- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Hali!
1 hete tolom a játékot, nem rossz.Rá lehet kapni, bár van amit még mindig nem értek:
1. Lövés vagy futás gombbal tudom az ellenfelet fellökni?
2. Jól sejtem, hogy hiába tartom a célkeresztet az ellenfelen, mivel össze-vissza rohangálnak így kikerülik a golyót? Márminthogy lassú a golyó sebessége, és inkább kicsit elé célozva lesz jó? Vagy akkor lesz jó ha piros X-el befogtam?
Jelenleg 13-as szinten vagyok, egy full felfejlesztett Big Boy-al nyomulok, megy egy alap plazmaágyúval. Már van 65 ezrem, mit lenne érdemes venni? Olvasom itt, hogy dícséritek az agony-t. Touchscreen-en nyomom, közelharcban még elég béna vagyok. Tervbe van véve vmilyen shotgun is, sztem a doomhammer lesz az. Sőt lehet agony helyettmegveszem azt, egy darabig még talán elvagyok a Big Boy-al.
Deathmatch-eket szoktam játszani, zonecontrol egyelőre a pályák nem ismerete végett nem bejövős, de majd csak megismerem azokat is. Általában 6.-4. helyezés között szoktam végeredményben tanyázni, nagy ritkán van szerencsém top 3-ba is bekerülni

Új hozzászólás Aktív témák

- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- Dell Latitude 5340 13th gen /i5-1335U /16GB DDR5 /256GB SSD/13.3" FHD touch laptop/Gyártói garanciás
- Iphone SE 2022 - 128Gb - 100% akku - gyönyörű
- ÚJ NVME SSD 256GB - 1 év GARANCIA
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i7-10610U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11, LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest