- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Polesz
addikt
válasz
DrTechnoid #26 üzenetére
Ha nincs semmilyen alkohol a közelben akkor sima zsepivel is neki állhatsz, csak tovább tart, macerás és simán össze tudod magad kenni :)
Sok sikert. -
Polesz
addikt
válasz
DrTechnoid #11 üzenetére
Töröld le alaposan a procit és tedd rá simán a hűtőt. Egy-két percet ki fog bírni. Ha így se megy, akkor valszeg valami kuka de nem biztos.
-
Polesz
addikt
válasz
DrTechnoid #1 üzenetére
Ha nem ezüstpasztát kentél rá, akkor elvileg és gyakorlatilag is a processzor nem megy tönkre.
Az ECS alaplap nem tudom miért, de szótlan. Legalábbis amik nálunk vannak azok mind ilyenek :) Megfigyeltem, hogy sokszor, ha rossz a ram és a gép nem indul akkor sem sípolja ki a jellegzetes ram hibára utaló csipogást. Amúgy sima zsebkendővel is letörölheted a felesleget, de legjobb, ha alkoholt is használsz hozzá. Mondjuk ne a sarki kocsmában vegyed :)
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest