Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomazin

veterán

válasz tbs #442 üzenetére

én olyan tipusú ember vagyok,aki szereti,ha problémákat vetnek fel(legalább),és esetleg valamilyen megoldást is nyújtanak.Én nagyon szeretem asimovot,és tetszik,hogy műarzenálját a logikusság,következetesség járja át.Bevallom az ismeretterjesztő műveit is mind olvastam,1 kivételével,és azok is nagyon tetszettek.Meg én az ő általa is előadott műveket tartom sci-fi-nek,nem ezt a lézeres-űrhajós műfajt(bevallom nem igazán tudom mit értesz szórakoztató sci-fi :U )

Lézeres-űrhajós:Antikváriumokat keresgetek amikor csak időm engedi,és találtam egy újat még 1 éve az Örs vezér terénél ahogy kijövünk a metróból jobbra,ahol péksütis,zöldséges meg ilyenek vannak.Egy kis kocsira volt kipakolva egy rakat könyv,aztán miután odamentem mondtam a csajnak,h sci-fit keresek.''Hát-mutatott körbe-ezek a könyveink vannak''
    Akkor mondtam neki pár írót,de sajnos arra se naon tudott reagálni.Hát jó akkor körbenézek mindent,és meg is találtam a Júlia-Romana-stb. környékén a következő címke alatt:Lézeres-űrhajós.Hát a csaj nem tudta mi bajom van,mert kicsit elkezdtem magamban nevetni :)

Új hozzászólás Aktív témák