- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deltastv
csendes tag
Sziasztok.
Tegnap elhalálozott a vinyóm.Egy 160Gb-s 8Mb cache-es Sata-s Maxtor volt szegény.
Story a következő:
Befigyeltem a házba(plexi oldal rulez) és észrevettem,hogy az alaplapi SATA csati kb 35-40 fokos szöget zár be az alaplaphoz képest(a merev SATA kábel elhúzta).
Jól megijedtem,és gyorsan szétkaptam a cuccot,egy slottal lejjebb tettem a vinyót,normálisan elhelyeztem a kábeleket,lekötegeltem mindent,majd összaraktam.
Kicsit fostam,hogy vmi baja lett a csatinak az alaplapon,de látszólak minden OK volt.
Ezután bekapcs,majd jöttek a gondok.Egy pici pattanás(mint amikor egy relé behúz),majd amperszag.
Gyors kikapcs,megnéztem mindent,látszólag semminek sincs semmi baja.
Újrabekapcs,és ekkor már nem ismerte fel a vinyót(''Insert system disk,and press any key to continue''
Ekkor kivettem,és elvittem egy haverhoz,hogy nézzük meg nála mit mutat.
Összedug,bekapcs,BIOS setup,ott sem látszik,majd 3 másodperc múlva igen látványos füst és fényjelenségek kíséretében szétégett rajta egy IC.
Namondom,faja,irány a szervíz,kocsiba be,goto service.
Majd ott közli velem a csávó(mellesleg hihetetlenül unszimpatikus kudarc)hogy ismeri a beszállítót,és szerinte vissza fogják dobni,hogy ez nem garis hiba,hanem külső behatás érte a vinyót,Csütörtökön érdeklődjek,mert csak szerdán mennek fel Pestre cuccért.(Pécsi bolt).
Az hagyján,hogy 130Gb cucc odalett(jó 80% ki volt írva DVD-re),de hogy még rám akarják verni a dolgot az durva.
Vélemény???
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest