- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
Új hozzászólás Aktív témák
-
rien
senior tag
a gyerekek mindenben a szülőt utánozzák le. Beleivódik az agyukba, és anyura akarnak hasonlítani, tudatalatt pedig felnőttként is anyura hasonlítunk, még ha nem akarunk, akkor is
és akkor az alkoholista szülő gyereke? most akkor követendő példa vagy sem?
egy kicsit mintha ellentmondásos lennélmásrészt amit te tényként állítasz Amit 0-5 éves korig megtud egy gyerek az anyjáról, az meghatározza az egész életét legyen az kézmosás, vagy dohányzás. Ez tény.
szerintem nem igaz, sőt mondok egy példát: mondjuk van egy 3 éves fiam, 3 éves koráig azt látta, hogy dohányoztam. Meghalok, az apja új társa, az ő új anyukája nem dohányzó lesz. Szerinted melyik lesz a maradandób / befolyásolóbb számára az, hogy bölcsis koráig egy dohányzó anyát látott? vagy az, hogy utána mondjuk nagykorúságáig azt látja, hogy se a ténylegesen felnevelő anyja, se apja nem dohányzik. Szerintem emlékezni se fog rám, szeritned meg ez a legbefolyásolóbb tényezőVagy nem is kell meghalnom, csak mondjuk leszokok mikor ő 4 éves
én saját részről nem vonnék párhuzamot szülő/gyerek között, mert van bőven ilyen és olyan példa is, sőt szerintm akire ráfújják a füstöt kisgyerekként sanszos, hogy megútálja egy életre, mert bizony büdös
és szerintem is kár ezen vitázni
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest