- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
DeusHun #3087 üzenetére
Teljesen ki kellett kapcsolni az adatvégrehajtás opciót...elég érthetetlen...pedig még a gameguard.des-t is felvettem a listára...ezek szerint még vmit behív a nyomorult kliens...
Mondjuk, nem vagyok teljesen nyugodt így...f*szért nem lehet rendesen megírni azt a szart...
(Bocsi a kirohanásért, de amióta Vista van a gépen, még nem kellett kikapcsolni ezt a védelmi szolgáltatást, pedig rengeteg minden volt már futtatva a gépen...és minden működött)
-
LOTR
addikt
válasz
DeusHun #3051 üzenetére
jólvan, akkor egy újabb ügyes húzás a dzsojmaksztól, úgy nézem az elmúlt 3 évben sem változtak
azért köszi
mégkérdezném, hogy emailt sem írt ez ügyben senki nekik, hogy ezt mégis hogy gondolták?
a régi fórum már nem üzemel, az újat meg nem tudom melyik, ott sem volt téma erről? -
glacious
addikt
válasz
DeusHun #3009 üzenetére
Még ha nem is loggolnak mindent, beállítanak valakit egy faluba és 10 prc múlva megmondja ki melyik botot használja. Ha akarnak midenkit kivágnak vagy csak azokat, akik nem vesznek silket és néha csak elrettentő példát statuálnak, lásd Babelen Volant, 80-as capnél egyik legismertebb full sun player volt (Talamacus után, aki sun+7 setben villogott a premium előtti időkben, de abbahagyta).
-
Jazz
veterán
válasz
DeusHun #3009 üzenetére
Ez vicc. Az egész sro közösség botol. Nem kell semmit naplózni mert botra meg multiloginra épül a játék. 22-es csapdája: csak így játszható valamennyire.
Ez a rendszer nem magától alakult ki, ezt joymax alakította így. Nagyon jól ki van találva - profit szempontjából, az ő szempontjukból.
De ha valaki eddig csukott szemmel járt, az tegyen egy kört sro földön, és:
- Mindenfelé fgfgdfhhg nevű goldbotokba ütközik
- Ahol nem goldbot, ott játékosok szakaszosan mozgó bot áradatába ütközik
- Ahol nincs bot az: pvp, Fw, meg uniqe kill.Úgy hogy nem kell monitorozni semmit, beszélgetés meg ilyenek? Viccelsz? Tököl ezzel szerinted JM? Minek? Röhejes lenne. Mintha itt az adminok pH-n azt lesnék hogy ki használ billentyűzetet gépelés közben...
Ordít hogy ki botol, egy pillanat alatt megállapítható, akárcsak a multilogin, és ha akarnák az össze bottert, goldbotot kivághatnák egy pillanat alatt.
Ne viccelj. Ez az ő szerverük, nagyon jól tudják mi folyik, és úgy alakítják dolgokat ahogy te alakítanád egy ország működését ha te lennél a diktátor.És a kérdésedre válaszolszva:
- Te mit tennél egy olyan közösségben ahol el vagy lehetetlenítve, 400.000 karakterből bannolnak 4000 normális játékost, maradnak a crowded szerverek, a gold botok, és a többi játékos akik szintén botolnak. Non-afk party-k meg csak elvétve vannak....és ott árválkodsz te ebbena "BOT/multikliens/10óra loggolás hogy bejuss" -rendszerben.Még nem sikerült rájönnöm ezt a húzást miért tette meg JM. Ha ennyire hülyének nézi az embereket, hogy egy ilyen látszat bannolással azt hiszik majd hogy "húú JM próbálkozik" akkor nagyon lenézik az playereket.
Random vágnak ki embereket holott mindenkit kivághatnának, és ez így inkorrekt. Közben meg ott szaladgálnak a goldbotjaik még mindig! De az aki klánban van és normálisan játszik....az nagyon zavarja a rednszert.Ez undorító, hányinger amit művel. Már a Free to Play, de loggolj 10órát hogy bejuss-rendszerrel is nagyon alacsonyra süllyedtek. Így is sz*r és játszhatatlan a játék, hát még ezekkel a módosításokkal.
Nem egy 90+ -os hagyta abba a játékot, még a bannolások előtt. Hát még ha bann-t kapnak, és a goldbotok, meg a multi login, a VCCC1232 VCCC1233 stb. millió stall karakterek maradnak, amiről megint csak ordít hogy illegális. Azokat bezzeg hagyják. De melléd le spawn-ol GM aki sunnal zúzol dress-ben meg premm-el new cave-ben, és téged kiszórnak.
Hát nem vérlázító? Nem hogy elmennek az emberek, de nagyon messziről leköpik és elkerülik, és jó kis negatív reklámot indítanak, ami nem kis loyalitás vesztéssel fog járni.
Hoppá, rájöttem! Joymax direkt vágja maga alatt fát, mert csődbe akarja juttatni ezt a céget, biztos kiakarja menteni a pénzt és csődeljárást kezdeményez.Azt meg, hogy egy idő után a 4000-es bannolás 40000ezer játokosra emelkedik, emelett kibannolnak 100.000 gold bottert, és 100.000 stall bottert....azt nagyon nagyon nagyon nehezen tudom elképzelni. Már csak azért is, mert ha ezt akarnák, akkor már százmilliószor megtehették volna. Én csak örülnék egy legitim játéknak, és cseppet sem bánnám ha kézzel játszanék 1-2 órát. Nekem nem cél a lvl100, hanem a részvétel. És nagyon sokan vannak így.
De amíg ezt a mocskot folytatja, egyre több játékost veszít....és ennek ellenére a szerverek továbbra is Crowded-ek!!!!!!! No comment! -
Jazz
veterán
válasz
DeusHun #3007 üzenetére
Igen rajta vagyok a listán, de azon a listán Nem goldbot nevek vannak, hanem Normál playerek accountjai.
Nem goldbotokat bannoltak, hanem játékosokat a hozzátartozó teljes accounttal. Tehát az a lista ID-ket, accountokat tartalmaz, nem karakter neveket, és messze nem goldbot accountokat, azok továbbra is biztosítják joymax-nak a crowded szervereket.
Felnéztem Sbot fórumra, joymax fórumra....bann topicocba....és mindenhol csalódott játékosok comment-jeivel találkoztam:
- 3 of my characters got banned one of em got banned today for the first time, its a lvl 19 character and they banned it for 14 days "2nd" offense. :roll:
- 7 Days blocked with version 1.34b, no OTHER bot or client have been used, just Sbot.
- Ooohh shit... i got ban for 7 days too... i do not use another programm, only sbot... i have much silk and use premium too... what shall i do now?... can continue botting without getting banned?... or i closed this game
....
[link] -
glacious
addikt
válasz
DeusHun #2967 üzenetére
A kockák és az új avatar, ami ilyen kicsiben nem a legszebb
Új quest ablak, amint eléred a szintet ott a checkbox, és egyből felveheted, nem kell npc-hez menni.
Új interface és gyorsmenü, az alsó csík az 10-esken belüli egyeseket bontja fel %-osan
A mobok eloszlása a környéken.
Kicist új még a rendszer, emberrel nem találkoztam Konstantinápolyban, pedig kipróbáltma volna az action menüt. A laptopom sem bírta nagyon a megeröltetést.
-
glacious
addikt
válasz
DeusHun #2946 üzenetére
Annyira meg fog változni ez a játék jövő
karácsonyra
Automatikusan felveszi a küldetést, ha elérted a szintet, amennyiben jól fordítottam és van moblista, amiben megjelöli a területet ahol található. A cave szintjein más lesz a pt. tagok pöttyének színe, hogy tudd merre jár, remélem használható térképet is adnak, mert a minimap édeskevés.
Action menü az emberekre kattintva, csak győzzük kivárni. -
doxad
tag
válasz
DeusHun #2940 üzenetére
Az hogy minek mennyi érdeme van kár feszegetni. lvl 100 hoz alapból jött jg cave, mert már így is fullon volt roc mt. Meg jól nézne ki hogy lvl 99es ott ölne 90es mobkon
150darab = 0.01%
Lehet hogy majd szeptember környékén hoznak valami eventet, vagy majd ha megkapjuk roc ot azzal egybekötve.
Ecsro=isro végül is ott is full a 3 szerver, vagy full vagy inspi van. Múltkor volt valami gold bug, kiírták 2 nap és megcsinálják, 1 hétig nem lehetett belépni.
-
Patrikkk
csendes tag
válasz
DeusHun #2933 üzenetére
am az elején télleg nagyon laggos volt de volt valami hosszú chek és most már kb olyan mint sima és nem kell átálitani a billentyűzetet csak most az a baj h feltesznek rá egy új szervert a kínaiaknak ami fizetős lessz és amíg nem nyílik meg addig tele van chekkel minden nap(73as vagyok, és most is chek van már vagy 2 órája)
-
doxad
tag
válasz
DeusHun #2933 üzenetére
Végül is nem olyan rég kaptuk meg lvl 100at, behozták azt a sunt sikért dolgot. Ígérgetik Roc ot is, majd ott van hogy harcolnak a botok ellen (ami eddig csak szöveg)
Sajnos azért is adtam el a karim, mert úgy volt hogy most szeptember környékén vagy év vége fele jön lvl 100, én meg addig nem vártam. Ahogy eladtam rá 2 hétre lvl 100 update 1 hónap múlva.
Patrikkk: Pontosan, ecsro is full, másra meg át kell állítani a billentyűzetet kínaira, és nagyon bekavar (lásd ksronál / - jel helyett áthúzott W volt)
-
doxad
tag
válasz
DeusHun #2920 üzenetére
Igaz, aranytojást tojó tyúkját nem fogja levágni. Vagyis újból, sokadjára hazudtak. És sajnos megtehetik mivel ez az egyetlen normális grafikával, normális és látványos skillekkel, és normális nem gyerekes karakterekkel bíró egyetlen online játék. Negatív oldala, ha nem fizetsz nem fejlődsz, sőt be se tudsz lépni. De már alig van olyan az életben amiért nem kell fizetni? Levegővétel talán.
Mindegy kedden kiderül hogy mégis mi lesz.
Ha annyira pénzhajhász, megtehetné hogy kivágja a goldbotjait és saját maga ad goldot, végül is könnyebb lenne egy silkért goldot funkciót beleilleszteni a játékba. Nem rontana semmit, mivel most is 3-4-7bill-es árak vannak, csak javítana mivel elégedett lenne a tömeg mert feljut + még pénzt is vehet+ a szerverek se lennének terhelve. (vagy adjon a premi + mellé 100mill goldot, egyből megugrik a bevétele) Annyi újdonságot lehetne belevinni, csak akinek nincs fantáziája az nehezen ugrál, meg sz*rik is rá magasról. Így is milliókat keres vele havonta, hogy szinte játszhatatlan, akkor minek mozdítsa érte a kisujját?!
-
doxad
tag
válasz
DeusHun #2918 üzenetére
Nem az isrobot+sbotos karikkal van a baj, hanem a goldbotokkal. De ha tartják a szavukat akkor vagy kitiltanak mindent, vagy nem csinálnak semmit, de ezzel hogy rossz a bot így meg úgy, és büntetjük, meg különböző rendszereket telepítünk ami mögött szvsz nincs semmi, csak kiírnak valami marhaságot a hivatalos oldalra. Saját maguk alatt vágják a fát, mert mondjuk aki játszani szeretne lvl 150 ff, és nem akar premit venni, mert minek?! Az is elmegy innen.
Én nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz isro sorsa.
-
-
glacious
addikt
válasz
DeusHun #2902 üzenetére
Azért koreában nem elég népszerű a játék. 2-3 szerver összevonásával érték el, hogy populatedek legyenek a szerók. Meg vannak állandó csalogató eventek, itt meg csak botok
Az isrobot készítői is leálltak a botfejlesztéssel ksro-hoz, mert nem volt piaca, hisz ott pár napon belűl kidobják a bottert és nem csak a gm-ek figyelnek oda rá, hanem maguk a játékosok is
És az íjász csakis full str, bár most csinálok egy full int coldost is
-
Jazz
veterán
-
doxad
tag
válasz
DeusHun #2868 üzenetére
most már nem azt fogjuk egymásnak mndani hogy hráá lvl 100, vagy hurrá medu kill, hanem hurrá bejutottam a szerverre 3 nap alatt
Amúgy ma csoda történt ahogy hallom, remélem nem csak átverés, de nincsenek goldbotok a szervereken
Alig vannak még rajtuk, bár kíváncsi leszek hogy estére mi lesz.
-
Cindy04
csendes tag
-
Cindy04
csendes tag
válasz
DeusHun #2836 üzenetére
Te is játszol? Amúgy sztem nem jó az accom mert nem tudok belépni az oldalra, holnap kezdhetem elölről. Marha jó. Biztos meg fogom tudni csinálni vagy mi. Pedig ugyanazt a felhasználó nevet és jelszót adtam meg amit a regbe írtam. Nem tudom miért kell ilyen bonyolultnak lennie.
-
Cindy04
csendes tag
-
doxad
tag
válasz
DeusHun #2790 üzenetére
Szerintem először is megtudják hogy ki mit használ, ebből azt hogy azok közül ki az aki rendszeres silk vásárló. Gondolom megkörnyékezik a progik árulóját is bizonyos %ért cserébe elnézik a használatát, ha nem fizet akkor bann.
Így is full a szerver lv 1es városban álló kariktól, akik se nem árulnak, se nem hirdetnek semmit. gondolom ezeket nem egyesével léptetik be a szerverekre.
Ha jövő héten is ilyen 100alatti karaktereket bannolnak, akkor biztos van valami az "új bot felismerő" progi hátterében is. Vagy csak egy újabb reklámfogás, mint 1x a silk nem véd meg a banntól szöveg.
-
doxad
tag
válasz
DeusHun #2788 üzenetére
Szerintem csak egy statisztikát akarnak hogy ki miket használ. Lehet van olyan bot ami terheli szervert valamilyen módon és azokat akarják kiszűrni.
ki akarnák rugdosni a botokat, ahhoz nem kell image vertif kód, meg botfelismerő rendszer. Aki fizet úgyse dobják ki, 1x már megettük ezt, hogy a silk nem véd meg a banntol, azt még 1 olyan törzsvásárló volt kit bannoltak volna.
-
glacious
addikt
válasz
DeusHun #2744 üzenetére
Pont 10 a legjobb, de úgy, hogy a party átlaga ne nagyon haladja meg a mob szintjét, max. 6-tal. A húzott kari minden 1 szint eltéréssel 10% expet veszít. A 11/9, 12/8, 13/7, 14/6, 15/5 párokra egyformán vonatkozik. Ehhez képest 70-ig sniperen húztam a wizardom 80-as cap-en és 67 felett már szenvedés volt, full str íjászom nem tolerálta a pt. shamanokat, muszáj volt otthagyni
-
Jazz
veterán
válasz
DeusHun #2728 üzenetére
Nem úgy értem. Hanem: nagy nehezem beloggolsz, felfüggesztenéd a botolást, mást csinálsz...de közben vonogatja le a krediteket az iSro mivel be vagy loggolva. Az nem érdeklni hogy auto training nincs benyomva. Megoldás ugye az lenne hogy kilépsz és újra beloggolsz bot nélkül. Na de ugye ilyen brutál módon nem akarunk kicseszni magunkkal. Nincs premium....
A másik: Akárhányas. Arra lennék kíváncsi hogy egy lvl 80-90-es wizz-nek KB. mennyi a mana pot igénye. Azt tudom hogy sokat fogyasztanak a skillek, no de mennyit. Mert ha pl. óránként elzabál egy 90-es wizz 1 millányi mana potot (legyen full farmed ha ilyen pontosan megtudod határozni
), akkor erősen meggondolandó, és még egy érv a bard mellett számomra. Na szóval erre irányult a kérdés.
-
glacious
addikt
-
glacious
addikt
válasz
DeusHun #2716 üzenetére
Ez tök véletlen, van amikor felütöd az embert soul spear emperor közben és sebződsz, de van amikor nem, a ritka pillanatok egyike, amikor stun-t kapsz, felütöd és egyikőtök sem sebződik. Ez kizárólagoasan a szerverhez elérkező parancsól függ
Amúgy még egy ok miatt nem castolhat gyorsabban, a pk2-ben kötöttek a cast és a cooldown idők, persze ez az sbotot nem zavarja fél percenként elnyomni a bless spellt, de az már csak valami teleport körüli bug, mint anno a thief, hunter ruha átvétele.
-
Jazz
veterán
válasz
DeusHun #2708 üzenetére
iSro-m van, volt benne image kód feltörő, de most nem sok hasznát veszem (anno se volt sok értelme, gyorsabb volt két silkroad-ot indítani és alt+tab-al manuálisan beirogatni). Sbot valami login hacker eszközzel van felvértezve. Erre a "lehetetlen bejutni szerverre" 10 perc alatt belép.
iSro-val ilyesmit lehet csinálni?
-
Jazz
veterán
válasz
DeusHun #2704 üzenetére
Köszi, de: Loader (alias testosterone) + ezt kombinálvan speed hack-el + radirgumi az enteren = 10milli secundum-onként loginol, és így sem jutok be.
Azért jó kis progi, leglább nem fagy be a brake enter-től. Estére bennt hagyom, ha reggel se leszek bennt, akkor majd sírok itt.
köszi
-
glacious
addikt
válasz
DeusHun #2691 üzenetére
rev6, igamelegit többet nemismerek, de sztem ugyanazok mind.
Ugye a táblázat elég lineáris viszont a a valóság msát mutat:
091 - 0369337595
092 - 0473538898
093 - 0430636533
094 - 0688586209
095 - 0686078166
096 - 0630281734
097 - 0843249355
098 - 0963955058
099 - 1322659532
100 - 1406035568 -
-
Jazz
veterán
válasz
DeusHun #2684 üzenetére
Én akármelyik szerverre próbáltam, bármelyik időben, vagy connect nyomogatással 15 mp-enként, vagy entert lenyomva tartva, két óránál korábban sose lépett be.
Mindezt az image code törlése óta.
doxad: kérdése a választ megkaptad, erre volt jó az image kód törlése. Eddig cheat nélkül csak macerás volt a beirogatás, de bejutottál 10 perc alatt. Most órák alatt se jutsz be.
-
glacious
addikt
-
Jazz
veterán
válasz
DeusHun #2667 üzenetére
Nem vágják, építik: érdekükben áll hogy tele legyenek a szerverek-->kényszírőt erő, oskan már hülyét kapnak az állandó beloggoási kísérletektől.
A botokat meg ők maguk segítettek fejlesztni, és részesedést kapnak. Különben egy ilyen itemshops.com oldal már rég nem működhetne, per és csá. Továbbá arra is rájöttek hogy a jónép nem olyan örömmel hajlandó fizetni egy játékért, mintha úgy érzi hogy most csal, előnyhöz jut, éa a csalásért fizet. Sokkal jövedelmezőbb. Ennyi.
Lásd: nevettséges "még nem ért véget a háború a botok ellen". Látjuk. Névről már-már meglehet ismerni a goldbotokat. Valyon hogy lehetnek ott ugyan azok a botok már 1 éve fdgdfhfgd és hasonló nevekkel??Az AttackRating, támadási pontosság szerintem továbbra is az, hogy: weapon sebzése pl. 1800-2000, és magas AR-el egyre gyakrabban fogsz ütni a sebzési tartományod magsabbik értéke felé.
Ellentettje a Parry Ratio, elkerülés. Ha az ellen PR-ja magas, akkor 1800-1850 eket fogsz csakpodni. Ha alacsony és hozzáképest a te AR-ed magas, akkor a maximum tartományokat fogod ütni 1850-2000 egyre nagyobb valószínűségekkel. Tehát a nagy átlag ebben a tartományban lesz.
Ergo ha magas a Parry Ratio-d, kisebb sebzéseket kapsz, hacsak az ellen AR-je nem túl magas.A Phyzik meg Magical reinforce-ról sok legenda kering, ahány oldal annyi féle verzió. Lenti példával még nem találkoztam.
Ezek a megerősítések nagyvalósznűséggel arra vonatkoznak hogy: értékének növelésével kevésbé kopik az adott tárgy. Armor-nál ha magas a phy reinforcod, a phy. támadásoktól kevésbé fog kopni a tárgy, ugyan így a mag. reinforce.
És ugyan ez vonatkozik weapon-re, lassabban kopik pl. a two handed, ha a phy reinforce-ja magas. Durability meg értelemszerűen, hogy mennyit kophat összesen mielőtt eltörik, az meg a tartóssága. -
glacious
addikt
válasz
DeusHun #2664 üzenetére
Ha ez a sebességes dolog igaz volna, akkor egy 20%-al növelő scroll esetén csak észrevehető lenne a különbség
Láttátok koreaiak mikett fognak kapni updateben? Napi 8 védett 1*-os trade 40-es szint felett, a a haszonkulcsok nőnek majd. Aztán még item mallos ruhára lucky növelés, lehet stackolni a statok közül párat egészen max. 4-ig. Ha behozzánk nálunk is, akkor rengetegen +10-es setben és +15-ös fegyóval fognak járkálni.
Mondjuk ma nem tudtam a 98-as kardomat +5-re tenni, ami mázlitlanság, anno mindenki hozzám hozta +5-özni a cuccokat, most meg +4-es setben kell rohangálnom, amikor a guildtársak nyomják a +7/8/9-eket fegyverre és +6-okat ruhára, picit frusztrál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest