Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Idézlek: "10 kör bőven elég max memmel, fél órát futott a teszt." Akkor ki a röhejes? megyek is, mert halálra nevetem magam. Ha valamit nem értesz, attól az még nem ferdítés. Nekem sosem volt szokásom ferdíteni, ellentétben azokkal, akik puszta értetlenségből magyaráznak félre dolgokat.
Már bocs, de ha valamit akármilyen megjegyzés nélkül is közzé teszel, az az Értelmező Szótár szerint megfelel a "világgá kürtölés" fogalom jelentésének. Szakmailag változatlanul jogosnak érzem felhívni a fórum olvasóinak figyelmét arra, hogy a 10 körös teszt távolról sem jelent stabilitást. Ha 20 körön át is minden OK, akkor már ki lehet jelenteni azt, hogy a terhelt rendszered stabilnak tekinthető, de, mint a topicban többször is előfordult, idle állapotban ennek ellenére előfordulhatnak fagyások és más hibák, ha a takarékos módok nem jól vannak belőve. Ezt meg azok kedvéért kell ideírnom, akik most gondolkodás nélkül ráugranának a LinX-re, mit megbízhatatlan tesztprogramra.
BF3-ról maximum a játékot illetően lehet következtetéseket levonni.Drizzt01: Igen. De nem nagyon, max pár MHz-et, azaz gyakorlatilag értelmetlen a dolog. Van K-s i3?
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest