- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
zazenke #95929 üzenetére
1. ki kell próbálni másik tévén Digikábel szolgáltató rendszerén vagy CI+ tudó tuneres monitoron
2. akár meghibásodhatott az adapter amit a tévéhez kaptál
3. valami gebasz van amúgyis a Diginél mert kódolatlanul jönnek a negra2-es filmcsatornák.
4. ha a tévén romlott el a Ci+ foglalat akkor az biza mainboard csere.kizárhatod a CI+ hibát, ha kiveszed a kártyát és adaptert a tévéből majd beütöd egymás után ezt:
mute->2->4->7->Exit
ez csak reseteli a CI+t.
ha Succest ír akkor nem hibás ha Failt akkor szerviz és azt cserélik alaplappal együtt. Nem olyan rég raktam be erről képet. -
BBéci
legenda
válasz
zazenke #91797 üzenetére
Általában jók a Lidl-ben kapható cuccok, de azt ne várd egy olyantól, hogy fél watt alatti értéket is pontosan mér. Az utóbbi években sokan jöttek ilyen panasszal. Valamint az sem mindegy, hogy a kikapcsolás után mennyi idő telik el a mérésig.
(#91802) mobbo
A tévék műszeres kalibrálása során 3D-re külön profilt szokás beállítani, egyrészt magasabb fényerővel, másrészt eltérő fehéregyensúly értékekkel, mert a szemüveg lencséje azt befolyásolja.
Ebből következik, hogy valamit kell tenned annak érdekében, hogy a 3D filmeket a lehető legjobb minőségben élvezhesd. -
sandró60
addikt
válasz
zazenke #91794 üzenetére
Nem mér jól a mérőd!
Én is mértem egy neve sincs fogyasztás mérővel ennyit vagy hasonlót.
Vettem egy másikat ami már hozta azt az értéket amit irnak.03w-körűl
A tévé napi 5-6 óra volt be kapcsolva. 10-es háttérvilágitásal(80W) havi 25kWh-fogyasztott.A fogyasztást a háttér világitásal lehet növelni vagy csökkenteni.13-háttérnél 120W a fogyasztás. -
hati
addikt
válasz
zazenke #91114 üzenetére
Akkor én tovább megyek. A TV nálam, csak mint monitor szerepel. Majd, ha tudja azt, hogy ha megállítok egy élő TV adást és átmegyek egy másik szobába, akkor onnan folytathatom, ahol az előzőt abbahagytam, akkor visszatérek rá. Addig marad a számítógép. A felvételi képességeit meg inkább hagyjuk. Mit kezd pl. a TV azzal, hogy én fel akarom vetetni vele az összes Showder Klubbot úgy, hogy az ismétléseket ne vegye fel?
Messze van még a smart TV attól, amit a PC-vel meg lehet oldani. -
Flashget
félisten
válasz
zazenke #91058 üzenetére
gyári 3D esetében semmilyen half,ou,sb jelölés nincs!
ilyet nézzél..46GB a méret az iso
de összehasonlíthatod ugyanazt a filmet kétféle anyaggal, hogy lásd a különbséget..egyik felezett felbontású mkv mókolás...PuMbA ez mind szép és jó csak eddig az F szériát érintően 3 smart dolgot (ON TV,műsorajánló és most a social) vettek el amiért pénzt kértek és semmit sem adtak helyette.
-
dethroner
veterán
válasz
zazenke #91058 üzenetére
A lejátszó programon múlik. Én PDVD-t használok, 3D iso be a daemon tools-ba, és így lejátszható, nem kell a tévén semmit pluszban beállítani. Minden más egyéb formátum esetén( half ou, half sbs) a tévé lejátszója is használható, de ott többnyire a lejátszás elindítása után kézzel kell a formátumnak megfelelő 3D módot kiválasztani a menüből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Dolce Gusto
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió, 146 cm, 4K Ultra HD ,Android,Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Új xiaomi Buds 5 Pro Harman/kardon Bluetooth fülhallgató 3 meghajtóval Nem Redmi!!!!!
- Új csak kipróbált Beoplay Portal PC PS Bluetooth fejhallgató HiFi - Gammer használatra is!
- Új Google Pixel Buds Pro 2 bluetooth fülhallgató csak ki lett bontva 2026.09.04 ig gari
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar