Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peace

nagyúr

válasz Peace #7972 üzenetére

Tudtam, hogy kegyetlenül megszopat majd a cpu hűtő, úgy éreztem!!! :((( :((( :(((

Becsavaroztam lapot nagy vidáman, mondván, hogy úgyis hozzáférek a cpu foglalat hátuljához, mert olyan a gépházam. A nagy lóbránert, azt! :DDD Az előző gépnél pontosan ott volt a foglalat, de ebben nem, szóval alaplap kicsavaroz, és kezdődik a szopás. Nem sikerült szintbe hozni a Gaia 4 csavarját, pedig sokat játszottam vele, hogy egyforma legyen, de végül feladtam, és így rögzítettem. Végül már atomstabil volt, nem mozgott, és jónak is tűnt, szóval így hagytam, bár a 45 fokos idle hőmérséklet az nem tűnik túl egészségesnek egy 2500K-nak, vagy igen? :F Legalábbis bios ennyit mutatott, azóta még nem néztem, mert a programokat rakosgatom fel éppen. A venti felszerelése a bordára még jobban meg szopatott a kis gumi rögzítőkkel, szóval iszonyatosan felment a pumpa emiatt. Más gond nem volt, pöccre indult szépen, pendrive-ról pikk-pakk felment a windows is, csak az a hőmérséklet aggaszt. Mindjárt meglesem most mennyit mutat...

Everest szerint most 36 és 40 fok között ugrálnak a maghőmérsékletek. Az normális lehet Gaia-val?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés