Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
busman
veterán
válasz knyitogato #4453 üzenetére
Most a Biftor félét próbálom. .Eddig nagyon jó.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Klarsa
tag
Üdv mindenkinek!
Karácsonyra kaptam egy S2-t és ez alatt az egy hét alatt amióta használom elég sok furcsaságot csinált nekem!
1. Ha az aksit teljesen lemerítem akkor az üzemideje 1-1,5 nap ami egész jó átlagos használat melett, de ha viszont az aksit nem hagyom teljesen lemerűni és úgy tőltöm fel 100%-ra akkor viszont még fél napot sem bír ki. Ezt mi okozhatja? Lehet hogy rossz az aksi? Vagy csak még várnom kell vele míg beáll?2. Időnként magától kikapcsol a telefon (3x tőrtént meg). És visszakapcsoláskor még az aksi mind a három esetben 50% fölött volt. Ez a jelenség az egy hetes használat alatti 2 napon tőrtént meg (az első alkalomal 2x és a másadikon 1x)
Valaki találkozott már ilyen jelenséggel? Esélyes hogy szervíz lesz a vége?
A teló kártyafüggetlen és 4.0.4 van rajta. Nem módosítottam a szoftveren semmit sem csak raktam bele magyar nyelvet a MoreLocale 2 nevű alkalmazással (mert ausztriában lett megvásárolva a teló és alapból nem tartalmazott magyar nyelvet)
-
Klarsa
tag
-
Sh4rKy
senior tag
hali mindenki
olyan kérdésem van, hogy i9100g cm10.1-hez van e valami app/kernel amivel tudom állítani az automatikus fényerő értékein, mint sgs1-en sema kernellel? ott pl meglehet adni, hogy mi legyen a minimum amire leveheti a fényerőt...Az is lehet hogy minden kincsem csak egy másodperc töredéke...
-
-
ravensky13
tag
.......És holnaptól megint kezdődnek a végeláthatatlan találgatások,hogy mikor jön a zseléscukor
-
knyitogato
őstag
válasz ravensky13 #4463 üzenetére
Pedig, aki akarja, az már használja...
-
SzlobiG
félisten
válasz knyitogato #4464 üzenetére
Használja is ez az Armageddon teljesen jó lockscreen bug se jelentkezett még merülni se merül annyira mint a sima leak.
-
Zolesz007
őstag
Sziasztok!
Olyat lehet, hogy a google beszédfelismerős billentyűzetét használni valahogy? A swype béta nem opció, mivel az már lejárt...
Fold 5
-
SzlobiG
félisten
válasz knyitogato #4468 üzenetére
Apex-al használom teljesen rendbe van itt-ott van néha, de nem vészes.
-
hariboh
tag
RR v3.1.3at próbálta már valaki?
-
zoleeno1
veterán
Nos kedves S2 tulajok, ezuton kivanok boldog nyulat mindenkibe! Tuleltunk nemregen egy vilagveget, a karacsonyrol nem is beszelv, unnepeljetek meg ti is rendesen! A májatoknak uzenem, hogy kitartas! El ne feledjetek orbanviktor evertekelo beszedet BUEK!
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
Gloob
addikt
Sziasztok és BUÉK! Mindenkinek
Most olvasom csak a fórumot, és látom a kérdésedet, de azt is látom, hogy már fel is raktad a ROM-ot. Ha rákeresel a nevemre, akkor láthatod, hogy eléggé csupaszított, az én igényeimre szabott a ROM. Nem sajnálom, de tudom, hogy sokaknak ez így nem felelne meg, ezért is nem tettem eddig közzé, és nem is fogom. Két fórum társ megkapta, az egyik használja is, de vele külön megbeszéltem a dolgokat. Szóval, tévedés ne essék, nem irigység, vagy valami hasonló okok miatt, csak nem akarom, hogy utána mindenki azt mondja, hogy nem jó, meg ez hiányzik, meg az hiányzik. Nekem így jó, nekem nem hiányzik semmi belőle, de tudom nem mindenkinek felelne meg! Remélem mindenki érti a lényegét, és meg is érti.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
Fuji82
tag
Sziasztok!
a Galaxy S2-ömön 4.1.2-es android van és azóta mióta ezt feltettem kb 3-4 másodperc mire megnyitja a névjegyeket.
Találkozott már valaki ezzel a problémával, tudok tenni ellene valamit?
Köszi!
-
Asmodeus01
tag
)()--Ne feledd! Attól, hogy valakinek baja van veled, az attól még mindig csak az Ő baja.... .--()(
-
halfme
csendes tag
BUÉK
1-2 észrevétel az armageddon-al kapcsolatban:
Felraktam a gyári 4.0.3-ra(ExynosAbuse rootolt) az OlloS2 Armageddon rom 4.1.3-at wipe nélkül, de maradt a gyári kernel nem cserélte a philz-re.nem találtam eddig bug-ot1et leszámítva, több mint 3óra alatt töltötte fel az aksit 0-100%-ra, viszont 10óra alatt 1%-ot merült a teló deep sleep-ben wifi off és only gsm-ben. -
edgelaszlo
senior tag
nem tudna vki egy direkt linket az odinos leak LSJ hez? dropbox vagy ilyesmi..
behalt a telefonom és a melóhelyen blokkolja a sammobile oldalát a tűzfal....hálás lennéktelefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
mivan80
aktív tag
Hali, a merülésről nem tudok nyilatkozni.
Ilyen kikapcsolásos, újraindulásos történetben viszont nekem is volt részem.
Inkább újraindulásban.Nálam a tok, amiben a telefon van, és a szűkebb nadrágaim zsebeiben történő használat esetén fordult elő, hogy újraindult, amikor vmi nem szerencsés módon megfeszült a telefon a zsebemben. A tok miatt, ugyan is feszülés esetén, valahogy nem megfelelően feküdt fel a combomra, és szerintem elmozdult egy pillanatra benne az akksi.
Én megnéztem, hogy az akksi mely sarkainál jön elő, feszülésre, nyomódásra a probléma, ezt a két átellenes sarkot papírfecnikkel bebiztosítottam, valamint rájöttem, hogy ha a telefont a fenekével (usbs vége) csúsztatom a zsebembe, és nem a fejhallgató kimenetes végével, akkor szintén elmaradnak az indokolatlan újraindulások.
-
Rototti
senior tag
-
Klarsa
tag
válasz mivan80 #4485 üzenetére
Köszi a választ!
Nálam eddig újraindulás nem volt, szerencsére ez a probléma eddig engem elkerült.
Az ok nélküli kikapcs is csak akkor jelentkezik amikor a gyors lemerülés is! Amikor az aksi normális ütemben merül akkor nem kapcsol ki magától!Sajnos nálam nem érintkezési hiba van, mert csak akkor jelentkezett a probléma amikor nem hagytam teljesen lemerűlni az aksit. Bizom benne hogy még nem állt be az aksi és ez okozza a problémát. de már kezdek félni hogy szervíz lesz a vége
[ Szerkesztve ]
-
killmix
tag
Ez elég érdekes... Sd kártya nélkül SD-kártyával SD-kártyával2 SD-kártyával3 . Nem értem hogy mi a $#&@t keres az external SD, a belső SD tárhelyénél a vegyes fájlok közt?!?!?! Meg azt sem, hogy SD-kártya nélkül hova tűnt el egy csomó szabad hely?!
Kicsit más
Paranoidandroid rom nagyon nem akart felmenni, de nem tudom miért. Nem szeretne 2. rom lenni? Megcsináltam a wipeokat meg mindent, de amikor kiválasztom hogy második romként induljon fekete képernyő és semmi...[ Szerkesztve ]
-
Rototti
senior tag
-
Eclips21
őstag
nem tudja valaki mi lehet a baja a telefonomnak? a fő camera néha jó néha nem, a proximity (közelség érzékelő) egyáltalán nem jó, a fényérzékelő is jó és az előlapi kamera is , valami hardveres baja lehet? szét szedtem összeraktam a probléma nem változott sajnos nem garanciális :S azért mertem szétszedni ja és mikor bekapcsolom világít pirosan a a proximity szenzornál.
-
legenda
válasz Eclips21 #4491 üzenetére
teljes nullázást neki, firmware visszaállítandó a gyári állapotra, hátha...
amennyiben ez sem segít, úgy egy tiszta - gyártói - firmware verzió felhúz, szigorúan 3 + 1 állományos az odin segítségével úgy, hogy a re-partition legyen kipipálva, és ha még ekkor is jelentkezik a hiba, akkor hardveres eredetű a probléma!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
rena224
tag
Na sziasztok!
ma érkezett meg a telefonom, örültem neki egészen addig, míg neki nem álltam macerálni... úgy vettem, hogy szoftverfrissítés közben(automatikus hivatalos frissítés közben) egyszer csak kikapcsolt, azóta nem kapcsol be, download van, recovery nincs(szóval nem lehet belépni, egyáltalán...) namármost, ilyenkor mit lehet tenni a cuccal, amúgy kifogástalan, nincs semmi baja, bekapcsolásnál csak Samu logó jön be és helló, download bejön tökéletesen, recovery viszont egyáltalán nem... ha van vmi ötletetek, szóljatok, adjatok tanácsot, linkeljetek, sikítsatok, fötjelezzetek, mindegy hálás köszönet előre is"Ha már nyakig ülsz a szarban, adj hálát Istennek: Köszönöm Uram,hogy legalább nem hullámzik!"
-
edgelaszlo
senior tag
válasz Rototti #4490 üzenetére
yyoo, köszi
még egy kérdés.....az vajon miért van ha download módban nem ismeri fel a win 7es pc usb eszközként a telefont? xp-n okés, win 7es gépeken mindnél megállt a tudomány...anélkül bajosan tudok odinozni....
van vmi specko driver izémizé?telefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
Rototti
senior tag
válasz edgelaszlo #4494 üzenetére
Ha a kiest felteszed, akkor azzal megy együtt minden szükséges driver, csak arra figyelj, hogy ne fusson a háttérben miközben odinozol. Am a samu honlapjáról külön drivert is le lehet szedni, amelyik jobban tetszik.
Itt: [link][ Szerkesztve ]
Kimi - The King of Spa
-
GABOR21
csendes tag
Kicsit lemaradtam a fórum olvasásban mostanában és az lenne a kérdésem hogy most a 2.3.4 KI4 rom van fent a telómon és erre szeretném feltenni a legújabb gyári romot. Ha lehet akkor full gyalulnák mindent ezért tudnátok linkelni egy 3 fileost? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Macska topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- BMW topik
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App