Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
APC ADAM
tag
ezeket várom
nem valami ujj a gépem és nem vágom mostanság a témát,régen vágtam de aztán ki tudja
meghalgatok bárkit csak legyen valami valóság alapja annak amit modn ne 1 P4 celeron 1800al ossza az észt amikor csak képen látott i7-et 
én is ezért gondoltam a sandy-re de akinek nem ilyen a procija és sokan ezzel még így vannak simán ajánlanak régebbit is mert nekik az van és simán jó de azért valjuk be az ujjítás azért az mert jobb nem???
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem valami ujj a gépem és nem vágom mostanság a témát,régen vágtam de aztán ki tudja
meghalgatok bárkit csak legyen valami valóság alapja annak amit modn ne 1 P4 celeron 1800al ossza az észt amikor csak képen látott i7-et