Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Nekem is java részt ezért esett erre a lapra a választásom!
Bár annyit zárójelben meg kell hagyni, hogy azért képeken nem látni, hogy az a burkolat egy kopogós, a bakelit korszakból megmaradt műanyag! Nekem ennek ellnére nagyon tetszik.Még az ASUS-ságát is megbocsájtanám
Nekem ez az első olyan Asus lapom (szerencsére) amivel van egy-két probléma - sajnos....
Azt hozzá kell tennem, hogy soha nem vettem még meg ennyire friss terméket, ilyen korán a megjelenés után.(#9639) davidsz: Persze nincs értelme, mert a hétköznapokban semmit nem használunk ki belőle. De sokan csak azért a "pár" MHz-ért váltottak... Ez is egy hobby....
Egyébbként én ezért is szeretm az offset beállítást (az intel speedstep mellett) , mert a rendszer terhelés függően állítgatja a fesz.t, így amikor netezem, akkor nem terheli a cpu-t feleslegesen[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest