Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravensky13
tag
Ma kell jönnie a hivatalos JB-nek, mert ma van a szülinapom
-
ravensky13
tag
válasz GrooveHero #2249 üzenetére
Köszi szépen srácok Remélem boldog nap lesz mindannyiunk számára és jön a JB
-
ravensky13
tag
Amúgy ha nem titkok, Sammobile twitterén kívül honnan informálódtok Official JB-el kapcs? Beteges hogy 5percenként F5-t nyomok a topikra, de mindent tudni akar az ember fia és minél előbb
[ Szerkesztve ]
-
ravensky13
tag
"SamMobile @SamMobiles
About Galaxy S II, I9100XXLSQ = I9100XXLSR
SamMobile @SamMobiles
Now for real, there are only selected countries testing Android 4.1.2 for the Galaxy S II The Open Europe is ready so far we know... #sgs2"Ezt felvázolná valaki, hogy mit jelent? Nekem nem jelez frissítést, vagy csak XEO-ra érvényes? De legalább ez official? Létezis S2-es európában aki tud OTA vagy KIES frissíteni??? Köszi!!
-
ravensky13
tag
Nekem nem volt soha apple cuccom, de az almával kapcsolatos közös jövőmet eléggé megalapozta az amikor kijelentették, hogy ők találták fel a lekerekített téglalapot és a mobiltelefont melynek négyzetrácsos menüje van... Ettől függetlenül babráltam haver telóját egy keveset és ahogyan én láttam kb minden sz*rért kell fizetni, ami gugliéknál automatice free. Például (javítsatok ki ha nincs igazam, mivel nem most történt) egy angry birds nálunk free volt reklámokkal, almáéknál ilyen formában nem tudtál hozzájutni(szóval vagy jailbreak vagy fizetsz). Nem arról van szó, hogy nem lehet angry birds nélkül élni, ez csak egy példa, de nem ez volt az egyetlen dolog, de ez akkor is gáz rájuk nézve, mert a telefonomon 0 warez van, mindenhez hozzá tudok jutni free amire szükségem van, a készülékem is olcsóbb volt, a smooth-ság amivel meg az alma "többet ad", JB-vel mi is megkapjuk (legalábbis az eddigi tapsztalatok alapján Bog-ék nem szoktak hazudni a népnek ) Ugyenezt az alma sokkal drágábban nyújta... Részemről a konklúzió az, hogy ha nem tudsz a pénzeddel mit kezdeni.......
[ Szerkesztve ]
-
ravensky13
tag
.......És holnaptól megint kezdődnek a végeláthatatlan találgatások,hogy mikor jön a zseléscukor
-
ravensky13
tag
JB 2013 jan. 21????? Ezt honnét veszed?? Lehet, hogy igaz, de most vagy támaszd alá, vagy valami, csak oszlassuk el a ködöt! Köszi
-
ravensky13
tag
Valaki árulja már el pls, hogy minek a rövidítése a SoD! köszi
-
ravensky13
tag
Na jó...akkor most már szép szofisztikáltan menjenek a jó k. a***kba... Megértem, hogy hamarabb kap 4.1-et a note2, megértem az S3-at is, az advance már nagyon nem fér a fejembe, de hogy a sima note is hamarabb kapja meg mint mi, erre már csak azt tudom mondani, hogy szüljönek sündisznót!!!
Remélem holnap reggel kijön a JB galaxy ace1-re meg galaxy minire meg w-re (és társai)(na jó tudom h ezekre nem jön de ezektől most már minden lehetséges )
Még jó hogy a tavalyi zászlóhordozó telefont megvettük és samu bácsi ezért dédelgeti ilyen kedvesen a s***ünket! Bocs az offért, de ezt ki kellett írnom magamból, november óta húzzák a fejünket!
-
ravensky13
tag
Nagy újság nincs, de reményt ad Ha még nem lett volna...
-
ravensky13
tag
hr2 #6646 Ez marhajó! Köszi
[ Szerkesztve ]
-
ravensky13
tag
Valaki felvilágosítana hogy ha a Kies azt írja hogy "Nem támogatja a frissítést" az egyenlő azzal hogy "Nincs új frissítés"? Vagy az én telefonommal valami gebasz van? Amikor 2.3.3-ról akartam frissíteni akkor is csak az OTA-n ment ugyanezt írta ki a Kies mint most, soha nem engedett Kiesen keresztül updatelni! Amúgy a csc-m XEU szóval ha jól tévedek nekem az UK/Írországi updatet kell várnom...
-
ravensky13
tag
válasz Weeman1 #10655 üzenetére
Igazából félek az odintól, nem akarom téglásítani a telefonom, bár már vagy 10átolvastam az első Hsz-t, ti azt mondjátok h ott minden le van írva, nekem azért nem túl kristálytiszta, de itt már kérdezni sem merek, mert azért leszedik az emberek fejét... azért köszi a tippet amúgy réges régen feltettem volna a spanyol JB-t ha letisztázná valaki ezeket a dolgokat csak nem tiszta hogy mit szabad és mit nem(pl az hol van leírva hogy kell e root spanyol JB felrakásához???Vagy elmászik az IMEI akkor mi van? meg főzött rom... Biztosan hülyeséget kérdezek, de pl nekem ez sem tiszta...)
-
ravensky13
tag
Világos hogy csak betallózom a spanyol JB-t, odinba, és start és nem kell újrapartícionálni, de mivel ugye ez a rom spanyol CSC-re van, azért most mit csinál az én XEU-s telefonomból? Átírja? Vagy mondjuk ha letöltöm a CSC changer-t és váltok spanyol CSC-re full factory reset után utána OTA-n keresztül frissíthetek mint minden rendes spanyol? Tuti nem teszi függővé a telefonom meg ilyen hülyeségek?
szerk: Köszi Weeman1 Asszem ez az a cikk amit vagy 3hete keresek és még csak a fejemet se vetted le
[ Szerkesztve ]
-
ravensky13
tag
Hát nem kiköpték a holland JB-t is ?!?! [link]
-
ravensky13
tag
Ez amúgy milyen húzás hogy hamarabb kapja az UK Vodás S2 a JB-t mint a független???? Persze sz csak azért fáj mert az enyém XEU product-kódok...
-
ravensky13
tag
Azt hogy lehet megoldani, hogy mondjuk vezetés közben diktálni tudjak sms-t?? Ez a swype? Kicsit zavaros ez nekem fel tudna valaki világosítani hogy is működik ez? Előre is köszi
szerk: 4.0.3-as stock ICS mellett...
[ Szerkesztve ]
-
ravensky13
tag
Valaki esetleg tudna nekem dátumot mondani UK/Írország (XEU) JB megjelenésre? Ha már így tudjuk hogy a magyar (XEH) 26-án jön Köszi!
-
ravensky13
tag
Breaking news! Kint van a JB United Kingdom/Ireland függetlenre ami ha nem tévedek a XEU product kóddal van jelezve (és amire november óta várok). Nos mivel nekem pont ilyen product kóddal van ellátva a készülékem, azt szeretném megkérdezni a nagyérdeműtől h mi a dédöreganyja térdekaláccsáért írja ki azt h nincs elérhető frissítés, és a kies is? Kiégek samsung bácsi, KIÉGEK!
-
-
ravensky13
tag
válasz Nagymelák #21622 üzenetére
Mivel nekem eddig is stock ROM volt a telefonon és angol független és nekem eddig mindig gond nélkül volt rajta magyar nyelv, ezért feltételezem hogy benne lesz/van ebben is! Btw még mindig azt írja h nincs elérhető frissítés Samu bácsi szükségem van a zselés cukorra, ne b*sszál ki velem
-
ravensky13
tag
Én már kezdek nem hinni ezeknek...Lassan 1 hónapja kint van UK/Ireland független JB, még mindig nem kaptam meg a frissítést, pedig az én product kódom oda szól(XEU), most jött egy új verzió, most megint mennek sorba az IMEI számokon?mert akkor a büdös életben nem fogok JB-t kapni official...
-
ravensky13
tag
Lehet olyan mentést készíteni, hogy ha mondjuk odinozás után függővé válik a telefon, akkor vissza tudom állítani a jelenlegi állapotot? Újan vettem, és elvileg gyári független (XEU), de félek(bár nem látom jelét) hogy mégis függetlenített a cucc és "PIN Unlock" képernyő vár odin után! Vagy EFS mappa mentés erre is jó?
[ Szerkesztve ]
-
ravensky13
tag
Tegnap frissítettem XEU JB-re a vasat odinnal(életemben először), gyönyörűen működik, csak zabálta az akksit és gondoltam tolok neki egy Volume up+power-t hosszan, mint ahogyan ICS-ben, elvileg ez kilő sok hülyeséget. Erre a telefon újraindult, de megállt a GT-I9100 Galaxy SII képnél, és csak Factory reset/Cache format után tudtam visszahozni az élők sorába hosszas bootolás után.
Ez máskor is előfordul(hat), vagy csak a fenti billentyű kombó váltotta ki a bajt? Akksizabálás ellen valami trükk?Push service-n kívül mást is le lehet tiltani? -
ravensky13
tag
Köszi a gyors választ! Akkor nyugodt szívvel pakolom rá az appokat újból Szóval ha ezek után felteszek egy romot akkor abból a bizonyos "szervíz menüből" utána toljak neki factory resetet+cache formatot? Ha EFS mappa ki van mentve akkor "biztonságban" érezhetem magam és romolhatok nyugodtan?
-
ravensky13
tag
@Mulderpapa#26670
Nincs Max ha kikapcsolsz egy csomó hülyeséget, akkor fel tudod tornázni az üzemidőt egy szénné használt ICS szintjére. Ezen felül még ha bekapcsolod az energiatakarékosságot az rengeteget dob, és JB alatt nem olyan idegesítő az animáció-beszaggatás mint ICS alatt, szóval ezzel a némi kompromisszummal ki lehet sakkozni egy tűrhető üzemidőt
[ Szerkesztve ]
-
ravensky13
tag
Helló mindenki!
Egy noob kérdés, szeretnék egy olyan 4.4 KitKat romot a telóra ráheggeszteni ami szűz android mindenféle hülyeség nélkül, se touchwiz se mod/téma vagy ilyesmi, szóval mintha nexus lenne őkelme Mit ajánlotok, vagy egyáltalán mit keressek(ha van link az se baj ) Köszi előre is! -
ravensky13
tag
Még tavaly júniusban húztam újra a telefonom odinból stock JB-re! Kaphatok egy olyan stock JB rom linket amit itt legtöbben használtok és rootot hozzá(philz kernel? és csak feltolom recoveryből?)????Romolni támadt kedvem
Köszi! -
ravensky13
tag
A december 23.-i stock spanyol romra(ugye ez a legújabb?) melyik philz mehet ha rootolni szeretnék?
-
ravensky13
tag
Bocs a noobkodásért, de ha valakinek van idege meg még nem alszik válaszoljon akár egy igennel vagy nemmel
Szóval adott egy Stock 4.1.2 JB rom, XEU-s júniusi, erre menne egy CM11.Így kell csinálni?:-> Húzzam újra Odinnal és tegyek egy olyan stock romot amihez van philz pl októberi XWMS1 NEE
-> Stock recoveryből philZ-cwm6-XWMS1-NEE-5.15.9-signed-zip indítása(ekkor kapok rootot meg CMW6-ot)
-> letöltöm a CM11-et és az immár nem stock recoveryből fel tudom frissíteni a telefonra? Reboot, csókolom!Így jó lesz?
-
ravensky13
tag
CM11-nél installation aborted status 7! Most mit tegyek? Odinnal újra kell húzni egy stock romot? nem merem rebootolni sem
-
ravensky13
tag
válasz logarithm #37294 üzenetére
Azt a philz-t tettem amit írtál néhány hsz-el előbb, és nyomtam neki WipeData/FactoryResetet Wipe cache-t, és még format system-et is és még mountoltam is. Utána install zip és cm11.*****.zip elindul és utána hibaüzenet... de már toltam neki Clean to install a new ROM-ot is...
Szerk: és nightly-t szedtem le tegnapit! az baj vagy nem olyan okos dolog? ja és követem az utasítást
[ Szerkesztve ]
-
ravensky13
tag
válasz logarithm #37297 üzenetére
Reboot recovery-nél azt írja Root access missing gyanítom hogy ez is baj el kellett volna indítani a SU appot amikor felment a philz?
szerkecovery újraindult, most máshogy néz ki, felment a CM11 is meg a gapps is, most nyomok neki factory resetet és társait és rebootolom!
[ Szerkesztve ]
-
ravensky13
tag
válasz logarithm #37297 üzenetére
Megy Nagyon klafa, köszi a segítséget! még csak annyi, hogy ha szeretném updatelni a telót akkor beugrok a recoveryben és flashelem az új zippet+gapps? valamint ha ráunok a cyanogenre akkor odinnal csak behúzom a pda-ba az official rom-ot és visszajön a stock recovery meg a stock JB?
-
ravensky13
tag
CM11 alatt másnak is fagy a kamera app ha videó módban másodlagos kamerára vált?valami másik bevált kamera app létezik?
-
ravensky13
tag
válasz Ricardo #37426 üzenetére
Igen pontosabban leáll és többé nem indul csak ha alkalmazásknál törlöm a kamera apphoz tartozó beállításokat...
Fő szempont? Először inkább kérdeznék egy noobságot, mivel nem vagyok biztos a dologban Képminőségben lesz különbség a különböző appoknál, vagy CM barátunk belevarrt egy kamera kezelő modult az oprendszerbe, és minden app azt használja? Ha igen akkor tárgytalan, ha nem(feltételezem, hogy nem ) akkor mondjuk megnéznék pár másik appot is amelyek jó képeket készítenek, gondolok itt élességre, mintha stock kamera app élesebb képeket készített volna, de nem ellenőriztem, javítsatok ki ha tévedek...Lényeg: a populárisabb kamera appok neveire lennék kíváncsi, amelyeket a CM és egyéb custom romot használó júzerek preferálnak
-
ravensky13
tag
Nálatok már történt olyan mostanában CM11 alatt, hogy a lehúzható menüben ki/bekapcsolom pl a mobilnetet és nem reagál?mondjuk ki volt kapcsolva, legördülőben bekapcsoltam és nem indult be, amíg be nem mentem a beállításokba...mondjuk ez vicces, ha az adatroaming opcióval is ezt külföldön eljátsza...kamera-szoftver még mindig bugos mindenkinél?
-
ravensky13
tag
Sziasztok! Egy külföldi fórumon olvastam, hogy CM11 alatt a "Kamera alkalmazás leállt" bugot gyógyítja, ha rakok friss gapps-ot! ha letöltöm ezt: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2397942 és recoveryben beadom neki meggyógyul? Amúgy ki tud akadni a teló egy recovery-s gapps frissítéstől vagy veszélytelen? Nem szeretnék szívni vele órákat/vacakolni! Autofocus beragadásra van gyógyír, vagy majd a 4.4.3? Kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest