- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-01 10:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-)Verso(-
támogató
-
Celtis
veterán
-
-)Verso(-
támogató
Nem, te nem azért kaptad meg,hogy utálod a Samsungot,hanem azért, mert egy kalap alá vetted őket és kijelentetted, hogy mindegyik szar és csak az Oled a jó és azt kell venni! Ő normálisan leírta a véleményét pro/kontra, kifejtette mit miért és úgy, hogy neki mindkettő tévé LCD/Oled van a tulajdonában(mondjuk a Q70R-t összehasonlítani egy Oleddel, kb olyan mint egy Trabantot egy BMW-vel) de mindegy! Te viszont pökhendien csak beköptél ide valamit(állítólag segítő szándékkal), de inkább a nagy semmi sült ki belőle

-
wallace 234
őstag
-
belan
addikt
-
grabber
addikt
Pedig valósat írtál. Lehetne jobb a Samsung.
Miért fejleszt visszafelé? Miért jobb a tavalyi tv mint az új?Q70R-Q70T
Garanciális ügyintézésnél mi az hogy egy működés közben átható folt teljesen normális a tv-n számukra?
Miért kerül a QLED ezek után még 300k+ akár 900k-ba?Egy kínai márkánál olcsón még elfogadnám ezt,de egy ekkora márkánál csak lehúzott user-nek érzem magam.
-
belan
addikt
-
belan
addikt
-
wallace 234
őstag
Láttál már QN90-et otthoni körülmények között? Ads panel más mint az Lg féle ips panelnak! Ill ha megnézed a pár napja fel tett TCL mini ledes tvnek a tesztjét.. Ott is kiderül, hogy a mini leddel milyen kontraszt arányt értek el! Ill milyen feketét tud a tv! Nos a QN90 is hozza ezt a szintet, és nem Va panelt kapott. Nekem is volt bengás Samsung tvm, de nem vettem egy kalap alá az egészet, és nem írtam, hogy akkor ne vegyen ilyen tvt. Az objektív válsz ha segíteni akarsz le írod a pozitív és negatív véleményed! Azzal többet segítesz! Nekem volt oled tvm és elhiheted, nincs hiány érzet. Samsung garancia ügybe velem korrektül járt el! Ill volt amikor a szerviz nem. De ettől függetlenül aki Samsung tvt akar venni, az kapjon megfelelő véleményt, és maga döntse el, kell e neki!
-
-)Verso(-
támogató
Én is még 1x leírom és utána befejeztem, azért,mert TE így jártál meg rajtad kívül még sokan ez semmit sem jelent, mivel eleve a Samsung adja el világ szinten a legtöbb terméket köztük tévéket is,így érthető/egyértelmű,hogy több is a hibás cucc ez benne van a pakliban! DE ettől még nem kell/szabad mindent egy kalap alá venni, meg kéretlenül tanácsokat osztogatni senkinek👍 Belemehetnék most itt mindenféle statisztikai adatokba meg számokba, de teljesen felesleges, mert biztos vagyok benne azt is kiforgatnàd, mert egy csalódott megkeseredett vásárló vagy, akinek ezentúl ez a márka az ördög, de rajtad kívül több 10millio ember meg nagy megelégedéssel használja , tehát neked ajánlom az LG-t vagy van még rengeteg más márkájú termék

-
-)Verso(-
támogató
"Q80T tualjként írom,hogy ennyi pénzért semmiképp se vegyen va paneles tv-t ... Oled!!!!"
Hát ha ez neked a segítő szándék, főleg,hogy nem is annak címezted aki tévé vásárlás előtt áll, nos akkor gratulálok 👍 Főleg, hogy azért a Q80T felett azért bőven van alternatíva, és nem olyan minőségben mint a tiéd
Tehát ez inkább, egy rossz tévét/márkát választottam és akkor már minden szar márkán belül hozzászólás volt részedről, amire szerintem senki sem kíváncsi...szart vettél vagy nem jött be oké elfogadjuk, de ezért nem kell egy kalap alá venni mindent, tipikus.... -
-)Verso(-
támogató
Ezt már sokszor leírtam, nem vagyunk egyformák és nem ugyan arra használunk egy adott terméket! Nekem pl nem kellene Oled, mert mindig is elégedett voltam a Samsung termékeivel+nekem a felsőligás LCD tévék képi világa sokkal jobban bejön mint az Oled-é, és amire én használom arra egy LCD a tökéletes választás, de ennek ellenére én sem járok át az Oled topikban magasztalni a NeoQled tévémet, és lehúzni bármi miatt is azt a technológiát(pedig sok mindenben lehetne, mert semmi sem tökéletes mint tudjuk) tehát mindenki azt vegyen ami sajat magának megfelelő, és használja megelégedéssel, de főként maradjon csöndben, és ne ossza az észt senkinek kéretlenül, maximum ha valaki kérdezi a véleményét👍
-
Rise17
tag
ÉS az lemaradt hogy nagyon szép képe van az uj NEO QLED tévéknek is. De szerintem rohadtul tul vannak árazva.Ha mellé raksz 1 OLED-et ott minden hátránya kijön a qled tv-nek. Egyetlen előnye a fényerő,nyilván az jobb a QLED-en. De nyilván kinek mi tetszik,nekem ez a véleményem . Nem véletlen hogy idén beadta a derekát a samsung és fog oled tv-t árusitani .
Az én tv panelem pl cserélve volt Dirty screen effect miatt és az uj panel is ugyan olyan dirty screen effectes csak halványabban. Tehát szerintem ez elég gyakori jelenség,de elég visszaolvasni a forumban hogy hány garanciális dolog volt az elmult évben ebből az okbol kifolyolag.
-
wallace 234
őstag
-
-)Verso(-
támogató
Azért egy Q80T és egy QN90 vagy 95 teljesen más liga, nem kellene keverni, és ilyen határozottan elutasítani és nem ajánlani, egy teljesen más alapokon és technikán alapuló készüléket! Olvass utána, minden teszt és emberek akik nem csak képen láttak ilyen tévéket, simán egy lapon említik bármelyik Oled tévével, és ezt én is tanusíthatom👍
-
belan
addikt
-
ORCA58
addikt
-
wallace 234
őstag
-
RazoR
veterán
-
wallace 234
őstag
-
Rise17
tag
Na voltak a szerelők,kicserélték a Panelt.Igazábol rosszabb nem lett,1 kicsit halványabb lettek a csíkok,de 1 picit még mindig láthatóak,de ezek mar teljesen elfogadhatoak.Ezt már betudom hogy ez ennyit tud.Zsir uj panel,szóval kétlem hogy ha 5öt kicserélnek,azok jobbak lennének.Azt sajnálom,hogy ehez a cseréhez photoshopolnom kellet 1 képet,csak így cserélték ki
-
wallace 234
őstag
-
marinea2
addikt
-
Rise17
tag
-
Kiskutya
veterán
-
Rise17
tag
-
DanielLong
senior tag
Ez is röccenés nélkül játsza, csak egy idő után már nem mükszik a kezelőfelület.
Azt meg mindenki gondolhatja, hogy ez nem hardver hiba, hanem szoftver... Nincs mit cserélni, miután már két hete megvan, a bugok meg ugye nem az első pillanatban váltak nyílvánvalóvá és egy darabig még én is rugalmas voltam.wallace 234: ez summás kijelentés volt, hogy az enyém rossz
Azért próbáld ki a youtube dolgot és random filmhez feliratot hófehérre beállítani, úgy sejtem rögtön a tiéd is "hibás" lesz.A "jó hír", hogy beleolvastam a Philips fórumba, hát nekik sincs sok örömük
a rendszer lefagy, stb, HDMI-eARC problémák és egyéb hang gondok... -
wallace 234
őstag
-
kissdani
senior tag
-
Sonex79
aktív tag
-
Celtis
veterán
-
bghistvan
senior tag
-
bghistvan
senior tag
-
wolfman
veterán
Ezen már rég túl vagyok. Azon van alapból.
#150545 Madoc: De a legutóbbi frissítés is már nem ma volt. Ez a jelenség egyik hétről a másikra lett.UPDATE: Közben kiderült, hogy TALÁN a HDMI4 csatival volt a problem, mert tegnap visszadugtam az elsőbe, állítgattam a windowsban ide oda a HDR beállításokat és lám, egyszer csak beállt. DOOM, BF1, filmek. Igaz a filmekkel kapcsolatban most se vagyok elájulva, de ez már az az állapot amit kerestem.
-
RazoR
veterán
-
Sonex79
aktív tag
-
kissdani
senior tag
-
Celtis
veterán
-
kissdani
senior tag
Ekkora egy tróger bandát már kezd nekem is felmenni a pumpa, hogy lehet kijavítani egy panel hibát.. sehogy majd lejebb veszik softveresen a fényerőt oszt csókolom...
Ha meg kicserélteted akkor fizessél. Hihetetlen már a Samsung, mondjuk minden második ember aki vesz mostanában, és ph tag jön a fórumba panaszkodni és küldi visssza..
-
wallace 234
őstag
-
Rise17
tag
-
wallace 234
őstag
Semmi gond! Sajnos én se tudok sok infót, erről a panelról. De gondolom nem sokkal tud többet a Qn 85 be lévő Ads paneltöl. De az biztos hogy nincs gond vele. Az elején volt akkor nagyon csúnyán virágzott a feliratokkal, főleg hdr nél. De aztán jött egy frissítés azt azóta mintha elvágták volna a problémát. Kb nyáron volt a frissítés vagy már lehet, nyár végén. Egy biztos azóta nincs gond vele. De már kíváncsian várom, a többiek véleményét akik nemrég vettek ilyen típust.
-
wallace 234
őstag
Az lehet, de a QN90 határozottan jobb ez meg saját tapasztalat. Nincs gond a kontraszttal, ha nem így lenne biztos nem tartottam volna meg! QN90A kontraszt adataival még nem találkoztam, qn85-ös azt tudom nem egy brutál. QN90 nem tudom, de ha te olvastál róla, akkor egy linket, dobjál be légyszíves mert kíváncsi vagyok rá. Mert a tv képe eléggé kontrasztos még kontraszt javító nélkül is! Mielőtt még valaki ide írná, biztos Ads panelt kapott ami nálam van!
-
RazoR
veterán
-
Celtis
veterán
Az lenne a szerencsés, ha ott helyben be tudnád mutatni a hibát, és a szervizes ezt el is ismerné. Onnantól sima ügy.
Viszont attól tartok, hogy csak a szállítók mennek hozzád, nekik meg hiába mutogatod.Ha elviszik bevizsgálni, akkor először is hagynak ott egy cserekészüléket. Viszont ha elviszik, akkor nem tudsz beleszólni, hogy mit és hogyan nézzenek. Onnantól kezdve szinte borítékolható, hogy hibátlannak fogják találni a készüléket.
Sajnos tapasztalat, tőlem kétszer vitték az oktogonosok bevizsgálni a készüléket.
-
wallace 234
őstag
Ki megy a szerelő, megnézi csinál pár képet. Aztán megírja a jegyző könyvet, hogy igen valós a hiba és panel csere. Vagy fogják és elviszik és a szervizbe írják meg ugyan ezt. Szervize válogatja, hogy ki mit csinál. Ha ott nézi meg akkor legyen olyan környezet, amikor ezt a hibát ki lehet szúrni, mutasd meg neki.. Sok szerencsét!
-
Celtis
veterán
-
marinea2
addikt
-
Celtis
veterán
-
kissdani
senior tag
-
Rise17
tag
-
Rise17
tag
-
putyu10
aktív tag
-
Kiskutya
veterán
-
Celtis
veterán
-
wallace 234
őstag
-
RazoR
veterán
-
junior19
senior tag
-
RazoR
veterán
-
Celtis
veterán
Addig nem fajult és abba valószínűleg nem is vágtam volna bele.
A Békéltető testület nekem adott igazat, de még ezután sem adták vissza a pénzt. Még egyszer bevizsgálták a tv-t és akkor sem látták a hibát. Aztán bementen a szervizbe és bemutattam, hogy akadozik a kép. Ekkor aztán hetekig nem válaszoltak. Ezután már rendőrségi feljelentéssel fenyegettem meg őket, aminek hatására végre visszadták a pénzt.
Egyébként ez az akadozás hiba a későbbi modelleken is jelen volt (mértékadó külföldi teszt i s megemlítette és nem vagyok meggyőzve, hogy azóta az európai tv adások helyes mozgásmegjelenítése meg lett oldva.)Azóta az ellenségemnek sem ajánlanám, hogy samsung tv-t vegyen.
-
Celtis
veterán
-
Rise17
tag
-
kissdani
senior tag
Ezen még talán nagyobb a hiba mint az enyémen volt. De azon gondolkodtam hogy ha lesz megint ilyen én retusálok olyan képet és kész....
Megnézték a képet jött mondták csere lesz másnap hivott a helyi szervizes hogy rendeli a penelt 3 nap és jönnek. Jöttek is leakasztották a falról az ágyon kicserélték és vitték a régit. pár nap volt az egész..
A szervizes amikor kijött be se kapcsolta a tv-t csak cserélte. -
marinea2
addikt
-
Madoc
veterán
-
Madoc
veterán
-
Rise17
tag
-
Madoc
veterán
-
kissdani
senior tag
-
gduck
addikt
Érdemes lenne felajánlani nekik, hogy ingyen elkezded reklámozni a TV-t a Youtube-on, demonstrálva miért is érdemes SAMSUNG TV-t venni.
És én azért még küldenék egy levelet a Dél-Koreai főhadiszállásra is, bemutatva a hibát és mellékelve a levelet amit kaptál. Valaki megcsinálhatná már, szerintem lenne foganatja. Vagy túl naiv vagyok?
-
Callisto
őstag
-
kissdani
senior tag
Igen, pedig saját magának gyártja a panelt, ezt nem sokan mondhatják el magukról.
Nekem gond nélkül kicserélték jöttek hozták az új panelt leszerelték a falról kicserélték csak a hangszóró a régi meg a táp és vissza is rakták a falra. Az volt a szerencsém hogy látszódott egy kicsit a peépített tesztképen. Holnap ha megtalálom beteszem a képet ami miatt cserélték. -
Callisto
őstag
Én kerek-perec megmondtam nekik, hogy ügyvédem keresi őket. Végül nem volt rá szükség.

Igazság szerint ha biztos vagy benne, hogy hibás és lépni kell, akkor egy ügyvéd ír egy keresetet nekik 20e körül (ha ér ennyit neked). Persze ha tovább megy az ügy, akkor már többe kerül, de nyert per esetén nem Te állod.
Egyébként fogyasztóvédelem is teljesen jó, csak nem tudom az mennyire gyors. -
kissdani
senior tag
-
marinea2
addikt
-
wallace 234
őstag
Hát ha ezt nem látja a technikus, akkor valóban, ajánlott egy szemészeti kivizsgálás! Szervizt próbálhatod, bár annak idején a Samsung nem fogadta örömmel, hogy a szervizt kerestem meg! Mivel a Samsung adja ki a technikus által jóvá hagyott hibát. Ha a szerviz véleményt, el fogadják akkor Szerencséd van! Békéltető testület egy vicc, semmit erő társulat, volt dolgom velük de inkább le ráznak, mint segítsenek! Ha nem peres eljárásba mész akkor nem sok esélyed! De hátha, tudnak segíteni.
-
Celtis
veterán
-
Celtis
veterán
Hány és hány ugyanilyen felháborodott poszt volt már itt.
Miután meguntad a szélmalomharcot a vak és süket ügyfélszolgálattal, akik csak arra képesek, hogy mindenkinek pontosan ugyanazt az egy választ küldjék, akkor hívj fel egy márkaszervizt, hogy jöjjenek ki, mert foltos lett a kép. Ha helyben látja a hibát, akkor szerintem fog menni a javítás.
Ha ez nem sikerül, akkor a Békéltető testület marad. Kermi mint hatóság már rég nincs, a fogyasztóvédelem pedig nem foglalkozik egyedi esetekkel.
Békéltető testületi eljárásban segítek ha kéred, mert ott is át akarnak majd b@szni.Bízzunk benne, hogy azért sikerül megoldani, ahogy marinea2nak is.
-
Rise17
tag
-
wallace 234
őstag
Gyakorlatilag le ráztak! Képekkel, ill a levél másolatával a fogyasztó védelemhez! Fordulni és nekik esni. Békéltető testület is van, de nem kötelező elfogadniuk amit ők mondanak. Ill van még a kermi, kérheted a készülék bevizsgálását, amit ki kell fizetni előre és ha igazad van akkor vissza kapod, a pénzt. Jó pár éve így működött. Szóval írj nekik és jelezd feléjük, hogy akkor te kéred a készülék bevizsgálását! Kermi egy szakhatóság az ő vizsgálatuk kötelező érvényű! Most néztem már ez se működik, gyakorlatilag ki nyirták. Van helyette a más de azt nem köteles elfogadni. Még szerencse, hogy ebbe az országba ennyire aggódnak a fogyasztókért🤣🤣😉
-
Rise17
tag
Ezt kaptam erre! Segítsetek kérlek,mert nincs ötletem. Tisztelt Bence!
Engedje meg, hogy tájékoztassuk, előző levelünket adminisztrációs hiba miatt tévesen küldtük ki az Ön részére. Szeretnénk tájékoztatni, egyeztettünk technikusainkkal az esetre vonatkozóan, és kivizsgáltuk az esetet. A beküldött képek alapján megállapításra került, hogy az Ön által tapasztalt jelenség a LED technológia velejárója, amely bármely más LED tévékészüléknél is előfordulhat, ezért jelen esetben nem indokolt a szervizes beavatkozás. Mivel a képteszten 150-200 cm távolságból az Ön által leírt jelenség nem tapasztalható, ez nem minősül hibának. Tájékoztatjuk továbbá, hogy alternatív lehetőségként megoldást jelenthet a sötét háttér esetén ha csökkenti a fényerőt, a háttérvilágítást. Mindemellett javasolt bekapcsolni az Eco-érzékelő funkciót, amely automatikusan beállítja a tévékészülék fényerejét a környezeti fényerő alapján. Valamint a Fényerő mozgáshoz opciót is lehetősége van bekapcsolni. Az említett két funkció a következő útvonalon érhető el: Beállítások – Rendszer - Eco-megoldás-itt kérjük, hogy a környezeti fény észlelését kapcsolja be. Bízunk benne, hogy hosszú ideig rendeltetésszerűen fog működni a készülék. Továbbra is készséggel állunk szíves rendelkezésére Samsung termékekkel kapcsolatos kérdései esetén. A gyorsabb és hatékonyabb segítségnyújtás érdekében javasoljuk, hogy hivatkozzon a 2912547362 nyilvántartási számra. Üdvözlettel, Samsung Electronics Magyar Zrt. Ügyfélszolgálat -
Celtis
veterán
-
marinea2
addikt
-
Vhiktor
nagyúr
Az ilyen válaszokon sajnos annyira tudok röhögni mint amikor az egyik kolléga bevitte a fehér háttéren piros betüs boltba a tvéjét aminek össze vissza változott a fényereje még álló képnél is, erre hazazavarták ,azzal, hogy levette a menuben az élességet 0-ra és az okozza.....

A nagy szakemberek.Meg kell fenyegetni őket a fogyasztóvédelemmel és ügyvéddel.
-
wallace 234
őstag
Szép! Sablon szöveg! Nem tudom de ez a tesztképről csináljon képet, egy vicc! Mert azon ha már hibát látsz akkor már nagy a baj! Azokat a hibákat, amiket normál használat mellett látni, nah az ezen a teszt képen nem nagyon látni. Úgy tűnik, hogy ez se lesz egyszerű menet! Jöhet a keményebb levél nekik. Meg szerintem ajánlj a technikusnak egy jó optikust!
-
marinea2
addikt
-
bzoley
veterán
Oled nem opció sajnos. Fő üzemmódja monitor, a fényerő amit tud, nekem nulla. Szeretem a vakító reflektorokat, fegyverlámpákat, etc.

Qleden is akad elég fekete. Szerintem az egyetleny hátrány az oleddel szemben enyhe, de még elviselhető "virágzás".
Áruházban, élőben meg nekem valahogy túl steril, természetellenesnek hatott az oled képe, de minimum furcsa volt.
Korábban az oled topicban láttam többszor, hogy iparszerűen hívták az LG-t panelt cserélgetni, akár többször is. -
kissdani
senior tag
Most mit mondjanak.... Bepróbálkoznak hidd el 10-ből 8-nál be is jön, gondold el mennyit spórolnak csak ezzel.
Sorolhatnám mikkel verik a fogukhoz a garast mind ezek mellett, egy több Millás tv ne támogassa a DTS-t számomra eflfogadhatatlan.
A régi mu7000-em támogatja a dts-t "még", oneconnectes és "csak" hetes széria.
Gusztustalan amit csinálnak a tv ágazatukban pár éve. -
Sonex79
aktív tag
-
marinea2
addikt
-
Sonex79
aktív tag
-
marinea2
addikt
-
marinea2
addikt
-
rainman72
nagyúr
-
marinea2
addikt
-
marinea2
addikt
-
marinea2
addikt
-
marinea2
addikt
Ez a samsungus technikus elsore "nem" fogja latni a hibadat. En az utolso levelemben amire elinditottak a szervizelesi folyamatot ezt irtam:
Tisztelt Samsung Ügyfélszolgálat!
Szomorúan vettem tudomásul hogy nem foglalkoznak érdemben a garanciális problémámmal. Az előző üzenetekhez több képet is csatoltam amiken tisztán és jól látható, észrevehető a TV készülék hibája laikusoknak is, nem hogy egy technikusnak. Önök a beépített "Teszt" képükről kértek képet, ami nyilvánvalóan alkalmatlan olyan hibamegállapításra ami sötétebb képeknél jelentkezik, mint ami az én készülékem hibája is. Továbbá már jeleztem az előző üzeneteben is hogy több HDMI kábel cserével ill. külső eszközzel és külső eszköz nélkül is fennáll a hiba. Kérem garanciális problémám mielőbbi felülvizsgálását! Köszönöm!Volt itt kollega aki ennel durvabbat fogalmazott meg nekik.

-Ha egy 200hsz-t visszatekersz, megtalalod az en ugyemet a samsungal.
-Hazhoz megy vagy mennek a szervizesek. Nekem reggel 9-kor elvittek es 11kor telefonaltak hogy kesz van, mikor hozzak vissza!?

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB KINGSTON FURY Renegade SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tehát ez inkább, egy rossz tévét/márkát választottam és akkor már minden szar márkán belül hozzászólás volt részedről, amire szerintem senki sem kíváncsi...szart vettél vagy nem jött be oké elfogadjuk, de ezért nem kell egy kalap alá venni mindent, tipikus....
A lényeg nagyon elégedett vagyok vele.
Nincs erre valami törvény hogy mennyi idejük van? Annyi biztos nincs hogy elhúzzák jövőre.
Nekem ezt írták .
de szerintem igy masodjara ez mar hatasos lesz
Csepy