- Okos Otthon kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellAbove
tag
válasz
DeusHun #2216 üzenetére
Ezt jó érzés volt olvasni
Teljesen igazad van, első karimnak én sem tudom a váltóját, ezért 54-esen abba kellett hagyni. Nagyon örültem volna, hogy ha azt mondja JoyMax, hogy tessék, itt a PW váltót de többé nem mondjuk meg. Sokan csak rávernek (máshogy akartam mondani) a bill-re és lesz ami lesz. Ezután megtettszik nekik a játék de akkor már késő
Support-al kapcsolatban pedig, írtunk haverral egy levelet nekik, hogy szeretnénk GM-ek lenni, ne adjanak semmi cuccot, semmit, csak egy kick jogot és megtisztítjuk a szervert. A válasz: van már 12 GM-ünk (és felsorolta őket).
Ez így mind szép és jó, de mit kezdjünk velük ha csak verik a gép előtt az őőő... hogy is mondjam, izéjüket arra, hogy ők GM-ek.
A kialakítás tényleg szép, főleg a skillek és a táj fogott meg elsőre, de ahogy a fejlesztők és az adminok hozzáálnak a dologhoz az felháborító.
A fájó dolog, hogy még mindig játszunk vele, pedig fikázzuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- THX Onyx fejhallgató erősítő (DAC Headphone Amplifier)
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- GAMER PC! Intel i7-13700 / RX 7900 XT / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / B760 Tomahawk / 750w! BeszámítOK
- Lenovo legion 5 Pro