- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy_cz
senior tag
válasz
a.t.t.i. #1097 üzenetére
Már mindent felpakoltam, megcsináltam a WIndowsUpdate-et is, de konkrétan ilyet, hogy UpdateCenter nem is találok.
SWUpdate progit tudok letlteni, amivel a drivereket lehet letölteni, a megfelelő notebooktípus kiválasztása után. Innen már minden drivert leszedtem és felraktam, de továbbra sincs semmi.
A másik a SupportCenter, de ez meg csak egy összefoglalót csinál a paraméterekről és a driverek állpotáró, de itt frissíteni nem lehet.
A TouchPad driver-ből is van kétfajta (Elan és Synaptics), de tkp egyik sem műkdik.Tudnál linkelni esetleg?
-
Mikisys
őstag
-
Mikisys
őstag
válasz
tomy_cz #1092 üzenetére
Lásd a 1074-es hozzászólást is.
Valószínűleg nem kompatibilis a Samsung a Win 8 egyéb részeivel, ezért nem működnek megfelelően az Fn-gombok.
Nekem Win 7 alatt sem, Linux alatt pedig, pláne nem működnek az Fn-gombok, de nem is létfontosságúak a számomra.Más kérdés, hogy a gyártók(!) ugyan miért nem veszik maguknak a fáradtságot, hogy a holt gépeikbe rendes lelket verjenek és ne nekünk, felhasználóknak kelljen mindenféle trükkökhöz folyamodni, hogy használni tudjuk a gépet. (Lehet, hogy "fáradtság" helyett szakértelem kéne?)
BUÉK!
Üdv!
-
Mikisys
őstag
válasz
tengo24 #1091 üzenetére
Lehet, hogy a BIOS menüjében az elsődleges hardver a DVD és ezért innen akar bootolni, és kérné a lemezt.
Ezért tolja ki minden indításkor a tepsit.
Át kell állítani a boot sorrendet, hogy a HDD legyen az elsődleges, a többi utána, ahogy tetszik.
Ha nem ez az oka a jelenségnek, akkor javasolnám szerviz segítséget kérni a probléma megoldására.BUÉK!
Üdv!
-
tomy_cz
senior tag
SZiasztok!
NP300-E5A notinál szeretném ha Win8 alatt működnének az Fn funkcióbillenytűket kezelő progi. Win7 alatt azthiszem ezt az Easy Settings nevű alkalmazás végezte, szépen mutatta, ha szabályzom a fényerőt, ki-be kapcsolom a wifit, stb.
Win8-nál nem kúszik fel kompatibilitási módban sem.Valaki tud rá megoldást?
-
tengo24
tag
Hali!
Van egy Samsung Series 3 Np350V5C-A01HU notim, Win7 op.rendszerrel. Két hetes a gép először gyár win7 volt rajta, de újratelepítettem egy másik Win7-el.
A problémám az, hogy a dvd-meghajtó tálcája magától naponta többször is kinyílik?
Gyári Win7-el is csinálta. Vírust nem talál sem a Nod, sem a Norton.
Valaki tudna segíteni? -
dJ Peer
aktív tag
válasz
beach head #1089 üzenetére
Szia!
Ha nem akarsz játszani vele, vagy komolyabb rendereléseket, videóvágásokat csinálni, akkor jó választás lehet ennyi pénzért.
-
beach head
senior tag
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Samsung NP300E5X-S02HU notebook, tud UEFI-t, vagy csak hagyományos BIOS-os?
Kösz!
-
vilnyos
csendes tag
válasz
kzozo85 #1058 üzenetére
Sziasztok.
Samsung 300E5C-S04 typu laptop került hozzám windows 8 telepítést stb...
Olyan probléma merült fel, hogy telepítések után a partíciót 2 részre szerettem volna szedni, miközben csinálta behalt a gép. Ez még nem okozna problémát ha újra tudnám telepíteni a windowst. Na most mi van akkor ha nem működik az F4 ??? utána olvastam, talán a régebbi típusokon működik sajnos ezen nem a ALT + CTRL + F10 ahol elvileg lehetne admin toolt- létrehozni. sajnos ez a verzió se működik. Leszedtem a Hirens boot CD-t hátha azzal meg tudom nézni a partíciókat és hátha csak egy aktiválásra van szükség. Sajnos hiába bootoltatom cdről .. semmi
továbbra is a Recovery képernyő...
Egyik ismerősöm találkozott már ezzel a problémával.. Neki seriahibát mondtak és cserélték a gépet.
valaki esetleg ötlet? Tudnátok 1-2 tippel segíteni? mára már kifogytam..
ÜDv. Vilmos
-
kovpist
csendes tag
Felakarom rakni rá a win 7-t de előretelepített win8 van rajta és nem tudom bebootoltatni cd-ről mit csináljak vele?A bootsorrend is jó mer előbb cd utánna hdd van de nem bootol vamiért
Valakinek van ötlete mi lehet vele? -
knuckle
aktív tag
biztos meg lehet csináltatni a szervízzel, de nem gondolom, hogy összeségében 2 db csavar gondot okozna
egyébként itt egy link:
bár talán, ha még jobban körülnézel találsz olcsóbban is
nekem egy ilyenben van a terrás vinyó, ami csak akkor kapcsol be, ha valamit ír is rá vagy olvas.
Egyébként meg a 830-as sorozatú 64Gb-os Samu SSD van a vinyó helyén...
Valamint a 2Gb-os memóriát lecseréltem egy 4Gb-osra, így összesen 8Gb rendszermemóriám van. -
-
knuckle
aktív tag
Szia
Két lehetőség is van.
Az egyik az a vinyó helyére aránylag nagyobb (legalább 256Gb-os) SSD-t raksz.
A másik viszont az általad említett dvd meghajtó helyére beszerelhető keret, amibe a notiban találhatő 1TB-os Sata2-es vinyót belepászítodKb. 5 k ért vettem annó, egy egész csavart kell nagyon finoman kicsavarni, és ki is jött a cucc
Enyém is garis, de simán szépen vissza lehet állítani az eredeti állapotot, ha nem teszed tönkre a csavartAmi FONTOS:
Az SSD-t mindenképpen a vinyó helyére kell tenni!
És lehetőleg Sata3-as legyen
mert a masinéria tudja
-
SZATA
senior tag
Milyen lehetőség van egy RF511-S05 laptopba SSD-t rakni? Esetleg a CD meghajtó helyére? Nem szeretnék buhera megoldást, mert garanciális még.
Köszi!
-
Mikisys
őstag
válasz
a.t.t.i. #1073 üzenetére
Elképzelhető, hogy a Samsung "support" nem kompatibilis a Win8-al, tehát nem fog rendesen működni, lefagy, vagy nem látja azt sem, ami pedig biztosan benne van.
Szerviz segítséget kell kérni hozzá.Nálam sem tökéletes a Samsung support Win7 alatt sem, nem is használom.
Nem érdemes felültelepíteni valamilyen rendszert, ha az egyébként jól működik.
A mai "digitális" világban sok a selejt program és mégis ajánlják, eladják, - sajnos sokan meg is veszik, pedig semmivel nem tud többet az előzőnél, csak a "bőre" más (napozott, szolizott, olajozott).Üdv!
-
a.t.t.i.
senior tag
Az mitől lehet hogy win8alatt nem látom a dvd meghajtót?
-
a.t.t.i.
senior tag
-
a.t.t.i.
senior tag
Sziasztok.
Meg tudjatok mondani hogy samsung noti garancias javitasahoz eleg-e a garanciajegy vagy szamla-blokk mindenkeppen kell? -
Szbarna87
csendes tag
írtam már de nem nagyon jött válasz
-
-
Szbarna87
csendes tag
hát azért kicsit többre pl jó lenne ha hd film futna rajta adatbázis kezelés bőven fog menni rajta stb azért dolgoztatnám
játszani nem akarok rajta ara ott az asztali -
törölt tag
válasz
Szbarna87 #1051 üzenetére
A tükröződés mentes kijelző matt.
Nekem eddig jól működik a gépem, bár a funkciógombokat kezelő program néha lassú tud lenni.
A proci nem tűnik nagy eresztésnek az intel honlapja alapján. Netezni, dokumentumokat szerkeszteni szerintem elég, viszont HD videó lejátszásra már nem vennék mérget. A videokártya integrált Intel, a proci alapján a gyengébbik fajtából, de a fenti dolgokra ez is biztosan elég.Nem rossz az ár/érték aránya, kb. ilyen gépeket nyomnak ennyiért, de azért szerintem nézz szét hátha van valahol valami akció vagy kifutó széria jó áron.
Esetleg ha rá tudsz szánni még egy kis pénzt, 120 körül már kapni core i3-mal szerelt gépeket, azok tuti viszik a HD filmeket is.
-
Szbarna87
csendes tag
sziasztok
Laptopot szeretnék venni kinéztem ezt a Samsung Series 3 350V5Chttp://www.t-home.hu/lakossagi/extrak/digitalis_otthon/notebook/samsung_np350v5c
(alul vannak jellemzői)szóval kinéztem ezt a samsungot mert nagyon jó áron tudnám meg venni thometól csak nem tudom hogy meg éri e meg venni. Annyira nem értek a laptopokhoz ezért kérem a segítségetek hogy jó e ez a laptop. pl. engem az a a intel pentium proci zavar vagyis inkább az hogy nem ismerem sose volt még ilyen procim. Meg sajnos nem nagyon találtam róla teszteket több adatot így nem tudom azt se milyen videokari van benne pontosan vagyis mit tud.Vagy a kijelző mindenki azt mondja hogy led matt kijelzöt vegyek de ez a samsung tükröződésmentes kijelzője van ez ugyan az mint a matt vagy teljesen más??
Meg alapjáratón mi a véleményetek a samsungról megbízható jók stb???
100k tudnám meg venni
érték ár arányban ez jó?? -
kzozo85
csendes tag
Sziasztok!!!
Tudna valaki segíteni egy Samsung N150-essel kapcsolatban?! Újra akarom telepíteni a Win7-et. Gyárilag rajta van egy rejtett partíción, csak nem tudom, hogy is lehetne elérni azt?! (totál le akarom formázni a rendszer meghajtót (C). Nincs benne optikai meghajtó! Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Mikisys
őstag
válasz
G-lader #1045 üzenetére
Elég lenne az i3-sorozatból valamelyik.
Nincs nagy differencia az i3-és az i5 között, normál alkalmazások esetén.
Talán az IPON-boltban van más színben is hasonló gép.
A programokat át kell nézni, hogy milyen hardver-követelményük van, utána kell dönteni, hogy mi lesz, mi marad, vagy megy.Üdv!
-
BroCreSt
aktív tag
Van ez a SW Update ugye.
Ha teljesen újrarakom a rendszert, akkor először ez telepítsem fel, és megkeresi az összes driver-t, majd letölti, és telepíti?
Mert úgy tudom, telepítés után először a chipset-et, VGA, és hangkártya driver-ét kell felrakni.Köszi!
-
G-lader
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy van-e tapasztalatotok a SAMSUNG Series 5 Ultrabookokkal?
Igazából nagyon nem tudom hogy elég lenne-e az i3 teljesítménye vagy érdemes-e inkább áldoznom az i5-re.
Amire használom az főleg netezgezés, office, acces néha, meg 1-2 szer adobe PS vagy corel draw, de a jelenlegi i7-es laptopomat szerintem nem igazán használom ki, így szeretnék vmi könnyebb kis gépet az i7 mellé. Szerintem az i3 is elég lenne nekem, de nincs vele tapasztalatom, szóval jó lenne ha valaki tudna egykis tanácsot adni hogy mekkora a különbség az i3 és az i5 között. ja még annyi hogy persze nem 4GB rammal használnám hanem 8-al, mert néha WM-waret is futtatnék rajta.Illetve nem nagyon értem azt hogy az i3-asból mindenhol csak barnát találok, nem tudom miért, esetleg vmi tipp hogy hol lehet jó áron i3-ast ezüst színben találni?
-
Top cat
addikt
válasz
#42308056 #1043 üzenetére
Úgy nem működik a program ami a honlapon van, hogy feltelepül ugyan de a telepítés végén dobott egy hibaüzenetet
az eljárás belépési pontja Wow64DisableWow64FsRedirection nem található a dll-ben (kernell32.dll)
És ugyanúgy nem működik a fényerő szabályzó és a többi sem, kivéve a hangerő szabályzót. De az működik program nélkül is.
Közben sikerült sok keresés után egy orosz fórumon megoldást találni. Ez a program már jó hozzá. Ha más is ilyen problémával küzd ne keljen annyit keresgélnie.
-
-
Top cat
addikt
Sziasztok !
Van egy kis gondom egy Samsung RV-510 laptop-al, hátha tud valaki segíteni. Sehogy nem sikerül beállítani rajta, hogy a fényerőt lehessen szabályozni a funkció gombokkal. Xp van a gépen. Mi kell hozzá ?
-
törölt tag
válasz
Rico Muerte #1036 üzenetére
Miért baj hogy a windows a HD 3000-et használja?
Játékoknál, komolyabb programoknál úgyis bekapcsol a dedikált kártya.
Ha nem akkor valamit keress a catalistban, biztos lehet állítani mikor használja. Vagy úgy indítsd a programot, hogy jobb klikk, futtatás grafikus processzorral, nagy teljesítményű AMD grafika (vagy valami hasonló). -
dJ Peer
aktív tag
válasz
Rico Muerte #1036 üzenetére
Sehogy. Az Intel lesz mindig az alapértelmezett. Kit érdekel mit ír a windows élmény index?
-
Gabesz87
veterán
Samsung NP550P5C-ről van valakinek tapasztalata, véleménye esetleg? Konkrétan erre gondolok: [link]
-
Rico Muerte
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy a Core i5 245M-be integrált Intel HD Graphics 3000 hellyett hogyan tudnám az ATI Radeon HD 6940-et alapértelmezetté tenni?
(A Windows élmény index is csak a HD 3000-rel számol.)
Az eszközkezelőből való tiltás nemmegoldás sőt hiba eseményt generál a Radeon kártyával kapcsolatban is.
Eyenlőre a Samsung support-ról letöltött, elég kiheréltne tűnő Catalist Contol Center 2012 0418 645.10154 verziója van telepítve. -
K!$$rác
tag
Hali
Samsung N145 P netbookomnak első fázisban a bekapcsoló gomb "távtartója" adta meg magát mert elfáradt a műanyag a sok bekapcsolástól (áldom azt a tervezőt aki elhúzhatósra tervezte a bekapcsológombot)
most meg már maga a mikrókapcsolónak a kis "pöcke" tört le ....
Valaki nem tudja hol lehet kapni ehhez a típushoz bekapcsológombot + bekapcsoló gombhoz való távtartó
műanyagot?
Jelenleg fogpiszkálóval húzom el a mikrókapcsolót és úgy indul be
Arra is gondoltam hogy egy nyomógombos mikrókapcsolót kellene beépíteni az elhúzhatós helyére mert az nem túl hosszú élettartamú
Gari nincs rá....valami ötletek? -
Mikisys
őstag
válasz
N0rb3rt91 #1023 üzenetére
Ha még van rá garancia, vidd szervizbe.
Okozhatja a magasabb melegedési szintet, hogy a háttérben fut valamilyen energia-zabáló kis program, ami hosszú távon károsíthatja a gépet. Érdemes minden nem használt programot bezárni, leállítani, felesleges kis nyúlfaroknyi teszt és testreszabó-programokat kiírtani a gépből. Ezek ugyanis mindig akarnak valamit produkálni és ezekből lehet káosz a végén.
A saját szervizes tapasztalatom alapján állítom, hogy a 70 fok feletti hőmérséklet már károsodást okozhat.
Mire kijelzi ezt a gépben valamilyen áramkör, már lehet, hogy túlmelegedett és lefagy, leáll a gép.
Külső hűtés ezen nem segít, mert belső probléma van, ami lehet szoftveres, vagy kezdődő hardveres meghibásodás.Üdv!
-
Kryczek
aktív tag
Egy kérdés:
van egy samsung netbookom. sentinel szerint 100/85 a kondiciója 2 hónap alatt változott 100 ról 85 re, úgy hogy a gép keveset van használva akkor is zömében asztalon. a működési idő összevissza 45 nap. ezt meg lehet reklamálni ha beviszem a samsung szervízbe? vagy ilyenkor mi a teendő??? -
Fityusz
tag
Sziasztok! Nekem van egy T-mobiltol vásárolt samsung r540v noti. 3gb ram van benne. Szeretnék bele vásárolni több ramot csak nem tudom, hogy meximum hany gb-t lehet bele tenni mert van egy 8 gb-os kingston kiszemeltem igy kivenném az 1gb-osat és lenne benne 10 gb.t Ha nem lehet akkor elég volna egy 4gb-os ugy pedig lenne benne 6gb-t.
Köszi a válaszokat! -
N0rb3rt91
csendes tag
válasz
dJ Peer #1025 üzenetére
Üdv!
A Core Temp - Tj. Maxnak 100 fokot ír. Pár perc játék után alt+tab 87 fok maximumot írt a program (kikapcsolt hűtőpadon) . Ennyi idő után a legtöbb esetben már ki szokott kapcsolni ennél a játéknál. A garival nem tudom mi újság, mivel a fent említett szervizes ismerős újrakente, meg kipucolta a gépet, viszont barter alapon ment a kezelés így nem tudom, ugrott-e. A Samsungot még nem kerestem meg de ha ez továbbra is így marad akkor hamarosan kénytelen leszek szervizbe vinni, akár van garancia akár nincs... :/ -
dJ Peer
aktív tag
válasz
N0rb3rt91 #1023 üzenetére
Rakd fel a Core Temp nevű programot, azzal nézd a hőmérsékletet. Abban találsz egy olyan rublikát, hogy Tj.Max, ha azt meghaladja a processzor hőmérséklete, akkor túlmelegedik. A processzor ennél a hőmérsékletnél veszi vissza az órajelet. A 94 már lehet annyira sok, hogy inkább offolja magát.
A Tj.Max. nálam 85 fok. -
N0rb3rt91
csendes tag
Üdv!
Lassan másfél éve vásároltam egy Samsung RF-511 S04 típusú Samsung notebookot.
Proci - Intel Core i5 2520M Sandy Bridge (2.50 GHz)
Videókártya - NVidia GeForce GT540M (2 GB)
RAM - 6 GB
500 GB
Annyiban tért el az árkategóriájának többi tagjától, hogy a felbontása nem a megszokott 1366x768 hanem 1600x900
Minden szépen ment, a játékokat is vitte, úgy mint Assassin's Creed 1-2-Brotherhood . Revelations, GTA IV, Skyrim, NFS Hot Pursuit, NFS Run, COD Black Ops. Nem feltétlenül maximális felbontás és részletesség mellett, de mindent vitt viszonylag szépen. Az utóbbi 2-3 hónapban jött elő egyetlen probléma. Játékok közben, terhelés alatt hajlamos kikapcsolni. Túlmelegedés gyanús, a dolog. Soha nem játszom ölben tartott géppel. Mindig alatta van egy Thermaltake Massive 23 LX hűtő, kemény lapon. A furcsa az, hogy előtte jelét sem adta, pedig akkor sem volt kevésbé terhelve. Ami játékot régen minden gond nélkül vitt, annál most néhány percnél nem bírja tovább. Szervizes ismerős arra gyanakodott, hogy a hővezető paszta adta meg magát. Szétbontotta, újrakente. Azóta sem lett érdemi javulás. Kikapcsolás után szinte azonnal indítható, semmilyen hibaüzenet vagy egyéb nem ugrik fel. A jelenlegi hőmérsékletek a Speedfan szerint - GPU - alapjárat 44, terhelés alatt maximum 85 - a CPU alapjáraton 47, maximális terhelés alatt 94.
Ezek az értékek mennyire számítanak magasnak? Szoftveres probléma lehet vagy hardveres?
((Egy ismerősömnek volt egy Dell N5010-es gépe, első generációs i5 (azt hiszem 480M), Radeon HD5470 1GB, 4GB RAM. Volt példa arra is, hogy 100 fok felett volt valamivel (talán 105 volt a legtöbb) a GPU-ja és még akkor sem kapcsolt ki. ))
Persze nem célom, hogy a károsodást kockáztatva túlmelegítsem a gépet, viszont az kicsit idegölő, hogy pl az F1 2011-ben nem tudok egy időmérőt megcsinálni mert mire vége lenne a gyorskörnek addigra tuti kikapcsol.... Ez jó hosszúra sikerült
Ha valaki esetleg járt így vagy tudna javasolni valamit akkor kérem segítsen. Köszi! -
robmoon
csendes tag
Aztán megoldódni látszik..
Win8 keresésbe: boot ->beállítások menüt dobja ki, almenüben a számítógép alap állapotának visszaállítása!
Miután ezzel végez, újra indít, már a bootolási lehetőséget felajánlva! -
robmoon
csendes tag
Gyorsan indul, de számomra elég hiányos...szval visszatérnék win7re!
De mivel gyakorlatilag azonnal betölt, a Samsung logó nem ugrik fel - nem tudom hogyan bootoljak (DVD vagy pendriveról)!?? -
robmoon
csendes tag
Sziasztok!
NP300E5 notebookra telepítettem win8-at (ami részemről egyenlőre felejtős)!
Szeretném vissza a "régijó" win7-emet!!! Viszont, bekapcsolás után várnám az eddig megszokott
Samu logot alul F2, F4 boot kiválasztással, de semmi...
Olyan gyorsan feláll a rendszer, hogy semmire nem reagál!
Esetleg valakinek valamilyen tapasztalata, illetve tanácsa???
Lehet hogy rossz helyre írtam, mert tul képp oprendszer kérdés, bár a boot menü miatt talán ide tartozik! -
FET-MEN
veterán
Hi all. Van egy RV509-esem. Nagyon jó kis gép
-
adam9998
csendes tag
Hello, tudnátok véleményt mondani az alábbi Samsung notebookról:
Samsung NP300E5X-S01HU
Mert sokan azt mondják, hogy a Samsung nem jó meg így meg úgy, de kíváncsi vagyok a ti véleményeitekre is.
Legfőképp netezésre, dokumentumkezelésre használnám, néha photoshop használat, és játszani, ilyen need for speed kategóriájú játékokkal. -
SZATA
senior tag
Szerintem ez az
NP300E5C-S03HUA Samu oldalán nem találom, de már a sajátomat sem, pedig 5 hónapja vettem újonnan.
-
heroic
tag
valaki megtudná mondani, hogy ennek a laptopnak mi az ismertebb típusszáma?
így sajnos nem találtam róla semmit.
-
knuckle
aktív tag
válasz
szucsptr #1002 üzenetére
Nekem a fent említett NP-RF511 S05 HU samum van, és tök mindegy mit csinálok 75 Mbit felé nem megy még a router mellett sem.
Oprendszer win7, router: TP-Link 1043 ND, amihez most vettem a gyári 3 db 3dbi-s antennája helyére TP-Linkes 8 dbi-s antennát, de a sebesség ekkor is csak maximum 75 Mbit,
fospével még nem próbáltam, de szerintem nem is fogom -
Diablo50
tag
Sziasztok ! Egy barátomnak van egy Samsung RC510-es laptopja és tegnap este még használta és működött neki és normálisan ki is kapcsolta.De ma amikor be akarta kapcsolni már nem működött és nem is tudunk vele mit kezdeni ! Mellékelek pár képet !
Így tölt :
Aztán ezt írja ki :
Utána még ezek jönnek :
És utána ismétlődik újra meg újra az egész.Próbáltuk a gyári lemezzel a hibajavítást de nem volt jó semmire se....és akkor ezt a képet adta ki :
MEGJAVULT ! nem hiszem el de mire megtaláltam a fórumot meg le irkáltam és linkelgettem mindent addigra megjavult és elindult a Windows 7 és most valami más hiba ellenőrzést végez a gép ! De kint hagyom hogyha valakinek már volt ilyen problémája az várjon sokat és meg javítja magát a gép !
-
szucsptr
csendes tag
Szép napot !
Szükséges volt újonnan vásárolt gépecskémet particionálni, és a windowsokat (XP és Win7) újratelepíteni,
de sajnos a wlannan nem boldogulok.
Nem akar 300 Mbs-al menni csak max 65 körül.
A TP-Linkes külső egységgel megy, úgyhogy nem a router a ludas.Járt már így valaki, van valami megoldás?
NP300V5A-A01HU
-
knuckle
aktív tag
Szintén egy ilyen ketyere (NP-RF511-S05HU) tulajdonosa vagyok. Én HDMI-n használom és a legkomolyabb játékokkal is simán megbírkózik. Kicsit megsépekeltem egy Samsung 830 64 Gb SSD-vel, valamint a 2Gb-os memória modult egy 4Gb-osra cseréltem. Villámgyors, szuperhalk, teszi a dolgát ahogy kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged