Hirdetés
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Tudtam, hogy kegyetlenül megszopat majd a cpu hűtő, úgy éreztem!!!

Becsavaroztam lapot nagy vidáman, mondván, hogy úgyis hozzáférek a cpu foglalat hátuljához, mert olyan a gépházam. A nagy lóbránert, azt!
Az előző gépnél pontosan ott volt a foglalat, de ebben nem, szóval alaplap kicsavaroz, és kezdődik a szopás. Nem sikerült szintbe hozni a Gaia 4 csavarját, pedig sokat játszottam vele, hogy egyforma legyen, de végül feladtam, és így rögzítettem. Végül már atomstabil volt, nem mozgott, és jónak is tűnt, szóval így hagytam, bár a 45 fokos idle hőmérséklet az nem tűnik túl egészségesnek egy 2500K-nak, vagy igen?
Legalábbis bios ennyit mutatott, azóta még nem néztem, mert a programokat rakosgatom fel éppen. A venti felszerelése a bordára még jobban meg szopatott a kis gumi rögzítőkkel, szóval iszonyatosan felment a pumpa emiatt. Más gond nem volt, pöccre indult szépen, pendrive-ról pikk-pakk felment a windows is, csak az a hőmérséklet aggaszt. Mindjárt meglesem most mennyit mutat...Everest szerint most 36 és 40 fok között ugrálnak a maghőmérsékletek. Az normális lehet Gaia-val?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 10600K
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Phenom II X6 1090T Black Edition Hatmagos AM3 processzor, + CPU hűtő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az előző gépnél pontosan ott volt a foglalat, de ebben nem, szóval alaplap kicsavaroz, és kezdődik a szopás. Nem sikerült szintbe hozni a Gaia 4 csavarját, pedig sokat játszottam vele, hogy egyforma legyen, de végül feladtam, és így rögzítettem. Végül már atomstabil volt, nem mozgott, és jónak is tűnt, szóval így hagytam, bár a 45 fokos idle hőmérséklet az nem tűnik túl egészségesnek egy 2500K-nak, vagy igen?
Legalábbis bios ennyit mutatott, azóta még nem néztem, mert a programokat rakosgatom fel éppen. A venti felszerelése a bordára még jobban meg szopatott a kis gumi rögzítőkkel, szóval iszonyatosan felment a pumpa emiatt. Más gond nem volt, pöccre indult szépen, pendrive-ról pikk-pakk felment a windows is, csak az a hőmérséklet aggaszt. Mindjárt meglesem most mennyit mutat...