Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz itanczos #62488 üzenetére
A SMART távirányítóban lévő mikrofont is tudod használni.F7000-nél igen, ebben nem vagyok biztos, hogy a tiédnél is. Nézz utána az "e-manual"-ban.Ahogy BBéci is írta,
NE babrálj a szerviz menüben!
Nem értem, hogy mi ez a kényszeres szerviz menüben való turkálódás. Még ha nem is ismeretlen, akkor is csak óvatosan.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
T_Stark
őstag
válasz itanczos #62499 üzenetére
Tudom hogy volt szó, de még nem vagyok biztos benne hogy megéri-e nekem.
Úgy tudom az F6400 is 100 Hz-es már, itt olvastam ezt is.
A satelit tuner sem különösebb szempont, mert főleg gépre kötve használom monitorként, és HD + 3D filmeket nézni, TV adás csak ritkán.Viszont olyat is írtak róla hogy szebb a 3D a 6500-on, meg hogy nem olyan felhős, ezekből mennyi igaz?
Mert ha tényleg jobb annyival, akkor kiadom azt a +21K-t rá, de ha a zsebemben maradna azt sem bánnám.
[ Szerkesztve ]
-
vzoli1987
aktív tag
válasz itanczos #62539 üzenetére
egy 140E ftos vu+ duo 2 beltéri naná hogy látja
a router mind1 szerintem amúgy openwrt fut rajta vargalex félee
Router név OpenWrt
Router modell TP-Link TL-WDR4300 v1
Tűzfal verzió OpenWrt vargalex v1.1.7 r35342 / LuCI Trunk (trunk+svn9655)
Kernel verzió 3.7.4Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
Tippmix46
senior tag
válasz itanczos #62559 üzenetére
elnézte, persze...egyik nap ezt mondják, másnap azt...
És hogyan nézte el, ha még azt is mondta, hogy okés, hogy D széria, de az első két évben vagyok, akkor az nem gond?
Azt nem értem, hogy egy 2012ben vásárolt tv, ami lehet hogy D széria, de lehetne ugye E is már 2012. júniusban, az 2014.áprilisban ugyanolyan idős....tehát azonos idős D vagy E szériáról beszélünk most.
Arról nem is beszélve, hogy a D széria azért össze volt rakva, ha sok esetben alaból 5 évet adtak rá...Érthetetlen...
-
vzoli1987
aktív tag
válasz itanczos #62550 üzenetére
na közben próbaként bedugtam azt a kábelt ami a beltériben volt és naná hogy müxik
2db cat5e kábelem van és egyiket sem veszi, ami a beltériben van meg nem látom milyen fajta lenne mert sehol egy írás rajta
ismerős azt mondta crossosnak kell lennie, legfeljebb neki állok van szerszámom hozzá szerencsére!!!
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
forgonati
őstag
válasz itanczos #62548 üzenetére
Az számomra is egyértelmű hogy a 2.0-s USB lenne a gyenge láncszem, de ha az USB 2.0 írási sebességét tudná hozni a TV hálókártyája, én már annak is örülnék. Azt a sebességet meg azért tudnia kéne a vasnak, ha a gigabites tempót már nem is. Na mindegy, lehet ránézek egy NAS-ra.
Keelah Se'lai!
-
Flashget
félisten
-
BBéci
legenda
válasz itanczos #62589 üzenetére
Egyelőre nem a full SBS a nézhető, hanem a frame packed, más néven szekvenciális 3D. Ahhoz pedig médialejátszó illik, ami egyszerű és nagyszerű.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz itanczos #62591 üzenetére
Nem tudhatom, mit tartasz megfizethetőnek. Itt érdeklődj.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
vzoli1987
aktív tag
válasz itanczos #62576 üzenetére
na beszereztem egy cat6-os kábelt, crossosan összedugtam és voala müxik, egy kis apróság a samygo rakható rá elvileg na de gondolom firm függő?, még vmi ehhez lehet angry birdsöt felpakolni? mert nem látom a listában, fb-re nem tudok bejelentkezni nem tudom miért nem , először össze kell hangolni a samsung fiókot és utana mehet? sok kérdésem lesz majd egyenlőre ennyi...
Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
toby_as
tag
válasz itanczos #63940 üzenetére
Szia
Eloszor is Rootolni kel a TV-t: ITT megtalalod hogyan kel. Ez mar tartalmaza a kulonbozo kiegeszito funkciokat is pl: RCremap.
Ha sikerult a rootolas (kaptal 2 db OK-t) ujrainditas utan hozzaferheto lesz a TV ftp illteve telnet-en keresztul.
Nekunk csak az ftp kel: pl totalcmd-bol vagy barmilyen mas progival. A /mnt/etc/init.d -be bemasolod a megfelelo filet: 99_99_RCremap.init : ITT van leiras ilteve hogy melyik gombnak mi a neve: pl: E-manual: KEY_TOPMENU; Rec: KEY_REC.
1. /mnt/opt/privateer/usr/bin-be bemasolod a samygoso-t (ha meg nincsen benne)
2. /mnt/opt/privateer/usr/(lib)so -ban mar megtalalhato a: libRCremap.so es libRCremap.config (ebben a config file-ban kel beallitani hogy melyik gomb mi legyen : max 5 gombot lehet allitani: nagyon fontos hogy json kompatibilis legyen a felepitese file-nak: http://jsonlint.com/ itt lehet ellenorizni. (bemasolod a file tartalmat es nyomsz egy "validate"...Valid kel legyen). A legjob ha a mar meglevo configot allitgatod, vigyazva a kulonbozo zarojelekre.(felepitesre)A fenteb emlitett forumban reszleteseben le van irva de nagyjabol ez a menete.
Lehet hasznalni a /mnt/etc/init.d/ 99_99_RCremap.init.dis (a dis kiterjesztest le kel torolni hogy mukodjon). En egy masik init hasznaltam a sajat topicjabol es masoltam be.
Nekem csak az E-manual helyett lett REC gomb. Mast nem probaltam.46F6400 TV 1118 firmware.
Sajat felelosegre probaljatok!!![ Szerkesztve ]
-
Bitpalace
senior tag
válasz itanczos #64326 üzenetére
Ezt a zavarjelet értem, de azt a részét nem, hogy ha a tv-t ezt zavarja, de a hangfalon miért nem jön ki? Általában jobban érzékenyek rá, mint bármi egyéb. Nem fénycsövet, hanem 2db 100w hagyományos izzót kapcsolok egy billenőkapcsolóval amivel külön-külön tudom kapcsolni a lámpákat.
üdv!
-
Markizmark
addikt
válasz itanczos #64326 üzenetére
Vagy van egy drágább megoldás, null-átmenetes kapcsoló beszerelése.
(#64328) Bitpalace : 2 db 100 wattos hagyományos izzó? Fűteni akarsz vagy világítani? Csak mert ebből a 200 wattból 190 hővé alakul. Amúgy sanszos, hogy rossz a kapcsoló, cseréld ki egy újra, ami nem túl gagyi. Valószínűleg amikor felkapcsolod a lámpákat akkor az érintkező egyszer gyorsan visszapattan és akkor húz ívet, elfáradhatott a rugó ami összeszorítja az érintkezőket.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
toby_as
tag
válasz itanczos #64425 üzenetére
Nekem F6400 van, es azt alitottam at F6640-re. ahogy fenteb irtam megjelent egy uj menupont:"Black level optimization" ami mukodik is..... talan picit job lett a kep is...de ahogy irtam ez placebo is lehet. Ezert kutakodok hogy fizikailag miben kulonbozik a 2 alaplap(ugye a firmware es a proceszor ugyanaz mstar x12), esetleg TCON -ban is mas lehet. Nekem PSA Samsung 100Hz panelom van , 1-es revizio, nem tudom nagyob modelnel milyen lehet benne.(46A1AF1S).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest