- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Okos Otthon kezdőknek
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsaby76
aktív tag
válasz
berigazek #6063 üzenetére
Én a HI1 t-s romot váltottam egy HK2 szervízromra, nagyon sokat javult a kamera és az üzemidő(22óráról 4-5napra!!!), belekerült pár újítás, átgondoltak néhány menüpontot, az érintésvezérlés pontosabb maga a rendszer, gyorsabb, gördülékenyebb, stabilabb.Negatívum, hogy WLAN még nem elég stabil.
Az IA2-es rom még nem teljesen kiforrott, hiszen elég friss darab, az üzemidején még dolgozgatnak.Ami nagyon javasolt, az a HK3 illetve a HL3, ennek van egy TARIL által készített módosított változata ami 35%-al hosszabb üzemidőt tud a normál HL3-tól, pedig üzemidőben ez eddig a legjobb rom.Egyébként ahogy olvastam a romok changelog-jait, a legtöbb módosítás az energiháztartást, a kamerát, a WLAN-t és a BT-t érintette driver szinten, és beledobtak pár extra szolgáltatást, mint pl. a TARIL HL3-nál a flash tartalmak megjelenítését és a romba integrált VOIP klienst.
Az IA2-nél a tapasztalat, hogy iszonyúan gyors, az érintésvezérlés jelenleg a legjobb, hatalmas a tároló memória, pedig bennehagytak minden gyári alkalmazást,de szerintem ebbe a romba még belepakolnak egy két okosságot,(pl. új fajta fullscreen hangerő szabályzó) én ezért is várok vele.
Ezek a frissebb romok viszont angol nyelvűek, utólag magyaríthatók, de nem javasolják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest