Keresés

Aktív témák

• e-biza

őstag

válasz Den #21 üzenetére

Den: tudom hogy a GANT márkát is kinában gyártják, legalább 20x ára van egy SPF-hez képest. Az a gond hogy nekem van egy ilyen psychés határom, ami megáll a legolcsobb de kilégitö terméknél. A fundangot tudom hogy itthon tervezik, s elég erösen valoszinü hogy itthon is gyártják, legalábbis a srácokbol ezt gondolom. Nem szidom a magyar terméket söt meg is venném, ha valahol árban alatta maradna a külföldinek. nem kell sokkal alatta maradnia csak egy kicsit. Amennyiért megveszem a fundango kabátját már kapok egy burton-t - aminek megvan a saját belsö minöségellenörzése a gari az télleg gari stb. Vegyük a tisza cipot. Megörültem mikor meghallotam hogy jön. Megalakult az elsö bolt, jött a levél hogy cipok 18e ft-tol. Ehh. Persze lehet egyböl a snobizmus kategoriát akarták megcélozni, nehogy kikiáltsák gagyinak.

bLaCkDoGoNe: elit hehe :) inkább félkésznek tünik.

Jelenleg ez a Sherpa árban elég korrekt, 25e ft egy kabátért még okés föleg hogy kizippzároható belsö stbstb. Bár van egy cseh márka az is ennyi és jobbak az adatai csak semmit nem hallottam még rola. :(

• bLaCkDoGoNe

veterán

válasz Den #21 üzenetére

Nevetni fogsz, de a Saxoo cuccai pl. nem (vagy nagyrészt nem) Magyarországon készülnek. Pl. van egy nadrágom, az Török, a zakókra nem emlékszem.

Aktív témák

Hirdetés