- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
teljesen igazad van, bár lényeges különbséget nem vettem észre sebződésben a skineknél
de valahogy mintha a két csajos skin - a Widow, és SARA tényleg jobban mozogna.
Utóbbi időben egyébként változtatom hogy melyiket veszem fel épp (látod a rocketes screenshotokon is), mivel úgy is az összes skin megvan, meg majdnem az összes sipka is (az afro kivételével mindegyik megvan, az afro nem tetszik
)a sheriff + pumpkin (vagy halloween) kombót azért használtam sokáig, mert egyedi és vicces volt

most már akármelyik csaló megveheti, de mivel ez egy rare-item volt, vagyis csak egy ideig volt megvásárolható jó régen, ezért gyakorlatilag senkinek nem volt meg a játékban ma már
De igen, okozott gondot, főleg az elején amikor hozzá kellett szokni hogy alig látsz valamit tőle, de aztán meg lehet szokni, és mivel úgy is folyamatosan mozgok ezért a látóteremet nem takarta ki annyira, mintha egy helyben állnék - amit amúgy se teszek
amik az igazi gondok voltak vele az inkább az, hogy pl.
- mindenki azonnal felismeri hogy melyik csapatban vagy, így az ellenség mögé belopózós akciókban nem jeleskedik ez a skin+ hat combó
- a mesterlövészek könnyen céloznak rád, szinte kötelességüknek is érzik hogy először engem lőjenek, mert feltűnő
viszont van egy kevés előnye is, pl.:
- egyszerűen poén használni, oldja a stresszt
- lelki hadvisselés: ha egy mosolygós tökfej kinyír az valahol megalázóan vicces, kicsit le tudja törni az ellenfelet
- és mindemellett valahogy lelkesíti is a csapattagokat, úgy gondolják, hogy egy különleges figura van velük
(ami a sok csaló előtti időben igaz is volt, akkor még jobb voltam a harcban
)egyébként én nem bánnám, ha nagyobb eltérés lenne a karakterek között, pl. a Beast kicsit lassabb lenne, de több sebzést bírna el, a widow, gyorsabb lenne de kevesebb sebzést állna, stb.
aztán persze lehetne tovább menni ezen a vonalon, hogy egyes fegyverekre bónusz sebzést/pontosságot kapnának bizonyos karakterek, pl. R.A.T.S. a lézer fegyverekkel pontosabb lenne, Widow a mesterlövés cuccokkal, Slade a warmonger vonallal, Beast a shotgunokkal, stb stb
állat lenne
Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)