- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalaboy
őstag
Udvozlom a kedves forumtagokat!
Mostmar nekem is szuksegesse valt az "elavulo" regi rendszerem frissitese.... A regi szep idokben nem erdekelt, hogy mi mennyibe kerul, megvettem (es sok esetben ki is nyirtam) az uj dolgokat....
Kicsit talan az inflacio hatasara joval visszafogottabban rendezem ezen dolgaimat! Nemsokara lecserelem az "elavult
" regi lapomat, procimat...... Mivel a tobbszaz$-os vizhutesemet nemigazan akarom maceralni, igy olyan alaplapot kellett valasztanom, amelyik kompatibilis vele, de csak egy gyarto termeket az Asrock-et talaltam, amelyikre passzol a hutesem minden mahinacio nelkul, ez pedig az Asrock P67 Extreme4, ill., 6-os lenne..... A bibi, hogy nem egyszeru hozzajutni......

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Új Lenovo 16 Ideapad Pro 5 OLED 2.8K 120Hz Ryzen AI 5 340 4.8Ghz 24GB 1TB Radeon 840M Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mostmar nekem is szuksegesse valt az "elavulo" regi rendszerem frissitese.... A regi szep idokben nem erdekelt, hogy mi mennyibe kerul, megvettem (es sok esetben ki is nyirtam) az uj dolgokat....
Kicsit talan az inflacio hatasara joval visszafogottabban rendezem ezen dolgaimat! Nemsokara lecserelem az "elavult
" regi lapomat, procimat...... Mivel a tobbszaz$-os vizhutesemet nemigazan akarom maceralni, igy olyan alaplapot kellett valasztanom, amelyik kompatibilis vele, de csak egy gyarto termeket az Asrock-et talaltam, amelyikre passzol a hutesem minden mahinacio nelkul, ez pedig az Asrock P67 Extreme4, ill., 6-os lenne..... A bibi, hogy nem egyszeru hozzajutni......