- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
Aktív témák
-
e-biza
őstag
Den: tudom hogy a GANT márkát is kinában gyártják, legalább 20x ára van egy SPF-hez képest. Az a gond hogy nekem van egy ilyen psychés határom, ami megáll a legolcsobb de kilégitö terméknél. A fundangot tudom hogy itthon tervezik, s elég erösen valoszinü hogy itthon is gyártják, legalábbis a srácokbol ezt gondolom. Nem szidom a magyar terméket söt meg is venném, ha valahol árban alatta maradna a külföldinek. nem kell sokkal alatta maradnia csak egy kicsit. Amennyiért megveszem a fundango kabátját már kapok egy burton-t - aminek megvan a saját belsö minöségellenörzése a gari az télleg gari stb. Vegyük a tisza cipot. Megörültem mikor meghallotam hogy jön. Megalakult az elsö bolt, jött a levél hogy cipok 18e ft-tol. Ehh. Persze lehet egyböl a snobizmus kategoriát akarták megcélozni, nehogy kikiáltsák gagyinak.
bLaCkDoGoNe: elit hehe :) inkább félkésznek tünik.
Jelenleg ez a Sherpa árban elég korrekt, 25e ft egy kabátért még okés föleg hogy kizippzároható belsö stbstb. Bár van egy cseh márka az is ennyi és jobbak az adatai csak semmit nem hallottam még rola. :(
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Nézzük élőben a Summer Game Fest 2025-öt!
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Brave
- Gaming notebook topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged