Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsigi72
aktív tag
válasz #18538752 #40493 üzenetére
Igen, számít, kicsit fürgébb.
Van a 6800 és a 7000 között 110.000Ft különbség 55"-os esetén.
Én ugyanígy voltam 6800 vs 7000, csak 40"-os esetén.
A 7000-es nyert, mert elég jelentős különbség van a kettő között a 7000-es javára képminőség terén, és így nem volt kétséges a dolog. Bementem a MM-be és még nem is tudtam, hogy melyiknek mi a típusszáma, már messziről eldöntöttem, hogy azt fogom megvenni. Ugyanaz a tartalom ment 5 tv-n (6100, 6300, 6560, 6800, 7000). Mélyebb fekete, szebb színek, jobb kontraszt. Megkérdeztem és meg is néztem, gyári beállítás volt mindegyiken, nem voltak állítgatva. -
WoodooKilla
csendes tag
válasz #18538752 #40498 üzenetére
Azért a + 110-ért nem két magot veszel, hanem egy sokkal komolyabb panelt, + nem tudom, de emlékeim szerint ES7000 alatt nincs Evolution Kit, amiből az első most fog megjelenni, és így jó pár évig kap egy olyan hardveres támogatást is a készülék, mely biztosítja, hogy lassabb ütemben avul el a technika. Nem elhanyagolható tény.
Ha van lehetőséged, nézd meg egymás mellett a két TV-t. -
Zsigi72
aktív tag
-
Insolent
aktív tag
válasz #18538752 #56167 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe.
Én is itt vettem." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
Insolent
aktív tag
válasz #18538752 #56174 üzenetére
2 év gyártói garanciával árulják a termékeiket.. Samu honlapján kell beélesíteni..
Szerintem nem mindegy, hogy mennyiért veszed meg ugyan azt. Médiában az én tv-m egy 20assal drágább lett volna. Megrendeltem neten, második nap hozták is.." A bugyi nem a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá "
-
dgabro
tag
válasz #18538752 #56735 üzenetére
Én tőlük rendeltem meg végül a TV-t (második nekifutásra, mert az elsővel nagyon mellé fogtam, de ez egy másik számomra tanulságos történet) Nálam minden rendben volt, másnapra megérkezett MPL-el a csomag. Simán beregisztráltam utánna a TV-t a Samsungnál a plusz garanciáért.
(Korábban pedig, a fekete péntek alkalmával épp írtam is ide, hogy nekem sikerült olyan árat találnom ami jóval kedvezőbb volt webshopjukban, mint az üzletükben feltüntetett ár (már a -20%-kal). Tehát még egy összehasonlítást is megér mindig a webáruházuk saját magukkal szemben, és inkább megrendelni a netről, hátha szerencséje lesz másnak is.) -
forgonati
őstag
válasz #18538752 #56763 üzenetére
A 6640 az ugyanúgy 100Hz panel mint a 6500? Nekem 6500 van, és szerintem a 400Hz CMR sem ér túl sokat, nem hinném hogy a 600 megváltja a világot... Szerintem a natív Hz a lényeg.
Amúgy meg én a felhősödéstől tartanék inkább mint a 400 vs. 600 Hz-től. Az én 6500-am is felhősödik picit (hála az égnek, nem zavaró) és olvastam Amazonon hogy sok user panaszkodott felhősödésre a 6640-nál is. Az a baj hogy annyira lutri ez a dolog. Ha szerencséd van kifogod és örülsz neki, de volt olyan user aki 3x cserélte a tv-t Szomorú hogy egy valag pénzért még mindig nem kap az ember olyan LCD-t aminek nincs ilyen nyűgje
Keelah Se'lai!
-
BBéci
legenda
válasz #18538752 #56768 üzenetére
Semelyiken nem látok és nem láttam sosem villogást.
Foszforlagot legutoljára a Pana 30-as szériáján fedeztem fel, azt is csak egy méterről, ami említést sem érdemel. Az ideiek közül egyiken sem.
Az F8500 ára röhejes, képminőségben az ST60 és a GT60 között áll és az ST az F7000 LCD-t is veri.
Azon megdöbbentem, hogy 3,5 méterről nagynak találod az 59 cols képátlót. 4,3-ról nézve 250 centi széles vásznat tartok optimálisnak, amit április óta várok, a 6 éve használt 2 méteres helyett.Szerintem az F5500 semmivel nem rosszabb, mint a D530, sőt, inkább jobb egy picivel.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
rendon
tag
válasz #18538752 #56763 üzenetére
Kb én is ilyen távolról nézném a tv-t, és az 140cm képátló az ideális ehez a távolsághoz! Plazmát azért nem akarok, mert sokat játszok, és félek hogy beégne! A 600, vagy most 400 hz ezek csak paraszt vakítások! Fekete képet szúr be a valós képek közé, és !gy a mozgás folyamatosabb! De sokan is mondják hogy ezáltal a kép sötétebb és kicsit homályosabb! De más észre se veszi! És melyiket fogod megvenni?
-
syler123
veterán
válasz #18538752 #57235 üzenetére
A probléma ott kezdődik, hogy a néhány éve vásárolt olcsó, belépő szintű d5500-as tévém háttérvilágítása teljesen egyenletes, nem gondolná az ember, hogy a felsőbb kategóriában rosszabbat kap a pénzéért.
Vagy csakugyan van egy sok sok éve vásárolt Lg lcd tv-m (lh 7000), aminek ugyan nem annyira jó a feketéje, de a képminősége ezen felül jobb, mint a mostani Samsung f6670-é. Fejlődést várnék, nem azt hogy egyre rosszabb terméket kapok a pénzemért.Kedves Samsung nem Oled tv kell nekünk, vagy 4k megjelenítő, csak ne adjon el hulladékot 200k-ért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Windows Insider Program
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat