközelebb bent vagy, valaki ad neked annyi lóvét és kész.
Teszem azt, van egy 70-esekből álló klánjuk, tradelnek 5*-ot mondjuk 10-en, és 10-en védik, ezt egész nap nyomják, ebből rengeteg aranyat össze tudnak hozni, te pedig leperkálod nekik érte a sok dollárt.
[Szerkesztve] -
LOTR
addikt
az hogy mennyi xp/sp-t kapsz az csak attól függ, hogy mennyi a karaktered szintje és a legmagasabb masteryd szintjének különbsége (ugye ez a gap), tehát:
-ha van egy 10es karid és hozzá egy 10es kard mastery kifejlesztve (a többi mastery ennél alacsonyabb, vagy egyenlő szintű), akkor 0 a gap, legtöbb xpt kapsz, legkevesebb spt
-ha 1es a kard masteryd és 10es a karid (9-es gap), akkor a legkevesebb xpt kapod és a legtöbb spt
a többi ''gap szint'' 1 és 9 között arányosan elosztva működik, silkroad.uw.hun van is egy jó táblázat, hogy mekkora gap mennyi spt ad a különböző szinteken
ha neked az íj tetszik menjél azzal, csak az a baj vele, hogy rengeteg nyílvessző kell hozzá 3-4-5 ezer db is akár, sok helyet elvesz az inventoryban, viszont leggyorsabban lehet vele fejlődi, mert ugye nem kell annyit mászkálni
kétkezest nem próbáltam fejleszteni, nekem a kard+pajzs tetszik a legjobban
2 fegyvert semmiképpen ne fejlesz, mert egyszerre úgysem használod őket -ellenben a varázslatokkal- váltogatni meg felesleges, korábban leírtam miért
ha sokat akarsz farmolni, ezt szerintem 16os szinten tedd íjjal, 9es gappal, (később lesz olyan küldetés ami visszafejleszti a skilleket, és visszaadja némi pénzért az elhasznált spid 80át, tehát ha nem tetszik az íj, és váltani akarsz, akkor jóformán semmit nem vesztettél azzal, hogy kifejlesztetted) összeszedsz annyi spt hogy elég legyen a fegyvere meg 2 varázslatra, vagy akár mind a 3ra is, de annyi képességet tuti nem lehet megtanulni
tűz a legerősebb
villám az többet is sebez egyszerre
jég meg fagyaszt
ami neked tetszik azokat válaszd ki -
LOTR
addikt
nem jó így
állj rá 1 fegyverre (6os szintig kifejleszted bowot, akkor 16os szinten 9es gappal farmolsz, amíg meg nem unod, és akkor eldöntöd, hogy mire akarsz fejlődni), 2-t semmiképpen ne fejlesz, mert rengeteg spbe kerül, és a mastery is csak max 300as lehet
még messze nem tarok ott, hogy a max közelében legyek, de kb 1 fegyvert, meg 2 varázslatot tudsz kifejleszteni -de talán itt sem mindent- majd aki jobban tudja megmondja -
glacious
addikt
Igazából az csak egy kis embléma amit kitűzöl, de megváltozik tőle a ruhád kinézete. Pl. ha thief vagy, nem lászik a szinted, csak a fegyveredből (meg a buffoktól).
Ha megölnek (és nem azért, mert te támadtál be valakit), akkor legfeljebb XP-t vesztel tárgyat nem. Pl egy NPC thief szörnynek számít és ha az megöl, veszítesz kb. 2% XP-t.
Amúgy hunter és thief minimum 40-es szinten szabad lenni, különben nem győzöl elesni és felállni, mert utálják egymást. Tradert nem nagyon támadnak meg a thiefek kivéve, ha karavánnal megy. -
glacious
addikt
Csak ha megtámadsz valakit úgy hogy nincs megfelelő ruhád. Pl. a PVP köpenyben támadhatsz mást, akin más színű PVP köpeny van. Narancs köpenyben bárkit támadhatsz, akin köpeny van.
Hunter és trader ruhában thiefet, thief ruhában tradert és huntert támadhatsz, kivéve ha a trader éppen szállít és csak egy csillagos karavánban van.
[Szerkesztve] -
glacious
addikt
-
glacious
addikt
Mivel ingyenes ezért nagyon sokan játaszanak vele, főleg hétvégén iszonyat nehéz bejutni, a legtöbb esélyed a RED SEA-n van, mert ugye ott még kevesebben vannak.
Hétköznap a red sea csak populated szokott lenni iskolaidőbenDe türelemjáték az egész, 10-15-jére tuti beenged és nem érdemes új szerveren kezdeni, mert dögunalom úgy a játék, tapasztalatból mondom elég egy karakterrel is szenvedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest