- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkristóf
senior tag
Szia én is ezzel a módszerrel próbálkoztam, Sony Bravia KDL-32EX520 TV -n. Laptop képernyőjét próbáltam megosztani, több kevesebb sikerrel. 1366x768 felbontást akartam streamelni, ami sikerült is részben de becsíkozza a képet, ha viszont 800x600 -ra vettem a felbontást úgy már sikerült csak úgy ugyebár eléggé rossz a minőség. Ez a laptop felbontás már nagy lehet a programnak vagy mi lehet a gond?
Más:
A Serviio -val meg majdhogynem tökéletesen működik a filmnézés annyi a probléma, hogy ha újraindítom a gépet vagy kilépek a programból és visszalépek akkor már nem működik, a TV -n már nem látom a szervert. Újratelepítéssel megoldódik a probléma, nem vészes fél perc se kell és feltelepül csak kicsit idegesítő. A feliratokat nekem nem hozza be alapból a tv ezért van a programban ilyen lehetőség, hogy "burned-in subtitle" az rá is rakja a feliratot, de elég sok filmet még jobban széles vásznúbbá teszi, ezért ezt a lehetőséget sajnos hanyagolom. Eddig ez a legjobb program ami így képes lejátszani a filmeket. Egyébként ez a TV nem is támogatja az mkv -t de így Serviio -val lejátsza (Full HD -t is), pendrive -ról nem. -
fesii
aktív tag
Nagyon köszönöm a megoldást!
Ezek azok az instrukciók amiket kb 1 éve még ujjongva olvastam volna és álltam volna neki. Azóta már kicsit megváltozott a hozzáálásom az informatikához így túl sok melónak nézem ezt a pár instrukciót.
De eltettem egy txt-be hátha még lesz olyan idő amikor újra szeretem csinálni az ilyeneket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dark Souls sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- PayPal
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged