- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb7
tag
Hogy kell-e lemez, ezt pontosan nem tudom megmondani, mert nekem telepítésnél nem kér, és mind a kettőt egyből felismeri. Én mindig, ha telepítek, akkor a legfrissebb XP-t teszem fel, persze ezek alapból sp2. Tehát nem tudom, de lehet, h ez alaplap függő is. Tehát ebben a kérdésben, csak ezt tudom mondani, h nekem nem kell lemez.
-
norb7
tag
Szia!
Nekem pont ilyen vinyóm van. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, bár nem volt kétségem afelől, h ezt vegyem, mert a másik egy 250GB-os szintén SATA-s Samsung vinyó, ami szintén nagyon bevált nálam. Nagyon halk, gyors, bár a 250-hez képest egy picit nagyobb a vibrációja, amit nem tudok, h miért van, de ha megfelelően van beépítve a házadba, akkor ebből semmit sem lehet észrevenni. Amúgy külsőleg teljesen másképp néz ki, mint a 250-es.
Hogy ne csak a saját véleményem írjam, csináltam neked egy tesztet EVEREST-tel:
Linear read (Begin): 79.4MB/s
Linear read (Middle): 65.4MB/s
Linear read (End): 39.1MB/s
Random read: 55.2MB/s
Buffered read: 123.2MB/s
Awerage Read access: 14.30ms
Tehát én ajánlom neked, márcsak azért is, mert 3 év garancia van rá, és tényleg gyors.
Ja még annyit, hogy nálam csak SATAI-ben megy, mivel az alaplapom csak azt támogatja, és talán SATAII-es csatolással még gyorsabb lehet. -
norb7
tag
Én most olvasgattam a garancia papíromat, és elvileg ha nincs meg a vásárlást igazolo blokk vagy számla, akkor a garanciapapír nem érvényes, de azért probálkozhatsz.
Nekem a papíron van 1 telefonszám.
06-80-726-7864
Szerintem érdeklődj itt, azt ugyis megmondják, h mit tudsz kezdeni a garancia papíroddal -
norb7
tag
Nos hol is kezdjem.
Én tavaly vettem egy 250GB-os Samsung SATA-s vinyót, azóta semmi problémám vele.
Az akkor mért sebességi eredményeket most is produkálja, sőt....
Tegnap vettem a fent említett 320-as vinyót, amiről szintén csak jót tudok mondani.
Nagyon gyors, egyik vinyórol a másikra másolva eléri a 60 MB/s sebességet, ami szerintem nem rossz.
Én nem tapasztaltam, hogy hangosak lennének, pedig az egész gépemben csak a tápon van egy nagyon halk 12cm-es venti, ami épp, h csak duruzsol.
Tehát a két samsung vinycsinek nem is hallom a hangját laphelyzetben. Akkor vezsem csak észre, h ott vannak a gépben, mikor megdolgoztatom őket, és a fejnek kell mozogni a.
Én csak ajánlani tudom őket. Persze itt is ugyanaz a helyzet, mint minden más terméknél, h gyártás után ha benne van a limitben, akkor jónak minősítik a terméket, és bárki kifoghat rossz minőségűeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Western Digital Elements 750GB HDD alig használt!
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest