- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bathory
csendes tag
válasz
dJ Peer #2447 üzenetére
Köszi!
És NP900X3E-K02HU hol találok Budapesten? Bár jobb volna mintaboltban venni, hogy lássam, mit kapok, nehogy egy átcímkézett klavis demópéldányt sózzanak rám. Sok efféle panaszt olvastam a netes rendelésekről, de úgy látom, mintha már csak külföldi raktárból behozott Samsungok lennének.
Van valakinek ötlete, újonnan hogy jutnék a fenti típushoz? Vagy egy hasonlóhoz? Pl.:
- NP900X3E-A03
- NP900X3F-K01
- NP900X4D-K01
- NP900X3G-K02Köszönöm!
-
Mikisys
őstag
válasz
dJ Peer #2341 üzenetére
Várd meg, míg letelik a garancia és utána pasztázz, ha ez a vágyad.
Nem érdemes pasztázni, nincs is rá szükség addig, míg meg nem bontja valaki a hőhidat, ami a kényes alkatrészeket hűti.
A ventillátor tisztítása már sokkal fontosabb és az, hogy a gép kellően szellőzzön, ezért ne a paplan alatt használjuk.Üdv!
-
pro70
senior tag
válasz
dJ Peer #1123 üzenetére
Nem hiszem, üresjáratba is kikapcsol...megküldtem GTA-val is és akkor is 30 perc...játék közbe nem néztem a hőfokokat de gondolom 30 percnél hamarabb kikapcsolt volna..megküldve: [link] ...alaphangon se hűvös mondjuk [link], de a lényeg hogy 30 perc...mostmár legalább 5X megmértem, h-a-r-m-i-n-c perc
-
-
N0rb3rt91
csendes tag
válasz
dJ Peer #1025 üzenetére
Üdv!
A Core Temp - Tj. Maxnak 100 fokot ír. Pár perc játék után alt+tab 87 fok maximumot írt a program (kikapcsolt hűtőpadon) . Ennyi idő után a legtöbb esetben már ki szokott kapcsolni ennél a játéknál. A garival nem tudom mi újság, mivel a fent említett szervizes ismerős újrakente, meg kipucolta a gépet, viszont barter alapon ment a kezelés így nem tudom, ugrott-e. A Samsungot még nem kerestem meg de ha ez továbbra is így marad akkor hamarosan kénytelen leszek szervizbe vinni, akár van garancia akár nincs... :/ -
hebyy
csendes tag
nem csinál semmit
azt kellene tudnom hogy a bios-ba hogyan lehet át álitani (ha van ien) ha valakinek np-n145 jp01 és le tudná irni hogy mivel lépek be a bioszba és hanyadik ez a beálitás pl: 3 jobbra 5 lefelé és meikel kel átváltani meg elmenteni és újra indul az lenne a legjobb
-
törölt tag
nekem volt egy a hp-hez, szerencsére csak az csesződött szét egy viharban, pedig rohadt büdös volt az egész gép
sok fogyasztó volt konnektorban, de csak az égett le
soha többet se utángyártott töltő se akku (az meg pár mm-el tért el a gyári mérettől, de így nem csatlakozott rendesen) -
-
Wiky511
csendes tag
-
DJGABI
addikt
-
-
Kapszaicin
tag
Sikerült! Letöröltem az utolsó feltett drivert, újraindítottam, feltettem az újat, újraindítottam. s elvileg az új van fent
Köszi! már csak egy win7 display language kellene, mert a gép driver cdjén nein magyar nyelv. Meg német billentyűzettel küldték! win updatetel nem tudtam letölteni! hiába kerestem a beállítások display language részt, nem volt benne magyar!
-
Kapszaicin
tag
Izééé, azt hogy is? mármint rá mente kiválasztottam hogy 500 notebook--->gt540M és?? Hova tovább?
ok ok megvan itt azt írja a legfirssebb driver van fent...
Current
Installed DriverLatest Driver
Update
NVIDIA GeForce GT 540MVerde 280.26 Driver
Version: 280.26 WHQL
Release Date: 9.8.2011
Learn MoreIntel(R) HD Graphics Family
--
Your PC currently has the latest driver installed for your GPU. No driver update is necessary at this time.
-
Atocha
senior tag
Az XP-t nem kell törni, abba csak egy jó széria szám kell és eredeti a win. Ezen felül a korral haladni szeretnék és nem vissza.
A pistát akkor sem raknám fel a gépre, ha pisztolyt tartanának a fejemhez.Nem magával a telepítéssel van a gond, hanem a feltelepített win7 törése után megfagy a betöltés. Gugliztam kicsit (3 órát) és rátaláltam Daz egyik fórumára.
Esetem nem egyedi.
A kérdező itt pontosan ugyanarról ír amiről én: linkDaz pedig ad neki egy megoldást itt: link
Valami gond val a samsung SLIC-el. Sajnos amíg ott bejött a dolog, addig nálam nem működött, pedig pontosan azt csináltam amit Daz leírt.
Jelenleg azon vagyok, hogy szétverem a notit egy baltával. Vagy linux és akkor kidobtam 110 ezret az ablakon. Szép!
Az fix, hogy samsung notit nem veszek többet, ill. aki él mozog, annak terjeszteni fogom, hogy bármit csak samsungot ne. Szívás az egész. -
Atocha
senior tag
Sziasztok!
Csatlakozom cs_taz kollégához. Vettem egy Samsung R538 notit.
A probléma röviden, mégis remélem érthetően.
Feltettem egy MSDN-es win7 sp1 x86-ost a gépre. A Daz féle win 7 loaderrel tettem "hivatalossá", ahogy már 100 másik notit.
Install után a win 7 nem indul el. Elkezdi betölteni az os-t, de lefagy az első 5mp-ben és ott meghal!
Ezekkel a loaderekkel próbáltam: 1.8.7, 1.9.2, 1.9.7, 2.02 mind Daz verzió!
Ezekkel a win 7-ekkel probáltam, mind MSDN-ről töltve:
hu_windows_7_ultimate_x64_dvd_x15-65936
hu_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65935
hu_windows_7_ultimate_with_sp1_x64_dvd_618248
hu_windows_7_ultimate_with_sp1_x86_dvd_619116A hibajelenség mindnél ugyanaz és őszintén szólva elgondolkodtam a laptop feldarabolásán!
Eddig kb 25x telepítettem újra, a legkisebb siker nélkül. Azt is próbáltam, hogy telepítés után feltettem az összes drivert. Az sem segített. Állítottam a biosban a natív ahci-n de semmi.
És volt még pár trükk, amit bevetettem, de 0 eredménnyel.Tehát ha valaki tudja a megoldást, ne tartsa magában.
HELP!
Ezer hála előre is.
Atocs -
cs_taz
csendes tag
A probléma az, hogy ha beépített loader-es windowst próbálsz telepíteni akkor el sem indul az op rendszer, ha felteszel egy tisztát és utána próbálod loaderrel akkor a boot után nem indul többé a win7. Én sem találkoztam eddig ezzel a jelenséggel. Már 4 féle win7-el próbálkoztam eddig ezen a gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged