Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• tsaby76

aktív tag

válasz berigazek #6063 üzenetére

Én a HI1 t-s romot váltottam egy HK2 szervízromra, nagyon sokat javult a kamera és az üzemidő(22óráról 4-5napra!!!), belekerült pár újítás, átgondoltak néhány menüpontot, az érintésvezérlés pontosabb maga a rendszer, gyorsabb, gördülékenyebb, stabilabb.Negatívum, hogy WLAN még nem elég stabil.
    Az IA2-es rom még nem teljesen kiforrott, hiszen elég friss darab, az üzemidején még dolgozgatnak.Ami nagyon javasolt, az a HK3 illetve a HL3, ennek van egy TARIL által készített módosított változata ami 35%-al hosszabb üzemidőt tud a normál HL3-tól, pedig üzemidőben ez eddig a legjobb rom.Egyébként ahogy olvastam a romok changelog-jait, a legtöbb módosítás az energiháztartást, a kamerát, a WLAN-t és a BT-t érintette driver szinten, és beledobtak pár extra szolgáltatást, mint pl. a TARIL HL3-nál a flash tartalmak megjelenítését és a romba integrált VOIP klienst.
    Az IA2-nél a tapasztalat, hogy iszonyúan gyors, az érintésvezérlés jelenleg a legjobb, hatalmas a tároló memória, pedig bennehagytak minden gyári alkalmazást,de szerintem ebbe a romba még belepakolnak egy két okosságot,(pl. új fajta fullscreen hangerő szabályzó) én ezért is várok vele.
    Ezek a frissebb romok viszont angol nyelvűek, utólag magyaríthatók, de nem javasolják.

Új hozzászólás Aktív témák