- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
agrarfiatal
senior tag
különben tudom hogy a goretex az csak az anyaga
amúgy a kapátom magyar gyártmány és kb télidőben (2 éve) 35 000 körül mozgott, csakhogy én meg nyáron vettem 24 000 ért. Szerintem ezeket a cuccokat csak nyáron érdemes venni akkor van 30-40% árengedmény. Hugom is nyáron vett egy columbia kábátot az is 30 akárhány volt 30% engedménnyel. -
e-biza
őstag
Den: tudom hogy a GANT márkát is kinában gyártják, legalább 20x ára van egy SPF-hez képest. Az a gond hogy nekem van egy ilyen psychés határom, ami megáll a legolcsobb de kilégitö terméknél. A fundangot tudom hogy itthon tervezik, s elég erösen valoszinü hogy itthon is gyártják, legalábbis a srácokbol ezt gondolom. Nem szidom a magyar terméket söt meg is venném, ha valahol árban alatta maradna a külföldinek. nem kell sokkal alatta maradnia csak egy kicsit. Amennyiért megveszem a fundango kabátját már kapok egy burton-t - aminek megvan a saját belsö minöségellenörzése a gari az télleg gari stb. Vegyük a tisza cipot. Megörültem mikor meghallotam hogy jön. Megalakult az elsö bolt, jött a levél hogy cipok 18e ft-tol. Ehh. Persze lehet egyböl a snobizmus kategoriát akarták megcélozni, nehogy kikiáltsák gagyinak.
bLaCkDoGoNe: elit hehe :) inkább félkésznek tünik.
Jelenleg ez a Sherpa árban elég korrekt, 25e ft egy kabátért még okés föleg hogy kizippzároható belsö stbstb. Bár van egy cseh márka az is ennyi és jobbak az adatai csak semmit nem hallottam még rola. :( -
e-biza
őstag
bLaCkDoGoNe: a fundangot vágtam de hogy a saxoo london. nem is gondoltam volna. fndangot nem vettem soha mert magyar és annak ellenére olyan drága mint a külföldi cucc. :)) vagy snowboardal egy kicsit, de ilyen mindenféle expedicio. ahh. vastüdöre kelelne kapcsolni engem azonnal. amit nem értek a katalogusban: végig magyar, magyar reklámok, a végén is magyar ciporeklám van, de a szinleirás az angol. pont a legfontosabb része, ráadásul nehéz elképzelni hogyan is nézhet ki egy füstkék-acélszürke szin, de remélejük hogy jol.
-
Strottler
tag
Szerintem vedd fel a kapcsolatot Frei Tamással... :-)
Amugy van egy sherpa bermudám. A Westend-ben vettem. A legjobb gatyóm, ami eddig volt. Imádom. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Hát, ha a Fundango és a Saxoo London lehet magyar, akkor akár a Sherpa is lehetne az.
-
andorpapa
őstag
Itt van előttem a Sherpa idei katalógusa. A Cho-Oyu nagyon durva kabát, csak nem hardcore vagy?
Haver Mouv-ot vett, nekem nagyon tetszik, az összes Sherpa kabát nagyon minőségi cucc. Meg a nadrágjaik, eléggé frankón festenek. Honlapjuk szerintem nincsen, a katalógus sem említi, meg sehol nem hallottam még, hogy lenne. -
e-biza
őstag
meglepödnék ha magyar lenne, mindenesetre meglehet. rosszat még nem hallottam a sherpa nevü ruháról igy azt hiszem jol választottam mikor kinéztem magamnak a feljebb lévö két ruhát :) remélem az XL méret korrekt lesz rám, más gatyábol jo szokott lenni. szivem szernt megvenném a Cho Oyu ruháját de nem kell ilyen profi felszerelés csak technikai kabátot akarok ;]
-
e-biza
őstag
a 3 kép már csak 150Kbyte remélem nem ölnek meg a modemesek ;]
-
Som@
őstag
Ez jó is, szép is.
De kérlek, hogy azért gondolj a modemesekre is. :P -
e-biza
őstag
igy néz ki maga a prospektus -
e-biza
őstag
a sherpa külön egy márka sajnos nem az a cipo. a goretex az az anyag, de ahány cég anyni ''tex'' van cseh bretex, sherpa féle cathex :)
igy néz ki ez a két dolog amit keresek (prospektusból scanneltem)
Ami miatt kerestem az oldalt hogy hátha bemutatják hogyan néz ki különbözö szinben. Például ez létezik egy szürkében ami eléggé csunyácska, sztem ez korrektebb. ha minden igaz ez a senna/tin/filt szinösszeállitás mert az egyik ebböl tüzkövet jelent. hehe de ha igy mondják életemben el sem tudom képzelni, magyarul meg nem hogy odairnák.
a gatya meg ez:
Itt a steelgray/smokeblue -ra kerestem a választ, mert itt csak fehérbe van lefotozva, ami valoszinüleg a souris/steam szinösszeállitást jelenti. a kabát amúgy 35e ft a gatya meg asszem 25e. -
Bash
őstag
[L]http://www.mountex.hu/[/L]
-
agrarfiatal
senior tag
[L]http:www.mountex.hu[/L]
-
Yaye
őstag
Nem, ez nem az. A Sherpa önálló márka, de meglepő módon úgy tűnik nemigen van honlapjuk :F A kereső millió sherpa ruházatot dob ki de ezek nem a márkára csak a stílusra vonatkoznak. Az extrem.hu -n egy kabátmustrázó cikkben ([L]http://www.extrem.hu/cikk/extrem.hu/1055[/L] is minden említett gyártó honlapja szerepel, csak a Sherpáé nem. Nagyon úgy néz ki mintha kis hazánkon kívül nem is létezne ez a márka, ha beírod a gugliba hogy ''sherpa tinkar eduti'' (ez utóbbi kettő a sherpa két kabátjának a neve), egyetlen oldalt dob ki, a Tengerszem hegymászóbolt honlapját, ahonnan mellesleg a két kabát nevét magam is vettem. Más nevekkel próbálkozva az eredmény hasonló. Milyen márka ez a Sherpa egyáltalán? Csak nem magyar :F A sherpa.hu bejegyzett domain de nincs rajta semmi.
-
Bash
őstag
Talán:
[L]http://www.sherpasnowshoes.com/home.html[/L] -
e-biza
őstag
senki? :(
-
e-biza
őstag
Hi,
Keresem a Sherpa honlapját, azt a Sherpát keresem amelyik foglalkozik snowboard ruhával, kabátokkal, nadrágokkal, hátitáskákkal. Gugliztam már allthewebeztem de nem találtam meg. Ha valaki tudja, árulja el nekem :)
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- HOPPÁ! SUPREME7 Turkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell E5470 Core i3-6100 (hibás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged