Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
.zSoLTi.
senior tag
Hali mindenki!
Segítséget szeretnék kérni, 3napos az s2-m, Tmobilos, 4.0.3 droiddal. A hiba úgy kezdődött h tegnap este 78%os asival raktam le az ágy mellé reggelre teljesen letejelt be se tudtam kapcsolni. Ma délután ugyancsak magától kikapcsolt. Valami ötlet? -
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok!
Következő problémákra keresnék megoldást:
- a wifi beakad, halványzöld marad időnként ha be akarom kapcsolni..
- a másik amit észrevettem, hogy kikapcsol a telefon, vagy lefagy !? de nem ragál semmire csak a hosszan nyomvatartott bekapcsolásra, vagy aku ki/be és indítás. Kicsit olyan mintha összefügne talán a gyengébb akku töltöttségi állapottal is, de előfordult már 90%-on is.. vagy wifi használattal.. De mindig akkor van amikor pihen és nem nyomkodás közbe. Gyári T-s a telefon 4.0.3. kb 3 hetes.. Előre is köszönöm a segítséget! -
.zSoLTi.
senior tag
Hihetetlen hogy nincs semmi magyarázat és megoldás erre a magátol kikapcsol a 4.0.3 hibára..Hétvégén semmi baja se volt egyszer se kapcsolt ki, ma megint eljátszotta 2-szer, és amikor visszakapcsoltam 10%akksi kapacitás is eltünt hirtelen... Hihetetlen Munkatársamék ugyanakkor vettek ketten is sony p-t amikor én ezt, az ég világon semmi bajuk vele..
-
.zSoLTi.
senior tag
Angol oldalon sokan írják hogy a 'Load monitor" nevű programmal, blokkolták h a telefon le tudjon menni alvó módba és így megszünt nekik a SoD... De "Wake Lock" nevű programra is írják ugyanezt..
[ Szerkesztve ]
-
.zSoLTi.
senior tag
Jelentem úgynézki eddig hogy a wake lock megoldotta a SoD-ot nálam.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz maggi1886076 #6984 üzenetére
Akkor ne csodàlkozz ha minden lötyög:-)
-
.zSoLTi.
senior tag
Hali
Sammobile-on kívül honnan tudom leszedni a gyári JB-t? Annyi infót nyomtatok a délután folyamán hogy a kevés fogalmam is elszállt hogy most az 1 file-ost kell rakjam vagy a 3+1...vagy kell repartició vagy nem... Gyári t-s a teló 4.0.3 van rajta a legkisebb kárt okozva szeretnék JB-re frissíteni
-
.zSoLTi.
senior tag
Hali mindenki!
77%-os akksival nekiállhatok még romolni vagy fel kell toljam maxra?
-
.zSoLTi.
senior tag
wipe Dalvik cache-t nem találom. hol találom advanced menüt? a másik kettőt megcsináltam.
[ Szerkesztve ]
-
.zSoLTi.
senior tag
Lassan sikerül belakni JB-t. Hogy lehet ugy àllitani a hàtteret hogy több oldalas legyen? Nem sikerül sehogy.
-
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok! Tegnap elött felraktam a spanyol jb-t minden teljesen stock. Olyan dolgot vettem észre ma, hogyha bementem az akksi menübe ott az ébrenlét folyamatos volt szinte egész nap, egészen addig amíg egy pillanatra gépre lett dugva a tel. Ott jelzi is szépen h töltés volt egy pillanatig, de attól a pontól viszont már nincs folyamatos ébrenlét, szinte csak akkor ha a képernyő is ment... Valamiért ébren maradt a telefon, olyan mintha futna pl a wake lock. Találkozott valaki hasonló dologgal?
[ Szerkesztve ]
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz Fritz Teufel #15449 üzenetére
Nálam is ez történt, hiába szedte le nem tudta felrakni. Nekem spanyol van fent. Honnan tudom ezt leszedni kézzel? Ugyanúgy 3+1 file-os Odint kell nyomni rá?
-
.zSoLTi.
senior tag
Hali mindenki!
Olyan észrevételem van Spanyol XWLSJ-vel, hogy van mikor folyamatos ébrenlétet mutat akksi képernyőn. De van mikor teljesen normális, csak akkor látszik ébrenlét ha kijelző használat is van. Volt olyan h este levettem töltőröl Wifi, 3G kikapcs és reggel még mindig 100%on volt a teló, ugyanakkor van olyan h ugyanezt csinálom csak reggelre lemászik 88%-ra és végig ébrenléttel pedig mindent ugyanúgy csináltam nem fut facebook semmi.. Mi lehet ez -
.zSoLTi.
senior tag
Emberek hogy tudom a hívás közbeni hangerőt beállítani h ne kelljen minden hívásnál szinte minimumról feltolnom h halljak valamit? Nem találok ilyet sehol, de hiába állítom be hivás közbe ugyanúgy lent van a következőnél...
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz maggi1886076 #17885 üzenetére
ígyvan! mindig kb negyed hangerőn.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz maggi1886076 #17887 üzenetére
Tegnap frissült OTA-val. Spanyol rom gyári. PDA:XWLSN , CSS:XXLS8 , PHONE:XXMS2
-
.zSoLTi.
senior tag
Most kikapcsoltam akksi ki be. Csináltam próbahívást és most meg úgy marad nem értem én ezt.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz maggi1886076 #17890 üzenetére
Igen. De most h ezt az újraindítást megléptem, úgy néz ki talán befejezte a hülyeséget.
-
.zSoLTi.
senior tag
Véleményeteket szeretném kérni. Van értelme NEE-ről XEH-re átváltani?
-
.zSoLTi.
senior tag
SZervusztok!
Segítséget szeretnék kérni. Fent van a telefonon a Spanyol JB, és mivel kijött a TMH szeretném átrakni. Simán formázom a cache dolgokat a javitó menübe és utána download mód és odinnal mehet is fel? -
.zSoLTi.
senior tag
Tegnap haverommmal úgy alakult h esti viszonyok között fényképeztünk. Mind a 2-nknek S2je van annyi h az övé még GB rommal van gyári T-s, az enyén JB szintés T-s. És az eredményen majdnem s*ggre ültem. Az enyémen egy borzasztó homályos életlen eredmény született az övén gyönyörű (az enyémhez képest) kép született ugyanazon beállítások melett... Napali képekbe ilyen nem jelentkezik. Ez betudható rom hibának?
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz GrooveHero #29632 üzenetére
Az volt csak én mérgembe töröltem, de csinálni fogok a 2 telóval újat és felrakom majd.
-
.zSoLTi.
senior tag
Létezik hogy a trémobilos jb-vel visszatért a SOD. Mert nálam 2x volt pár napon belül. A spanyol rommal fél évig egyszer se. Tapasztalta más is?
-
.zSoLTi.
senior tag
Hali!
Kérdésem lenne hozzátok. Feltettem ma CM 10.1.2-t. Akksi fogyasztásnál vmiért majdnem mindig a média van legfelül, miért lehet ez? -
.zSoLTi.
senior tag
Bocsánat 10.1.3-at
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz Eclips21 #37102 üzenetére
Nem vagyok nagy romolós. Pont tegnap álltam neki mert a gyári T-s rom volt fent és elegem lett. Annyit csináltam h felraktam egy philZ kernel a XWLSW romomhoz és feltoltam CWM-böl zip fáljból a CM-et meg hozzá APPS filet is h legyen Googles cuccok. De reszketett a belem mert elösször csináltam és nem is nagyon értem még hogy mit miért egész pontossan. De működik, és nagyon is jól. Kérdésem mondjuk annyi lenne hogy a hirhedt EFS dolgot hogy mentem le, valamint hogyha én most frissebb CM-et akarok majd felrakni csak simán feltolom CWM-böl erre és kész? (gondolom Wipe után) MOst látom h pont tegnap került fel a CM11 Snapshot, ezt rakhatom erre?
[ Szerkesztve ]
-
.zSoLTi.
senior tag
Valakinek tapasztalat SlimKat 4.4.2-röl, van már stabil úgy látom..? Megéri vajon átérni CM 10.1.3-ról?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest