Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
alien_
őstag
Legalább ad valami pluszt, ha minden cókmókod seal of v.mi ? Igazából adhatnának több pluszt is ezek, meg a magic itemek is lehetnének többfélék, remélem ezen majd variálnak még a játék készítői, mert pl én se fogok az életbe kiadni pár száz ezerrel többet egy cuccért, csak mert 10el több a damage-e, és mert rá van írva hogy SOS...Diablo-ban jobban tetszett ez az egész, ott az unique item tényleg durva is volt, meg a magic itemek is sokfélék. Mind1, remélem elviszik, de ha nem, az se tragédia, sztem az még jóval odébb lesz,hgoy ennél jobb fülbevalót találok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest