Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruzsass
tag
Szia, nekem megvan az összes gyári partícióm, recovery módban is feláll a gép ezt utólag külön ki ismentettem egy külső winyóra erről bootoltam is és telepítettem erről SSD-re de ugyanúgy képtelen volt aktiválni. A telefonos ügyfélszolgálati csaj szerint a windows első felállásakor kellett volna kiírni a gyári telepítő DVD-t és csak erről lehet telepíteni. Persze az első indítást nem én csináltam így nem készült ilyen DVD-m de ha esetleg lenne valakinek ilyen Samsung NP350V5C-S04HU-hez azt megköszönném.
-
ruzsass
tag
A Windows 8-as notebookokon nincs szériaszám, mert az UEFI-s Biosok elméletben tárolják a géphez tartozó Win 8 licensz vagy szériaszámát, így ha pontosan olyan típusú (gondolom OEM-et) rak rá akkor nem kér szériaszámot hanem kiolvassa a Biosból, de figyelni kell arra, hogy azonos típusú Win 8 legyen 32/64 bit sima vagy Pro egyebek.
-
lasarus1988
tag
-
Hubzsi
tag
Hi,
Én nem félek a samsungtól, van egy pár samsung cuccom és mindig meg voltam velük elégedve..
A másik fórumban Dell Lattitude - el példálóztak......mondjuk azt, mintha egy normál autót hasonlítanánk egy ferrarihoz.
Hűtőt azért teszek alá mert mindenképp meghálálja
Azért ha van még vélemény mondjátok!
Köszi!
-
pro70
senior tag
Indítsd el az SW Update-et, de ne telepíts semmit...manuálisan mentsd, exportáld (mondjuk az asztalra) [link] a videókártya illesztőprogramot! Töröld az összes AMD programot, utána telepítsd! Egyforma gépünk van, soha nem volt ilyen gondom! Ne is próbálkozz máshonnan (még az AMD oldaláról se) leszedett driverrel! Asztalon jobb egér gomb [link] ...ha nem ezt látod vidd vissza a boltba!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ui: lehet érdemesebb kigyomlálni (sztem)