- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joey89
tag
Sziasztok!
1 hónapja vettem egy Samsung QE75Q60CAU modellt. egy 4 éves sima UHD-t (szintén Samsung) cseréltem le. na most a problémám, hogy a kép szemcsés, nem túl szép. A szolgáltatóm Telekom, a legújabb androidos box-al.
A szemcsés képet úgy képzeljétek el, hogy megy a meccs FHD-ba és egyszerűen nem szép a képe, látod hogy nem éles. A régi tv-n néztük az udvaron pár meccset és ott semmi ilyen nem volt. Állítgattam már mindent, YT-ot is végig néztem, de nem találtam rá semmilyen megnyugtató megoldást. Hátha itt tud valaki okosat mondani, vagy már találkozott a problémával.
Ja és ha valaki tudja hogy tudom összepárosítani a távirányítót a boxal azt megköszönném.
Szép estét!
-
Joey89
tag
Sziasztok!
Van arra mód, hogy az új okos távirányítót [link] vagy valami hasonlót használjak a KU szériához?
Vettem egy új 2019-es modellt és nagyon jól bevált, illetve kiváltotta a Telekomos távirányítót is.Kérdés, hogy van e valami okos lehetőség, hogy megcsináljam ezt az eggyel régebbi modellnél is?

-
Joey89
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
elvileg csak a régit lehet, legalábbis azt találtam meg, az újat nem. nekem azért lenne fontos, mert a két távírányó helyett egyet akarok használni.
A net meg a YT miatt lenne fontos, amíg még van rá támogatás. tudsz ajánlani valamit?
-
Joey89
tag
Tudnátok tippet adni, hogy az UE50ES5500WXZG készülékemre, hogy varázsoljak internetet, vezeték nélkül?
Máshová került és ott nincs kábel, viszont kéne rá net. Adapterrel megoldható vagy van rá valami mód?másik kérdésem: 1 hete vettem egy KU6172-s tévét és azt hittem, hogy ehhez már az új távírányító jár, de régi fajta volt benne.
Összelehet párosítani ill. be lehet szerezni ezt a smart távírányítót [link] vagy ezzel, úgy nézem ez régebbi [link]Köszi a válaszokat!

-
Joey89
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék tőletek, Samu Tv vásárlásával kapcsolatban.
Teljesen átlagos felhasználásra keresek tv-t (Tv-zés, konzolozás, film nézés jó minőségben), ami fontos hogy 138 Cm körüli legyen ill. UHD legyen. a keret 200-250K Huf.
Bele-bele olvasgattam az elmúlt időszakban a topikba, látom hogy nem mindegy milyen panellel szerelték őket, stb.ez az első számú választás [link] KU6172 nekem ez tetszik eddig a legjobban.
ha van valakinek tapasztalata vagy ajánla bármit, ami ár/érték arányban jobb vagy hasonló, akkor kérem nyugodtam ossza meg.
Köszönöm!
-
Joey89
tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok, de elvesztem az adatok rengetegében, úgyhogy segíthetnék a választásaban

Mindenféleképpen Samsungot szeretnék, 4 éve az van és teljesen elégedett vagyok vele.
Ami fontos, hogy 4K-s legyen, többnyire filmezésre (FHD később UHD tartalmak), tévézésre (Digi antenna) plusz egy PS lenne rákötve. KB. 250K-t szánok rá, mehet lejjebb is illetve feljebb is.
Ezt néztem ki elsősorban MM-ben és ezt is ajánlották: [link] vagy még ez: [link]
Mire kell figyelni, mi az ami fontos a vásárlásnál?Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE75QN900D) 8K 190 CM NEO -QLED 120Z SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Samsung Full HD LED TV (UE32EH5300)
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csepy