Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
pandion
üzenetére
Ha ilyen egyszerű lett volna, nem lenne probléma. Már 60-70x telepítettem rendszert életemben, a legkülönfélébb problémákba botlottam, de ilyet még nem láttam. HDD-t nem lehet kivenni, mert garis a lapos, le van ragasztva a fedele. De mondom, ha az van amit mondasz, már a WinPE verziós EaseUS-al is mennie kellett volna.
Most azt hallottam, hogy a samsung laposoknak kell valami spec beállítás vagy formázás, ami ha nincs meg, nem lehet telepíteni rá OS-t. Eddig a neten talált problémák tükrében úgy néz ki soha az életben nem lesz SAMSUNG laptopom, pedig a márkával nincs bajom. -
SZATA
senior tag
Annak a kombinációnak a többszöri megnyomásával lehet választani csendes, takarékos / normál / speed mode / speed boot között. A 3. az tudja, h az aktív ablaknak (amit ki is ír) ad plusz teljesítményt, a 4. opciónál lefuttat egy optimalizálót ami a gyorsabb indítást szolgálja.
Kérdés: Hol lehet állítani, h bekapcsoláskor ne kapcsolja be a BT-t, viszont a NumLock-ot igen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077 - Túl a 35 millión
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest