Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
henter
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy kijelzőhibás S2-t. Kicseréltem a kijelzőt, de a telefon jelszót kér. Hívtam az előző tulajt, de csak tippelget, nem emlékszik a jelszóra. Mi van ilyenkor? A telefon nem lopott, minden eredeti tartozéka megvan.
Próbáltam a recovery-módot, de nem működik.Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! --Ha sürgős, hívj: 30/212-7754--
-
henter
tag
válasz nggabi #33233 üzenetére
Nem tudom, hogy segít-e valamit, de a telefon állítólag T-függő, teljesen eredeti állapotban
Download módban ezt írja ki:
ODIN MODE
PRODUCT NAME: GT-I9100
CUSTOM BINARY DOWNLOAD: NO
CURRENT BINARY: SAMSUNG OFICIALSoha ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! --Ha sürgős, hívj: 30/212-7754--
-
-
henter
tag
válasz GrooveHero #33252 üzenetére
Elárulná valaki, hogy gyárilag milyen rom van a telefonon?
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! --Ha sürgős, hívj: 30/212-7754--
-
henter
tag
Most végeztem a telefonnal. Bár elsőre hibaüzenettel megszakadt a folyamat, második nekifutásra végigment. Látszólag minden rendben van.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! --Ha sürgős, hívj: 30/212-7754--
-
henter
tag
Üdv!
Vett valaki mostanság S2-höz lcd-t? Mi a reális ár érte? Létezik belőle bontott?
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! --Ha sürgős, hívj: 30/212-7754--
-
henter
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan jelenséggel, hogy a telefont nem lehet kikapcsolni? Hiába kapcsolom ki, rögtön újraindul. Ha kiveszem, majd visszateszem az akkut, rögtön bekapcsol anélkül, hogy bármelyik gombhoz hozzáérnék.
Látszólag tökéletesen működik, eddig semmi rendelleneset nem tapasztaltam ezen kívül.Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! --Ha sürgős, hívj: 30/212-7754--
-
henter
tag
válasz Williamgrant #34756 üzenetére
Az usb tökéletesen működik. Tölt, nemrég frissítettem, minden okés
-
henter
tag
Meg tudná nekem mondani valaki, hogy az XWMS1-es S2 miért reagál lezárt állapotban a home-gombra, az XWLSS-es meg nem? Hol lehet ezt a funkciót bekapcsolni? Amúgy mi a különbség a kettő között?
-
henter
tag
válasz Williamgrant #34790 üzenetére
Nagyon úgy néz ki, hogy magával a gombbal van gond.
-
henter
tag
válasz Williamgrant #34794 üzenetére
A nejem használja, csak most tűnt fel, hogy nem reagál rá a telefon, sajnos a gomb hibás
-
henter
tag
válasz Williamgrant #34803 üzenetére
Teljesen igazad van, nem olyan fontos az a gomb. A nejem így is teljes megelégedéssel használja a telefont, nem hiányzik neki. Annyi a hátránya, hogy a BACK-gombbal lép vissza a kezdőképernyőre.
-
henter
tag
válasz Williamgrant #34808 üzenetére
Így van
Annyira körülményes a gomb cseréje, hogy inkább marad így.Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! --Ha sürgős, hívj: 30/212-7754--
-
henter
tag
válasz Williamgrant #34811 üzenetére
Változatlanul egyetértek
-
henter
tag
Van egy másik S2 telefonom, amiben alaplapot cseréltem, most tesztelem. Az értesítéseknek miért nincs hangja? Fel van telepítve a törpés alkalmazás, ha üzenetem érkezik ,csak rezeg a telefon. A hangerő max.-ra van állítva mindenhol.
-
henter
tag
Most raktam fel a legújabb Nightly-t.
Nem működik a MENU és a BACK gomb, de rezeg, ha hozzáérek, semmit nem tudok beírni, folyamatosan ezt a hibaüzenetet kapom:A(z) Android-billenytyűzet (AOSP) alkalmazása sajnos leállt.
Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
henter
tag
válasz logarithm #34875 üzenetére
Egyelőre felraktam a NeatROM Lite v5.3.1-et (ez volt letöltve)
Létezik olyan, hogy online frissítés, vagy le kell tölteni a legújabbat és kártyáról telepíteni?Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! --Ha sürgős, hívj: 30/212-7754--
-
henter
tag
válasz gorog67 #34896 üzenetére
2 napja használom az 5.5-ös verziót, semmi rossz tapasztalat.
Engem is meglepett először, hogy nem tudtam kikapcsolni, szerintem az lenne a logikus, ha legalább a kikapc.s és újraindítás alapból be lenne pipálvaSoha ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! --Ha sürgős, hívj: 30/212-7754--
-
henter
tag
-
henter
tag
Sziasztok!
Ilyet használ valaki? [link]
Ha igen, mi a véleménye róla? Megéri megvenni? Az amúgy se kis telefon jóval nagyobb lesz, meg lényegesen nehezebb is.
-
henter
tag
Meg tudná mondani valaki, hogy a NeatROM SuperLite v2.5.1-ben miért nem tudok élő háttérképet beállítani? csak a galériából enged választani. Töltöttem le élő háttérképet, de azt se tudom használni. Hiába választom ki, hogy háttérkép beállítása, semmi nem változik
-
henter
tag
-
henter
tag
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy miért nem tudom frissíteni a SuperSU-t? Legújabb SlimBean és CWM v6.0.3.7 van telepítve.
Normál módban azt írja, hogy telepítés sikertelen, CWM-módban meg nem indul újra a telefonSoha ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! --Ha sürgős, hívj: 30/212-7754--
-
henter
tag
Erre senkinek nincs ötlete? [link]
-
henter
tag
-
henter
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy S2-t. Az előző tulajnál telepítés közben kilépett az ODIN, azóta se kép, se hang. Bíztam benne, hogy a JIG segít, de sajnos semmi. Van valakinek ötlete, hogy mit lehetne még kipróbálni? Ha töltöm, egy idő után érezhetően melegszik az alaplap, de semmi életjelet nem ad.
-
henter
tag
Sziasztok!
Egy ideje már SlimBean-t használok, teljes megelégedéssel. Az utóbbi időben folyamatosan jelezte, hogy van hozzá frissítés. Ma letöltöttem és telepítettem a legújabb SlimKat-ot a hozzá tartozó gapps-szal, azóta minden indításnál "Az óra alkalmazás sajnos leállt"-felirat fogad. 3x telepítettem újra mindent, a helyzet változatlan.
Tud erre valaki valami megoldást?Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! --Ha sürgős, hívj: 30/212-7754--
-
henter
tag
válasz Jumbozorz #38293 üzenetére
Megoldottam. A widget beállításainál meg lehet adni, hogy melyik órát használja. Letöltöttem egy másikat és átállítottam arra.
Azért köszi a segítségetSoha ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! --Ha sürgős, hívj: 30/212-7754--
-
henter
tag
válasz randras_83 #38296 üzenetére
Nem volt full wipe, csak a két cache. Saját adataimat nem akartam letörölni
-
henter
tag
válasz randras_83 #38300 üzenetére
Egyelőre semmi más hibát nem tapasztaltam. Ha mégis vacakolna, akkor lementek mindent, aztán megcsinálom, de nem sok kedvem van hozzá
-
henter
tag
válasz stefi68 #40520 üzenetére
Sziasztok!
4.4.2-es SlimKat van a telefonomon, az utóbbi időben a telefonszámoknál ez a szöveg látható:we currently accept only us numbers
Tudja valaki, hogy ez mi?
[ Szerkesztve ]
-
henter
tag
Köszönöm a választ. Bevallom, eléggé zavaró, mert ez a szöveg a telefonszám helyén van, nem látóm a számot a hívásnaplóban. Nem lehet ezt valahogy eltüntetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest