- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dom1n0
őstag
válasz
gab1ka #160363 üzenetére
Volt reset, valami mélyebbet is csinált a Samsung support távolról, de sajna ugyanaz.
Amióta rákötöttem a PS5-öt van ez az őrületaz elején próbáltam saját kútfőből megoldani, aztán gondoltam hátha valami speckó beállítás vagy valami van ami okozza ahogy láttam többen is belefutottak már, de ahogy olvastam sok embernek sok megoldása született rá, talán a pcb csere amit többen is írtak, reméljük hamar eljutunk oda és az tényleg segít, mert amúgy szép képe van a TV-nek, pedig eddig LG oled-jeim voltak/van is 2 darab másik szobákban
alaves: Igen 2000-es utsó fw. Csináltam én is egyet, meg a nőci is, elég tanácstalan volt, mondjuk valóban spéci hiba
Reméljük az megoldja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest