Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
LOTR
addikt
az a durva, hogy stall alatt amikor még módosítod, akkor is kaphatsz egy hacket -legalábbis sokan ezt mondják
nem fogják megmondani a titkos kódodat, írhatsz amenynit akarsz, sőt a hivatalos sro fórumot is fel tudják törni állítólag, úgyhogy oda is úgy kell írogatni, mostanában ha egy magasabb szintűvel üzletelek megkérem csináljon stallt, de sokan az én exchange felajánlásom sem fogadják el, inkább stallt kérnek
sajnos ha nem tudod megváltoztatni jelszódat, akkor az szívás, én sem tudom, mert nem tudom a biztonsági szót -vagyis lehet hogy tudom, de ahhoz próbálgatnom kéne azt meg nem tudom lehet e
én csinálnék egy új karaktert a helyedben, mert sokkal rosszabb lesz ha később meglopnak
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Motoros topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Üzemidőben bajnok lesz a Honor Power
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Óra topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- THX Onyx fejhallgató erősítő (DAC Headphone Amplifier)
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- GAMER PC! Intel i7-13700 / RX 7900 XT / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / B760 Tomahawk / 750w! BeszámítOK
Üzleti előfizetők hirdetései
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!