- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Köszönöm! Olvasgattam utána, de nekem nem nagyon sikerült.
Nem vagyok tisztában igazából az RSS működésével sem, meg azzal sem, hogy az mi is pontosan...
Volt egy jó kis videó, ezen akartam letesztelni, hogy lehet megosztani, mint online tartalmat. (ezért fel is telepítettem a firefox-ot, mert olvastam, hogy a chrome ezen a téren gyenge)
Arra rájöttem, hogy egy videót nem lehet, csak egy témát, amit pl. berakok a youtube videó kedvenceim közé. (feliratkozás). De hiába osztottam meg a seviio-n keresztül a tv-vel ezt a csatornát, megjelenik, mint online tartalom, de üres a mappa... -
ACE-
addikt
Hol szapultam bárkit is? Valaki azt állította, x sebesség kell a fullHD filmekhez, én meg elmondtam, hogy nem kell, mert nálam megy az alatt is, biztosan valami UFÓ elvitte a routert és csak azért megy... én a magam részéről befejeztem, senkit nem szapultam, csak a tapasztalatomat írtam le egy állítással szemben, ennyi, az és olyan routert vesz felőlem amilyet akar.
-
-
bluobluo75
őstag
A prohardver tudomásom szerint azért van, hogy ha valaki valamit nem ért akkor más segítsen rajta
Tik azt mondtátok ugye, hogy korábban én lesz@rom mert nem ment valami ugye?
Ez azóta sem változott, annyi eltéréssel, hogy le is törlöm azt bűntudat nélkül!
Én kértem valamit, nem kaptam meg, nem gond legfeljebb a Serviio azon részét fogom lesz@rni!
Ennyi
Kérdés?
Illetve a korábbi kérdésemre?
Ha tudol választ a korábban feltett kérdésemre igazat adok neked
Amúgy akinek köszönettel tartozom itt az hematomaI fórumtárs, ő jött rá mi a bibi
Kiskirály nem vagyok, csak választ várok a kérdésemre, de ha nem tudol választ adni nem gond, nem sértődöm meg, de a kioktatást senkitől nem tűröm el!!!
Szóval a lényeg ami bosszant: senki ne oktasson ki aki eddig nem tudott a kérdésemre érdemi választ adni!
Ha tudol semmi gond, én kipróbálom megy-e oszt csókolom
Ennyi -
bluobluo75
őstag
Sajnos nem
...azért köszi!
De jó volnának ezek továbbra is, és lehetőleg FullHD:
M1 HD
M2 HD
Tv2 HD
Rtl Klub HD
esetleg más természetfilm csatornák magyarul HD-ban
Köszönöm előre is!
....van 1 olyan érzésem, hogy ez nem fog menni, lehet jobb volna a Mindig Tv és lesz*rom a Serviiot -
makoss
veterán
nem gyorsan, kicsi fálokat küldenék át egy olyan géppel ami még a mai napig is turbó gépnek számít, a türelem így sosem volt az erős oldalam, a router sem egy gagyi, kellene a Serviio-nak lennie egy olyan párosító beállításnak ami összehozza a tévét és a progit de ez hiányzik belőle
valószinü törölni fogom, semmi hasznát nem veszem sajna -
falco1
tag
Megoldható. Hozzávalók:
1.Screen Capture Recorder
Elég a 'Device Only' verziót letölteni, olyan 300kb körül van.
2. VLC Media Player.
3. Serviio.Először Screen Capturer Recorder-t telepíted. Ezután VLC elindít majd Media->Streaming->Capture Device. Itt kiválasztod a Capture mode-nak a directshow-t, majd a video device-nak a screen-capture-recordert.
Audio device lehet akármi, ha élő hangot akarsz akkor pl. a webkamerád mikrofonja, ha a gép hangját akarod akkor a hangkártya audio input-ja.Ezután Stream->stream majd destination rész -> Add new destination http (8080). Engedélyezed az enable transcoding-ot majd választasz szívednek kedves kodekeket. ->Next ->stream.
Serviio console -t elindítod ->library -> online sources. Itt hozzáadsz egy új live streamet és megadod a géped címét és a választott portot. pl: http://192.168.0.3:8080.
Végül a TV-n serviio -> video -> online és ott kell lennie az új streamnek.
Lehet, hogy nem a legegyszerűbb, de működik. Nálam olyan 3-4 sec. a késése a TV-n megjelenő streamnek.
-
Burt1793
veterán
Igen, f6400-de amikor a serviio-val megy a lejátszás, ez az opció szürke (értsd nem lehet rámenni...
)
Ha megy egy csatorna, akkor tudom a képet állítani, de ott meg nem kell.
Nem lehet valahogy feltörni a tv szoftverét, hogy ki lehessen kapcsolni a képernyőt zenelejátszás alatt (és ne csak tv forrás alatt) és hogy a képméretet mindig állíthassam? -
Flashget
félisten
-
stigma
addikt
Hát passzolom, de az tény hogy 5m nem sok, de ebben a dB-es jelerősségben nem vagyok otthon
És vajon ha átkódolást kikapcsolva vajon miért nem látom a Tv-n az mkv fájlokat?
Olvasgattam xml probléma lehet, mikor profilt váltok a tv-nél de kipróbáltam bármelyiket de semmit nem látok.
Ha átkodolást visszateszem no para megy minden.(Illetve ha Ps3 media server-t indítok akkor is simán visz mindent.) -
stigma
addikt
Megfordult a fejemben mert most nézem utána mi is az amit leszedtem.
Nem titok egy Olympus.Has.Fallen.2013.1080p.BluRay.DTS.x264... aminek 15500 Kbps bitrátája van.
Wifinél le kell felezni azt a 300-at akkor saccra reálisan,és akkor megkapom a tényleges maximumot amit tud a wifi kulcsom.Azért köszi a gyors hsz-t.
-
eFeMeR74
senior tag
Azokat az izéket nem kell megjelenítened csak segít abban, hogy megtud jeleníteni
Pl ha ezt a Livefeeds akarod nézni akkor kell neki a LiveFedds.groovy
Amit mindig az első hozzászólások alján megtalálsz ill. egyben minden a plugin packban megtalálható
LiveFeeds.groovy
LiveFeeds.groovy V4 July 12,2012 -
eFeMeR74
senior tag
Igen elbénáztad azt a..... hagyd el a linkből
Jobb klikk-Megnyitás újfülön ez a jó link:
http://cds-se2.se.cds-sr1.vmo2.sbb.rs/live/ramdisk/hustler_slo/hls1/hustler_slo_q4.m3u8
Rossz Link:
Private Spice
http://cds-se1.se.cds-sr1.vmo2.sbb.rs/l ... rb_q4.m3u8
Hustler
http://cds-sr1.vmo2.sbb.rs/live/ramdisk ... lo_q4.m3u8
Daring
http://cds-se1.se.cds-sr1.vmo2.sbb.rs/l ... lo_q4.m3u8 -
eFeMeR74
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged