- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Most néztem, a március 30-án vett omniához a naviprogram elég ócska, még valamikot 2008 szeptember környéki, értelemszerűen nem a programmal van baj, hanem a térképekkel. Azóta voltak lényeges frissítések is, de gondoltam nem bántom, jobb az úgy, holott elvileg térképfrissítés meg ez az legalább egy évig járna hozzá. Ettől függetlenül van egy másik kártyán naviprogramom ami frissebb, újabb, gondoltam belepróbálom a kártyát, felteszem, megnézem. Nos, ennél a GPS port eleve a 0-n van, és a lényegi rész: az udvaron állva a másikkal 4-5 műholdat láttam (relatíve szabad égbolt, szomszéd családi házak minimálisat takarnak) ezzel meg 7-8-9-et is, nyilván nem autópályán jön jól hanem Pl Pesten a magas házak közötti szűk utcákon. Nem tudom miért lehet, de jobban működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest