Hirdetés
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalaboy
őstag
Udvozlom a kedves forumtagokat!
Mostmar nekem is szuksegesse valt az "elavulo" regi rendszerem frissitese.... A regi szep idokben nem erdekelt, hogy mi mennyibe kerul, megvettem (es sok esetben ki is nyirtam) az uj dolgokat....
Kicsit talan az inflacio hatasara joval visszafogottabban rendezem ezen dolgaimat! Nemsokara lecserelem az "elavult
" regi lapomat, procimat...... Mivel a tobbszaz$-os vizhutesemet nemigazan akarom maceralni, igy olyan alaplapot kellett valasztanom, amelyik kompatibilis vele, de csak egy gyarto termeket az Asrock-et talaltam, amelyikre passzol a hutesem minden mahinacio nelkul, ez pedig az Asrock P67 Extreme4, ill., 6-os lenne..... A bibi, hogy nem egyszeru hozzajutni......

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Elden Ring
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Lexus, Toyota topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mostmar nekem is szuksegesse valt az "elavulo" regi rendszerem frissitese.... A regi szep idokben nem erdekelt, hogy mi mennyibe kerul, megvettem (es sok esetben ki is nyirtam) az uj dolgokat....
Kicsit talan az inflacio hatasara joval visszafogottabban rendezem ezen dolgaimat! Nemsokara lecserelem az "elavult
" regi lapomat, procimat...... Mivel a tobbszaz$-os vizhutesemet nemigazan akarom maceralni, igy olyan alaplapot kellett valasztanom, amelyik kompatibilis vele, de csak egy gyarto termeket az Asrock-et talaltam, amelyikre passzol a hutesem minden mahinacio nelkul, ez pedig az Asrock P67 Extreme4, ill., 6-os lenne..... A bibi, hogy nem egyszeru hozzajutni......