- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Eszement nagy problémám van. Adott egy vadi új NP300-E5Z-S07HU. Egyszerűen olyan lassú az adatforgalom a DVD - HDD között hogy az elfogadhatatlan. Órák kérdése egy Win7 telepítése.DVD csak olvas olvas de nem hallom hogy felpörgeti a DVD-t. Ez mitől van?
-
Carasc0
őstag
Greeting!
Laptop BIOS-át nézegetve felmerült bennem a kérdés, hogy a választható opciók mennyisége az tényleg ennyi (egyszerűsítve: a BIOS csak ennyi?) vagy valahol még van némi beállítási lehetőségek?
Semmi bajom vele, ez nem kritika csak olyan egyszerűnek tűnik. Tesóm DELL Inspiron 1525 modelljén elég széles opcionális BIOS funkció komplexus van. felszeretségre nem több mint az enyém, ráadásul 3 éves! Ez ehhez képest semmi....
Laptop típusa: Samsung NP300E5Z- S07HU
Előre is köszönöm!
-
Carasc0
őstag
TOPIC OFF
Én is ezt gondolom fordítva. Örülök neki hogy tudod ki ül a vonal másik végén.
A vita nihilizmusba vezet ebben egyetértünk. Az emberi kognitívitás mértékét egy adott hozzászólás alapján becsmérelni, erősen szubjektív és nem mérvadó.
Lehet én is túloztam, s önismeretem eddig vonásainak eleget téve ez zavar és belátom ez hiba volt. A reakciód viszont már részleges önbemutatkozás vagy egyenértékű reakció, amelynek prevenciós/offenzív/deffenzív okai lehetnek. Megértem, elfogadom de ismétlem erősen túlzás.
Szégyen részemről hogy tárgyilagosan fejtek ki átfogó véleményekomplexust, olyan digitális elektronikus eszközrendszerkategóriáról, melyben valóban nem vagyok olyan jártas. Ezt is elismerem.
Viszont a hozzászólásod alapján én úgy érzem azt gondolod hogy feljebb vagy a másiknál. Ezt így nem lehet eldönteni. Ez örök vita marad és nemzeti vonás. Realista vagyok, így a tudományok és diszciplínákban adott jártasság emberi elismeréseket vonz. Ellehet érni, hogy növekedjen az adott egyén elismerésének tábora. Fel nézni valakire, tisztelni valakit nem bűn, but positiv human feature. Feljebbnek érezni magad csak is önteltség. Egy adott szinten már diplomáciai egyenrangúság van, ahol az ellentétek apróbb vitákban merül ki.
Én enyhe bocsánatkérést és megbánást tudok tanúsítani mert úgy érzem, hibám javításának ez az orvossága.
TOPIC ON
-
Carasc0
őstag
Erősen hazabeszélsz! DELL-nek jobb a képe mint a Samsungnak? Ritkán mondok ilyet de ez tömény baromság! Mindenki panaszkodik hogy a DELL Inspironnak nem jó a képe. Samsungnak tuti jobb!
Igaz mindenki Matt kijelzőt keres mert jobb mint a fényes. Ez sem zavarjon!
Én is nézegettem DELL-t de az 5110-es nem ajánlott kategória. Tesóm DELL-je még jó. Az a 1525-ös széria ami neki van és az még jó volt!
Ha DELL akkor Vostro széria a nyerő mostanság!
A legtöbb külföldi Tesztek alapján jobbnak vélhető a Samsung Series 300 mint a Dell 5110.
-
Carasc0
őstag
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Alighanem potnosítani tudom a problémat! A teljesen új laptopom csak akkor villan meg/vibrál, ha alacsony a fényerő! Gondolom ez sem természetes tehát ezt is gariztassam?
Előre is köszönöm!
Továbbá azt nem értem, hogy ha beállítom a BIOS-ba a fényerőt, majd kilpek a BIOS-ból akkor nem fogadja el! Egyszerű a standard fényerővel indul a GRUB, majd a linux is! Ez természetes?
-
Carasc0
őstag
Meg ami nekem nagyon fura hogy írdatlan egyszerű a BIOS-a. Alig van benne valami beállítás. Tesóm DELL-je 10x több opciót tartalmaz pedig már 3 éves a laptop. Nem zavar csak olyan fura!
-
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Ma hozzájutottam a Samsung N300E5Z laptophoz. Most itt van mellettem frissen bekapcsolva. Aksit merítem hogy feltölthessem! Az lenne a kérdésem hogy hogy is van a laptop aksi kisütése?
Továbbá egy érdekesség. BIOS-ba benn vagyok és néha néha magától egy extra picit bevibrál a kép! Ez mitől lehet? Nem érintkezik rendesen az akksi? Vagy túl gyenge az energia? Fóliát lekéne szednem róla? Aggódok!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- A rend őrei
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filmgyűjtés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HP Probook 840 G1 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD) - Erős akku!
- HP Probook 640 G2 laptop (14/i5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR