Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
MediaMarktban melyik a jó tok S2-re?
-
noxon
őstag
Ez a szàmlàló dolog ez mi? Mindig olvasom itt a fòrimban, de mit szàmol visszs és miért?
We live in a simulated world...
-
kungzi
veterán
-
Kerio
őstag
Rátapostam a headsetre. Milyet vegyek helyette? Vagy nézzek egy gyárit? A mikrofon része nekem nem kell. Csak zenehallgatásra használtam eddig is.
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
Weeman1
veterán
Xiaomi 11T Pro
-
maggi1886076
addikt
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Arcanis
aktív tag
Csak nehogy így járjunk:
BÚÉK
-
kecsetihunor
aktív tag
Víg farsangot emberek!
Kis híján visszatoltam Criskelo v22-t (XXKI3-at), de aztán a jól bevált Wanam v12-nél kötöttem ki
Jöhetne már a hivatalos JB, mert ideje lenne. Inkább jöjjön a 4.2.1
If you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
zack
nagyúr
-
kungzi
veterán
válasz conanabarbár #4673 üzenetére
siyah kernel 1,4GHz-re húzott procival 5100 pontot dobott ki elsőre, másodikra 4980-t
(#4674) zack
úgy döntöttem, hogy ha már 5" körüli telót veszek, akkor már megvárom a full hd-s telókat az új procival stb
de köszi az eredményeket
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Okok. De azzal azért számolj, hogy mire ideérnek normális garival, az fél év, és utána még hónapokat kell várni, hogy normális áron megvehetőek legyenek.
Bár afelől nincs kétségem, hogy kihúzható S2-vel ez az időszak.
Pont a linkelt teszteknél Laraxior-nak is ezt ecseteltem...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz conanabarbár #4678 üzenetére
Kernelfüggő is...Set CPU, Voltage Control Extreme pl.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
kungzi
veterán
válasz kecsetihunor #4676 üzenetére
most ezzel: [ZERO]BUG ROM v4 XXLSJ + Jeboo v1.1
csak poénból felraktam a siyah kernelt
Az Antutu-nak is van CPU húzó progija! De a siyah felrak egy Stweaks progit, amivel szintúgy lehet procit húzni
-
kungzi
veterán
válasz kecsetihunor #4681 üzenetére
Olyan sokaig nem volt fent
-
kano
nagyúr
Én is a Jeboo-val nyomom (1.0e) és meg vagyok elégedve vele. Lassabb az 1.1a-val ateló vagy nem lehet érezni? A ROM-ok közül nekem a Disaster jött be a legjobban (V6). Semmi hibát nem találtam eddig benne.
Köszi!B.U.É.K. mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
belashx
senior tag
válasz rena224 #4642 üzenetére
Ne legyen igazam, de tégla a telefonod. Nekem is ezt csinálta. Nem tudja írni a memóriát, ezért nem megy tovább. Lehet, nem véletlenül volt occsó.
Kicserélik az alaplapot és már rendben is lesz. Ha nincs gari, akkor keresd fagyalllo kollégát,
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
conanabarbár
aktív tag
vagyis tettem volna! ugyanúgy a jeboot irja ki! leszedtem az stweaks nevű progit annál meg sorry,nem jó a kernel!
Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
-
kungzi
veterán
válasz conanabarbár #4688 üzenetére
mobil odinnal vagy sima odinnal tedd fel, mert más kernelre nem megy fel a cwm-s siyah telepítő
-
kungzi
veterán
válasz conanabarbár #4690 üzenetére
leszeded a .tar fájlt és a kernel részhez berakod, a többit kiikszeled és flash
vagy rendes odinnal pc-ről is mehet a .tar fájl
-
csabám
addikt
CM10.1 - et használ valaki? Vélemény? Hibák/problémák?
Egyáltalán a 10 - eset (4.1.2) le tudom még tölteni? Itt csak 10.1 (4.2.1) van. . . Vagy rosszul tudom?
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
maggi1886076
addikt
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
warezxts
senior tag
megőrülök ettől... ha hívnak és venném fel (csúszka) de össze vissza forgatja a képernyőt. Mire húznám el a csúszkát már amarra mutat, aztán fordítok reflexből, de a késés miatt már fordítanám vissza...áááh. Lehet nem volt érthető a kérdés a következő, hogy kapcsolom ki az alap tárcsázó autó forgatását? Mielőtt beleköttök, menüben mindenhol ki van kapcsolva a forgatás, de valahogy a dialerre nem él a dolog, külön élete van. Jah és más programot használok tárcsázónak, de ahogy hívok vagy hívnak, az alap dialer screen jön be. Úgyhogy programot sem szeretnék cserélni, és a marketről sem kell semmi progi. Tuti át lehet írni valami fileban nullára ezt. HELP
-
edgelaszlo
senior tag
-
kungzi
veterán
válasz edgelaszlo #4699 üzenetére
elég jónak tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest