- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fabrikálni támadt kedvem, és arra gondoltam, hogy az rc530-amba a meglévő winyó mellé valahogy be lehetne-e varázsolni egy 1.8"-os 64GB-os SSD-t?
A gépezet nagyon tuti, csak winyófronton fér rá némi erősítés, ezétt gondoltam, h jó lenne rendszernek valami apróságot még belegyömöszölni.
-
ATI v Nvidia? Előbbit kézzel kapcsolgatja az ember, utóbbihoz írtak egy "intelligens" környezetet (optimus) ami megmondja, melyik progi melyik gpu-n fusson, cserébe nem mindenesetben állítható manuálisan. (tipikusan médialejátszókkal szoktak szívni a népek, amikor ki szeretnék használni a hardveres gyorsítást.
-
apuc
őstag
Na igen, nekem is volt- van is- több típus, de valamiért ez a legszimpibb, remélem ez megmarad.
Mindíg irigyeltem azok bátorságát, akik ki mertnek mozdulni a Dell-HP-Lenovo körből, most én is merész voltam magamhoz képest.
Csak hát volt már 2 különböző- nem üzleti hanem konzumer- HP-m, az egyikkel 2 gond is volt (aksi krepált be, aztán pedíg 90-95 fokon üzemelt)is volt, a másik most lesz karácsonyi ajándék, de már a garanciájával kellett intézkednem hogy ne 1 hanem 2 év legyen a HP központi rendszerében+ majd a hangszóróra új drivert kell tennem mert hangerőszabályozáskor sistereg sajnos..
A Lenovo G550-nek 1 hónappal szerencsémre még a gari lejárata előtt-(szintén szerencsére 2 év volt rá),betojt a vinyója.. szintén brusztolások után, mert alapból 1 évvel írták a garlevelet, holott nekem 2 évvel adta el a Média.. -
apuc
őstag
Szívesen.
Jól jöhet még- az a jó hogy az akkura is érvényes a bővítés, hiszen az első teljes garit fejelik meg.
Úgy tudom, hogy a második évben szűkebb a kör amire élő a gari.Mi az ami - az akkun kívül- nem tartozik bele a 2. garanciaévébe a 2 év garnak?
(Úgy általában, nem csak a Samsungnál, hiszen mindnél a 2.év szűkebb.) -
apuc
őstag
Érdemes a Samsung weboldalon beregisztráni a notit!+2 havi garancia az ajándék!!
-
garcia66
tag
Sziasztok!
Az RV 509-sel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Nem tudok bluetooth-on a gépről semmit küldeni telefonra. Összepárosítottam őket, a gép fel is ismeri a telót, de amikor azt akarom, hogy küldjön el pl. mp3-at, akkor kiírja, hogy folyamatban, de nem történik semmi. A telefonról fogad bluetooth-on keresztül adatot.
Jól beégtem a fiam előtt, azt mondtam neki: majd én megoldom. Hát nem
A választ előre is köszönöm.
Üdv. -
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok. Ha valakinek Samsung RV-508 -as laptopja van és nem tudja updatelni a Windows 7 jét akkor az Intel Matrix Storage nevű programot szedje le mert bezavarja a rendszert. Saját tapasztalat hátha segít valakinek.
-
DJGABI
addikt
válasz
vacikifli #281 üzenetére
Van benn valami, tényleg elég kevés az infó róla. De nem bánod meg ha ilyen notit veszel. 2 hete használom, eddig teljesen elégedett vagyok vele. Ha rákeresel a nevemre itt a topicban elolvashatod a tapasztalataimat róla. Nem az a szokásos konzumer cucc, valamivel jobb, de azért nem is egy üzleti széria. Ha csak simán a 300-as szériára gúglizol azok alapján is tájékozódhatsz, kb ugyanaz a háza az összes altípusnak.
Spyduck beszélt rá, aki 2 évig a Notebookstore-nál dolgozott. Remélem nem haragszik meg ha bemásolom: "Samsung nagyon jó gyártó. Komolyan mondom neked, h 1db-ot se hoztak vissza. Van itthon jó párszervize is. Hidd el, jól jársz vele!" És egyébként valóban megbízható gépek, a családban van egy másik Samsung is, pár éves, azt hiszem R szériás (R530 talán). 10 éves unokahúgom használja, nyúzza és tökéletesen megy.
-
vacikifli
csendes tag
Hali!
Tervezek venni egy NP300E5Z-S02HU notebookot.
Matt kijelző, i3 sandy bridge, normális videókártya ( nem Intel) -> mind szuper, ilyen tulajdonságokkal nem találtam nála olcsóbbat...csak azt nem értem, miért nincs róla egy teszt / leírás / videó a neten? -Még youtubeon sincs róla videó!?
Még azt az érzetet kelti bennem, hogy bóvli -
bounty123
őstag
Sziasztok, barátnőnek nézünk laptopot. Leszűkült 2db-ra a lehetséges jelöltek listája:
SONY VPCEH2C1E / W (core i3, 4GB, 320GB, Geforce 410M 512MB)
SAMSUNG NP300V5A-S06 (core i5, 4GB, 500GB, Geforce Gt520MX 1GB)Alap kikötés, hogy fehér legyen
Picivel drágább a Samsung, viszont ugye a paraméterei sokkal jobbak, ezért afelé húz a racionalitás. Mindkettőre 2 év gari lenne, csak nem tudom, mennyire megbízhatóak a Samsungok. Van-e egyáltalán minőségbeli különbség a Sony javára, vagy ott főleg a "menő" márkanevet kell megfizetni. Valakinek esetleg szerviztapasztalata samsung/sony laptopokkal kapcsolatban? Köszi
-
ja, csakhogy a GPU mellé rakott ddr3 (a legtöbb középkat. notigrafikában ez van) fele olyan gyors, mint az uolyan órajelű GDDR3. Ha gddr3-at írnak, (ilyen van pl az öreg munkahelyi quadro 570m-em mellett) akkor tegyenek is bele azt (vagy gddr5-öt, azt nem bánnám
)
A gddr3 egy ciklus alatt tud olvasni ÉS írni is, a DDR3 csak ír VAGY olvas. Kérdés persze, hogy mennyiséggel lehet-e pótolni a sebességet, 2GB azért lassabban telik be, mint 1.
-
DJGABI
addikt
-
válasz
bpribelszki #273 üzenetére
komolyabb fullHD filmezést felejsd el ezen a gépen, oda normális AMD vagy Nvidia grafika kell/esetleg egy minimum i3-as proci. Kicsi erőlködéssel egy 2magos fusion netbook is megteszi (1.6GHz feletti frekivel)
HD LED= hd felbontású a monitora és Ledes háttérvilágítású. HDMI NINCS rajta (a leírás szerint).
Más: ma mérges lettem a samsungra, de komolyan: az rc530-am dobozán ott díszeleg, hogy GDDR3 vram van a grafika mellé pakolva (ráadásul 2GB), beindítom a GPU-z-t és mit mutat az nvidia grakára: DDR3 900MHz. na menjeneka... (#&@#!)
-
DJGABI
addikt
válasz
bpribelszki #273 üzenetére
Az az RV510-a02 kicsit régi gép már, nem? Használtba, újba gondolkodsz? Amúgy van külön noti vásárlós topic, ott gyorsabban kapsz választ, nagyobb rálátásuk van a piacra: [link]
-
válasz
bpribelszki #271 üzenetére
Ha ő az, akkor alap netezésre, officera, filmet nézni jó. tapasztalatom nincs vele, rc530-am van.
-
bpribelszki
csendes tag
Sziasztok!
Most készülök venni egy Új Samsung RV510-a02 laptopot.
Segitséget kérnék, hogy milyen a gép? Mik lehetnek a tipushibák? Érdemes e ilyet venni?
Nem vagyok nagy szakértő, képességei alapján mire használható?
Előre is köszönöm. -
felora:)
tag
Én is ránéztem az értékre, nekem márciusi gépem van, samu r540, már a kezdeteknél kikapcsoltam az energiagazdálkodásnál vinyó kikapcsolása opicót. azóta 186nap és 5 órát ment a winyó és nekem 42.125 az érték.
azt hiszem winyó gariztatás lesz, ha elhullik 2013. márciusa előtt.
winyóm pontos típusa: Toshiba MK3265GSX
-
Sziasztok! 2napja boldog tulaja vagyok egy rc530-nak
. Annyi kérdésem van hozzá, hogy próbált már valaki nvidia Optimus-os samsung notival 3DTV-n/ projekoron játszani?
Azt írják az nvidia fórumokon, hogy a 3D és az Optimus nem szeretik egymást
. Volt akinél annyival megoldódott a helyzet, hogy a 3dtv-t állította be elsődleges és egyetlen monitornak, de semmi samu-specifikus infót nem láttam még a neten.
van valaki, akinek rc530-a, 730-a van geforce 540m-mel és hd 3000-rel szerelve, és kipróbálta a 3D-t?
-
Mikisys
őstag
Kaptam egy figyelmeztetést "yetike" aláírással, csak nem tudom, hogy miért?
Ha valakit itt megbántottam, vagy nem szépen válaszoltam a feltett kérdésére, akkor elnézést kérek.
Üdv!
-
dJ Peer
aktív tag
Úristen!
Ne mondjunk már ekkora baromságot, kérem.
"Egyszer teljesen lemerül, utána nem lehet többet feltölteni"
Egy 10 évvel ezelőtti laptopnál előfordulhat ilyen, de, hogy egy mainál...
Szerintem nem véletlenül találták ki ezt a programot, nekem is mindig be van kapcsolva, amúgy a legegyszerűbb, ha tápos használatnál kiveszed az aksit, és akkor biztos, hogy nem károsodik... -
Mikisys
őstag
válasz
#42308056 #261 üzenetére
Mindhárom.
Pontosítva a dolgot:
1. Önvédelem.
2. Nem szabad ennyire lemeríteni az akkut, ha van hálózat a közelben.
Bizonyos kapacitás-csökkenés után már jóval kisebb tartalék van az akkuban, mert lecsökken a kapocsfeszültsége is, nem csak az áramleadása csökken, ez okozza az ugrásszerű változást.
3. Programhiba, mert a gépet, az elvégzett munkát akarja, hogy mielőbb mentésre kerüljön, ezért hamarabb jelez, hogy gyenge az akku, tehát mentsd ki a dolgokat és kapcsold be a töltést, ha van, ha nincs, akkor ki kell kapcsolni a gépet, miután mentettük a menteni valókat.Lehet, hogy ezeket tudod, akkor vedd is komolyan.
Egy végletekig lemerített akku nem biztos, hogy fel fog éledni, lehet, hogy végleg tönkremegy, feltölthető, de nem bír 10-percnél többet.
Ezután csak az akkucsere marad.Üdv!
-
törölt tag
Sziasztok!
Jelenség: A gép aksiról megy, körülbelül 28%-ról hirtelen 7-8%-ra ugrik.
Ez most gép, akkumulátor, vagy windows hiba?
Köszi a segítséget!
-
Aslan
aktív tag
Sziasztok!
Kedves barátom vett egy ilyen gépet: [link]
Váltható grafikus vezérlő van benne egy Intel chipes integrált cucc és egy dedikált GeForce GT520M. Alapértelmezetten az integrált inteles cuccot nyomja a gép, és nem tudja a srác hogy kell átváltani a GeForce-ra. Azt mondja erre nincsen dedikált gomb a gépen. Szoftveresen meg megint nem talál sehol semmit erre vonatkozóan.
Az én Lenovo Y560-as gépemen van dedikált gomb is és egy olyan szoftveres megoldás is, hogy egy jobb kattintás valahol az asztalon és a legördülő menüben kiválasztom a váltási lehetőséget... de neki ilyen sincs. De így nem tudok neki mit mondani... valaki tudna segíteni?
Előre is köszönjük!
-
zzso16
csendes tag
Ezt már próbáltam és nem ment.
-
zzso16
csendes tag
Hello!
Lenne egy elég nagy problémám.Vettem egy samsung rv 509es gépet és nem tom rendesen feltelepíteni rá a win 7et.Sikerült fltelepítenem és a loaderel aktiváltam is de miután újraindítom nem tölt be.Ezt sikerült kiküszöbölnöm egy parancssorral és utána rendesen belép meg minden de azt írja h a windows aktiválásig még 3 napom van hátra pedig a loaderrel aktiváltam.Nemigazán tudom h most ezzel mit lehetne kezdeni.Ha valaki tud az lécci segítsen.
-
DJGABI
addikt
válasz
#42308056 #250 üzenetére
Először is a típust, hogy egyáltalán Western Digital-e (WD), ezt bal oldalt látod. Aztán S.M.A.R.T. fül -> 193,Load/Unload Cycle Count. Ha feltűnően magas az érték (nálam pl egy nap alatt felment 500-ra, miközben a 1,5 éves vinyónál volt kb ennyi) akkor a te HDD-det is érinti a probléma.
-
Mikisys
őstag
Jó lenne, ha hagynád a töltést 100%-ra működni, mert előbb-utóbb az akku nem fog tudni sohasem rendesen feltöltődni és akkor nem fog rendesen működni a gép.
Van benne töltés-szabályozó, az majd szabályoz és kapcsol ha szükséges.
Én azon az állásponton vagyok, hogy jobb, ha az akku töltött, mert bármikor adódik áramszünet, a munka nem áll meg, adatok nem vesznek el, mert az akkuról, kiesés nélkül megy a gép tovább.Üdv!
-
DJGABI
addikt
Arra esetleg valakinek ötlete van-e hogy bekapcsolás után az 1 rövid csippanás mi? Eddig egyetlen egyszer jött elő és fogalmam nincs miért. Rákerestem, de általában a biosoknál az 1 beep az az hogy minden rendben. Remélem Samu-Phoenix BIOS-nál is... AIDA mondjuk érdekes adatokat ír ki, bár ez még régebbi változat, lehet azért.
-
DJGABI
addikt
Üdv!
Tegnap óta én is büszke NP300E5Z-S02HU tulaj vagyok, bár próbálgatni eddig nem nagyon volt alkalmam, többek között a WD vinyó "hiba" miatt: [link] A többi NP300 tulajnak is csak ajánlani tudom nézzen rá HDSentinellel (vagy akármivel ami tud SMART-ot olvasni) a merevlemezre, hogy érintett-e. A megoldás pedig: [link]
Összességében amúgy tetszik, korrekt gép. Végre matt kijelző, ez nagyon bejött. Az i3 bivalyerős, az integrált HD3000 alap cuccokra bőven elég, a GT 520MX-et még nem volt alkalmam használni, majd játékokban ad egy kis plusz erőt. Akksiról néztem, olyan 4-5 órát sikerült kihoznom eddig belőle netezéssel. Bár még csak az első töltés-lemerítés volt meg, illetve bekapcsoltam ezt az akksi élettartam hosszabbító cuccot (korlátozza, hogy csak 80%-ig töltse a telepet). Az Fn gombok tényleg érdekesen reagálnak, bár inkább csak boot után lassúak (szoftveresen vannak vezérelve, gondolom amíg nem indul el a megfelelő program addig semmi nem megy), ha betölt a rendszer akkor már egyből megy minden. Egyelőre ennyi.
-
shuttle
tag
nekem van egy N145-ös notim ,valszeg bedöglött a billentyű rajta.
namármost megvan a gari levél lepecsételve de üres ,a blokk meg sehol
szerintetek igy elfogadják?azt tudom hogy pl a hp. notiknál nem kell papír sem mert kód alapján kiderítik mikor vásárolták, a samsungnál nincs ilyen ? -
DarkDeer
senior tag
válasz
poker.18 #238 üzenetére
Most nézem, hogy a Laptopszalonban nem is kapható ez ami nekem van (NP300E5Z-A01HU). Amik ott kaphatóak, azok mind drágább verziók, azokban Intel Core i3, i5, i7 processzor van, és azokban a procikban már HD 3000-es grafikus mag van. Az én verziómban butított i3 processzor van (B940), abban csak HD 2000-es grafikus mag van.
-
DarkDeer
senior tag
válasz
#42308056 #236 üzenetére
Nekem NP300E5Z-A01HU van, és a Full HD filmeket is simán lejátssza, pedig ebben csak egy Intel HD 2000 integrált videókártya van. A hűtés nálam teljesen korrekt, ritkán kapcsol be és akkor is halk. A billentyűzet jó, nem hullámzik, nekem 1 hónapja van meg a noti és nem fényesednek a gombok sehol.
Az fn gombok tényleg nem mindig veszik a jelet, illetve néha késve reagálnak de nem vészes.
A touchpad tényleg már-már zavaróan nagy, nekem is fura, az előző gépemen fele ekkora volt. Viszont más bajom nincs vele, meg kell szokni. -
törölt tag
válasz
robesz55 #235 üzenetére
Én S02HU-t vettem nemrég, gondolom csak a hardver más.
Jó gép, jól bírja az aksija, a hűtés fura, de nem gázos - eddig legalábbis. Ami fura/zavaró, hogy a híres gyors boot nekem csak 10 bekapcsolásból kb. egyszer gyors, máskor semmi extra. A touchpad már-már zavaróan nagy, plusz Elan amit alig lehet kalibrálni. Az Fn gombok működése is problémás, hol veszi az adást, hol nem.
A billentyűzet használata nagyon jó, az már más kérdés hogy két hét után elkezdtek fényesedni a gombok.
Egy dolog ami tényleg nagyon zavar, hogy a HD videókat alig játsza. Lehet valamit fel kéne raknom hozzá, de elég gyenge. És akár Nvidia kártyával, akár intellel. KMplayer meg Nvidia karival ki is fagy:/ -
robesz55
tag
Sziasztok.
Valaki használ NP300V5A-S07HU notit? Tervezem h beruházok 1 ilyenre..és érdekelnének a tapasztalatok ha vannak
Előre is köszi
-
Mikisys
őstag
Pár napja vagyok megelégedett tulajdonosa egy Samsung series 3 NP300E5Z-A01 gépnek.
Nekem megfelel, nem játékra vettem, hanem, hogy a munkámban, egyéb feladatok megoldásában segítségemre legyen.
Bővebben a "Milyen Notebookot vegyek" fórumban írtam róla.
Jó gép, matt kijelzővel és szinte mindenféle csatlakozással, baráti áron.Üdv!
-
felora:)
tag
sziasztok!
játék alatt normális, ha a proci 70-71 fok körül mozog?
software méri, maga a levegő amit kifúj a gép nem vészes, a bill sem olyan túl forró. vagy ne nagyon higgyek neki? megérhet egy újra pasztázást?
r540-js01hu
-
bR3Zo
csendes tag
Ma lettem büszke tulajdonosa egy RC 530 S03-nak.... eddig meg vagyok vele elégedve, igaz még pár órája használom
i7 2670QM (2.2 GHz)
6GB DDR3 RAM
GT540M
640GB HDD -
Konyhamester
csendes tag
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
Egy rv511-esem van, most vettem nemrég. A T6100 procis verzió, 3 giga rammal és 320 gigás hdd-vel lett kiadva, pontosan nem tudom most így fejből, hogy melyik az rv511-esek közül.
Néha hallatszik valami nagyon halk sípolás és egy kattanás a gépből, de közben nem történik semmi, minden megy zökkenés nélkül.
Nem tudjátok mi lehet ez? -
Kapszaicin
tag
A fekete képernyő amire korábban panaszkodtam hogy nem ment pár játék, xp sp3 kompatibilis módban indítva normálisan futottak! Leszámítva a Bus simulatort!
az ujjlenyomat gyűjtős burkolata nem tetszik! ha esetleg elromlik benne a dvd író, láttam én sok webshopban beépíthető samsung dvd írókat 7-9000 között! Azokat vajon be lehet ebbe is építeni?Köszike!
-
Kapszaicin
tag
AJÁNLOM! 4 hete van meg! Intel i3 4gb ram, 500 giga vvinyo, videokártyát nem tom milyen win7el vettük ezüst 1 hete folyamatos terheléses teszten van (AIDA64 system stability test) max hőmérséklet 45fok. nem fagyott ki, msn, skype chrome, némi zombie and plants, youtube winamp, word, ezek vannak rajta használatban, a stability test alatt is,egyáltalán nem érezni hogy megfogná! 17" 139000 volt win7el együtt
-
zsola32
őstag
válasz
agnes920426 #225 üzenetére
szia
RV509 széria, I3-as konfig, win7 nélkül.ez kb. 130ezer forint, szerintem jó vásárt kötsz vele.
-
agnes920426
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Egyátalán nem értek a laptopokhoz.
Szeretnék laptopot venni, kb: 130 000Ft-ért. Megbízható, viszonylag gyors gépet. Internetezésre, játékra, tervezőprogramokra, filmnézésre használnánk. Mit tudnátok ajánlani? (márka, típus és hogy miért ajánljátok) Hol a legjobb venni? Tudtok valami helyet?Köszönettel: Ágnes
-
tompikaster
csendes tag
Sziasztok!
Egy másik topikban már leírtam, de beszúrom ide is, hátha.
"Sziasztok!
Gondban vagyok, erősen.
Adott egy 2 hetes, újonnan vásárolt Samsung RV509-es notebook.Rajta win7 Ultimate SP1 és a gyári telepítőlemezről a driverek, stb. Más semmi. A probléma az ethernet vezérlő körül lehet, ugyanis a szituáció a következő: valamiért nem hajlandó kimenő adatforgalmat generálni LAN-on. WIFI-n keresztül tökéletes a net, hozza a sebességeket,ahogy kell, de amint váltanék kábelesre, megáll a dolog. Speedtest.net pl. el sem kezdi a feltöltési részt, csak villog a connecting. Némely oldalak bejönnek, mások nem, általában véve botrányosan lassú a böngészés. Pingelni lehet bármit. Ötlet? Lehet hardver hiba? Én vagyok a balek? Valakinek ötlet?Előre is köszi!"
(Láttam,hogy kérdeztek már hasonlót, de választ nem leltem.)
-
mutyuru
aktív tag
Hello!
Erdeklodnek, hogy van valakinek szemelyes tapasztalata Samsung RV720as szeriaval?
Udv,
M -
janston
aktív tag
Létezik, hogy ebben tényleg van USB 3.0, mint ahogyan itt írják? Mert ha igen, akkor veszem megfele egyből!
Np350 -
Kapszaicin
tag
Sikerült! Letöröltem az utolsó feltett drivert, újraindítottam, feltettem az újat, újraindítottam. s elvileg az új van fent
Köszi! már csak egy win7 display language kellene, mert a gép driver cdjén nein magyar nyelv. Meg német billentyűzettel küldték! win updatetel nem tudtam letölteni! hiába kerestem a beállítások display language részt, nem volt benne magyar!
-
kovacsfeco
csendes tag
Megoldódott az osd-s problémám idő közben,de azért köszi a segítséget.Viszont van még egy gondom.A leírás szerint van ebbe a gépbe bluetouth (samsung n145 jp04) Csak nem tudom azt milyen programmal lehet előcsalni.Erre esetleg valami megoldás???
-
kovacsfeco
csendes tag
Megoldódott az osd-s problémám idő közben,de azért köszi a segítséget.Viszont van még egy gondom.A leírás szerint van ebbe a gépbe bluetouth (samsung n145 jp04) Csak nem tudom azt milyen programmal lehet előcsalni.Erre esetleg valami megoldás???
-
törölt tag
válasz
Kapszaicin #215 üzenetére
Nézd meg nem-e az inteles kártyával akar játékot futtatni. Esetleg nem nyomtál-e be véletlenül valami energiatakarékos profilt. Én egyszer már majdnem megsütöttem a gépet az F1-2010-zel Silent Mode-ban.
-
dJ Peer
aktív tag
válasz
Kapszaicin #215 üzenetére
Hogy jön ide az Intel HD Graphics?
Ez kell neked. -
Kapszaicin
tag
Izééé, azt hogy is? mármint rá mente kiválasztottam hogy 500 notebook--->gt540M és?? Hova tovább?
ok ok megvan itt azt írja a legfirssebb driver van fent...
Current
Installed DriverLatest Driver
Update
NVIDIA GeForce GT 540MVerde 280.26 Driver
Version: 280.26 WHQL
Release Date: 9.8.2011
Learn MoreIntel(R) HD Graphics Family
--
Your PC currently has the latest driver installed for your GPU. No driver update is necessary at this time.
-
dJ Peer
aktív tag
válasz
Kapszaicin #213 üzenetére
Nézd meg, hogy biztosan a legfrissebb videókártya driver van-e fent!
[itt] -
dJ Peer
aktív tag
válasz
Kapszaicin #209 üzenetére
Szerintem mindenképpen nézd meg, hogy mindenből a legfrissebb driver van-e fent!
-
dJ Peer
aktív tag
válasz
kovacsfeco #210 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/samsung_notebookok/hsz_134-134.html
Legközelebb olvass vissza egy kicsit! -
kovacsfeco
csendes tag
Sziasztok!
van egy samsung n145-jp04 es netbookom.Lecseréltem a win7 startert win xp-re,és azóta nem tudom életrekelteni az OSD menüt.Sőt bizonyos funkciók nem is működnek az fn+xxx billenytűkombinációval.Pédául az fn+F10 nem kapcsolja le a kijelzőt,az fn+F9 nem kapcsolja ki a vifi-t stb.
ha valaki tud erre a problémára orvosságot írjon!!!!!!!!!!!!!! -
Kapszaicin
tag
Háát, én nem tudom, de kicsit nem értek pár dolgot, van ez a GÉÉP I72630QM über f...a gt540M 1GB, de valahogy nem megy! Steamet felrakom, a gta4 megy egyedül normálisan a metro 2033 valami konfiguráicós hibát ad ki a bleead out feket képernyőőő, a mirrors edge ment! nfs shift ment! viszont sok game amit korábbi gépemen nyomtam vistával nem indul el! Valahogy elkedvetlenedtem a win7 dologtól! 64bites a win, és egy programs(X86) mappába pakoll mindent! melegedni egyáltalán nem melegszik! de nem is futtat sok mindent! Azt hiszem ps3 lett volna a jó választás vagy xbox360! Csalódtam!!
(Rc730 S05)
-
Kapszaicin
tag
Samsung RC730 S05
I72630QM 2,0Ghz
4gb ram
gt540M
500gb
17" 1600X900
tonervilagról rendeltem ott van meg lehet nézni, de sajnoss!!! Német billentyüzettel jött a gép, de magyar ékezeteket gépel, szal ezért nem küldtem vissza ugyis vakon gépelek már! réég óta! -
Kapszaicin
tag
RC730 gt540M I72630QM pozitiv tapasztalataim vannak egyáltalán nem melegszik! gta HIGH beállitásokkal 1600X900 felbontásban vsync nélkül akadásmentesen fut!
korrekt gép
-
garcia66
tag
Sziasztok!
Egy újabb kérdés az RV509-cel kapcsolatban.
A teljesítménykezelő (Fn+F8) elvileg négy módot tud, de nálam a "Speed" üzemmód nem kapcsolható, egyszerűen átugrik a"Normal"-ból a "Speed Boot" módba.
Nálatok is így működik, vagy esetleg valamit állítani kell?
A választ előre is köszönöm.
Üdv. -
garcia66
tag
Sziasztok!
Sikerült múlt hét csütörtökön megvennem az RV509-es gépet, de csak tegnap óta tudom tesztelni - tök béna vagyok a telepítésekhez, ezért azokat nem én csináltam, így arról nem is tudok semmit mondani.
Tehát a gépről: szép, bár nekem még barátkoznom kell a színével, mivel fekete volt az elképzelésem.
Tényleg csillog egy kicsit a képernyő, de megnéztem a kollégáim gépeit, és azok is csillognak, - épületben nem zavaró. A beláthatósági szöge is megfelelő - nem osztom a másik fórumon megjelent megállapítást (bár nem egyformák vagyunk - szerencsére). A billentyűzet nekem megfelelő, könnyen lenyomható.
Tegnap kb, 6 órát játszottam egyfolytában a CoD Modern Warfare 2 játékkal. Ezzel a melegedést, ill. a gépet is teszteltem. Az egyik kollégám laptop hűtőt (nem tudom, hogy ez e a pontos neve, a gép alá rakják) használ, de az említett játéknál is igen meleg a gépe. Bár az is igaz, hogy abban i7-es proci van. Tehát a Samu minimálisan melegedett, és ez így volt egész nap (tegnap kb. 12-13 órán keresztül játszottam/ismerkedtem a géppel). Az is mondhatom, hogy nagyon halk a gép, és láttam rajta állítási lehetőséget is.
A fórumon többen kérdezték, hogyan lehet aktiválni/tesztelni a web kamerát. Az "okosok" szerint csak használatkor (pl. messenger) lehet állítgatni, vagy ha rak rá az ember egy progit - nekem a ManyCam-ot ajánlották.
Most úgy érzem, hogy jó vételt csináltam, mivel teljesen elégedett vagyok a géppel, legfeljebb csak az bánthat, hogy egy csomó dolgot soha se fogok kihasználni rajta
Tehát köszönöm mindenkinek, aki segített a választásban.
Igen, majdnem elfelejtettem: a Samsung oldalán regisztrálva + 2 hó garit adnak.
Üdv. -
CsabaTompa
tag
Én is kinéztem magamnak ezt a laptopot, de volna egy-két kérdésem.
Az RV509 néztem magamnak, csak nem tudom, hogy az A01 vagy S01 legyen. A HDD mérete nekem nem lényeg (elég a 320 Gb)
Milyen a készülék hűtése? Mennyire hangos? Nekem eddig egy Hp Pavilion 6000 laptopom volt, de annak a hangja förtelmes volt. Hangos, melegedett.
A mostani vásárlásnál nem akarok ilyen hibát elkövetni. Halk gépet szeretnék. Ez a gép pedig tetszik, ez még több pont mellette.
Ami érdekes a gépnél, hogy az ára alapján egyáltalán nem ilyen jóra számít az ember. Jó kinézet, jó felszereltség, jó anyag.
Van valami rejtett dolog benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest