Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tibike8 #22741 üzenetére
Elhiszem hogy jók,és jól is néznek ki. De nem hiszem hogy nekem kéne ilyesmi. Nem azt mondom hogy haszontalan,felesleges dolog,6 irányítót egyel helyettesíteni nem rossz,de nekem nem kell. Bár ha jobban belegondolok még ha kéne akkor sem adnék ki 50 ezret egy kapcsolóért.
Én amikor megvettem a tévémet rá 1-2 hónapra beszereztem hozzá egy tartalék gyári távirányítót,hátha kell majd,de elég masszívnak tűnik,jól bírja a kiképzést még(nálam elég gyakran szokott a földön kikötni)
Rolii16! Vegyes panellal jönnek onnan is ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest